Fjern Wallet virus (Fjernelsesinstruktioner) - maj 2017 opdatering

Wallet virus fjernelsesguide

Hvad er Wallet ransomware virus?

Wallet ransomware fortsætter med at opdatere

Wallet ransomware virus blev til lige efter sikkerhedseksperter har registreret det filtypenavn, der bruges af den til at markere de berørte filer. Efter at have testet den blev det opdaget, at denne krypto-ransomware stammer fra Dharma-virusfamilien. Denne veletablerede gruppe af ransomware er kendt for at bruge komplekse krypteringsalgoritmer, såsom AES og RSA , når de forsøger at låse filer på den inficerede computer. Derudover kræver de penge fra de ofre, der ønsker at få deres data tilbage. Selvom Dharma og Wallet-koder praktisk taget er identiske, og eksperter ikke tøver med at bruge deres navne ombytteligt, kan almindelige brugere på den anden side føle det anderledes. Og vi kan forstå hvorfor. Hver af virusversionerne bruger forskellige udvidelser til at markere de krypterede filer. Ifølge ofre for denne ransomware, efterlader virussen .wallet eller [[email protected]].wallet.lock filudvidelserne. Desuden giver den forskellige e-mailadresser, som skal bruges til at kontakte de cyberkriminelle. For at gøre tingene lettere og spare dig tid, skal vi diskutere de vigtigste egenskaber ved Wallet-varianten i de næste par linjer. Du finder også nyttige råd om, hvordan du fjerner Wallet (Dharma) fra computeren i slutningen af ​​artiklen.

Wallet ransomware billedeWallet ransomware er en version af Dharma virus, så dens løsesumsnote (vist ovenfor) og programmeringskode ligner meget den oprindelige virus.

Når Wallet-virussen er implementeret på systemet, aktiverer den dens ondsindede eksekverbare fil, som derefter starter systemscanningen. Under scanningen vil virussen søge efter specifikke filudvidelser, der hovedsageligt er relateret til brugerens personlige dokumenter, mediefiler, arkiver osv. . Når de er placeret, bliver disse filer krypteret og vedhæftet med .wallet eller [[email protected]].wallet.lock udvidelserne, der desuden indeholder e-mail-adresser til afpresning. Desuden vil virussen også ændre skrivebordsbilledet med en løsesumskonto, der angiver filgendannelsesinstruktioner. Her er et udskrift af noten:

“//hallo, our dear friend!
//looks like you have some troubles with your security.
//all your files are now encrypted.
//using third-party recovering software will corrupt your data.
//you have only one way to get them back safely – using our decryption tool.
//to get original decryption tool contact us with email. in subject like write your ID, which you can find in name of every crypted file, also attach to email 3 crypted files.
[email protected]
//it is in your interest to respond as soon as possible to ensure the restoration of your files, because we won’t keep your decryption keys at our servers more than 72 hours in interest of our security.
//P.S. only in case you don’t receive a response from the first email address within 24 hours, please use this alternative email address.
[email protected]

Som vi allerede har nævnt, kan e-mailadresserne angivet i løsesumsnoterne ændre sig. [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] er bare et par af de mulige eksempler. Løsesumsnoter og e-mail-adresser er alle på engelsk, selvom det er indlysende, at hackerne bag virussen er ikke-modersmålstalende på engelsk . Klodsede syntaktiske konstruktioner og stavefejl afslører dem med det samme. Ikke desto mindre er deres mål brugere, der taler sproget og kan forstå situationen. Mens yderligere vejledninger om datainddrivelse kun gives efter at have kontaktet de kriminelle direkte, kan vi antage, at de kriminelle kræver, at ofrene betaler et bestemt løsesumsbeløb i Bitcoins og foretager transaktionen via det anonyme Tor-netværk. Det er overflødigt at sige, at det at betale de kriminelle burde være den sidste udvej. I stedet anbefaler eksperter at udføre en Wallet-fjernelse og nægte at støtte de kriminelle, ved at overdrage dem dine penge.

.Wallet ransomware versioner

[email protected] ransomware er en af mange versioner af Wallet ransomware virus, der er afhængig af AES og RSA krypteringsalgoritmer. Disse algoritmer er blevet brugt til at kryptere word, pdf, excel og lignende filer, og gør dem utilgængelige. Du kan adskille filer, der er krypteret af [email protected] virus eller anden ransomware, ved at se på deres filudvidelser. Denne e-mailadresse er blevet brugt af hackere til at markere målfilerne og advare ofrene om, at de ikke vil være i stand til at bruge dem. Hvis du er blevet smittet, kan du gendanne dine filer fra en backup. Ifølge hackerne skal du købe en særlig dekrypteringsnøgle, som sendes til dem via Command & Control-servere, så snart de er færdige med krypteringsprocessen. Vær venlig ikke at gøre som disse hackere beder dig om, da de kan efterlade dig uden noget som helst!

[email protected] ransomware virus kan kryptere de fleste af de filer, som er gemt på din computer. Den fungerer ligesom sine tidligere versioner, der begynder at spørge efter løsepenge lige efter afslutning af krypteringsprocessen. Typisk efterlader denne ransomware . [[email protected]] .wallet filtypenavnet tilknyttet de beskadigede filer og smider også README.txt-filen, som skal informere offeret om filernes genoprettelse. Gendannelsestrinene fra [email protected] ransomware er dog ikke så detaljerede som dem, der leveres af andre ransomwareskabere. Du bør dog end ikke overveje ideen om at foretage betalingen til de cyberkriminelle.

Hvordan spredes denne virus rundt?

Ligesom den oprindelige virusversion bruger Wallet phishing til at komme ind på computere. For det meste er svindlerne afhængige af spamkampagner for at levere inficerede filer til det potentielle offer, direkte i dennes indbakke. Alt, hvad brugeren skal gøre, er at downloade en fil, der er vedhæftet en overbevisende udseende email, og virussen slippes herefter løs. I dag er der stadig mange computerbrugere, der falder i sådanne fælder. Det er svært at bebrejde dem, fordi hackerne altid anvender avancerede sociale ingeniørfærdigheder til at overbevise ofrene om, at de skal downloade formodede flybilletter, fakturaer eller faktureringsdokumenter. Dette lærer os kun, at vi ikke bør tage alle e-mails for givet, selvom de modtages fra en velrenommeret organisation eller en offentlig institution. Du skal altid tjekke din mail, før du åbner den, og forhindre Wallet i at kryptere dine filer.

Wallet ransomware fjernelsesteknikker

Ransomware er et af de førende virusser i betragtning af dens kompleksitet og indvirkning på systemet. Med dette i tankerne ville det være naivt at forvente en nem fjernelse af Wallet. Selvfølgelig er der værktøjer, med hvilket ransomware-eliminering kan være meget mindre vanskelig. En grundig systemscanning med professionelle anti-malware værktøjer vil ikke tage dig længere end 10 minutter, og efter at det er gjort, vil du være i stand til at bruge din computer normalt igen. Bevar dog roen, hvis du ikke får fjernet Wallet-virus i første omgang. Ingen har sagt, at virussen ikke vil kæmpe imod, når du forsøger at udrydde den. Bare gå til slutningen af artiklen, hvor vi leverer Wallet fjernelsesinstruktioner og følg dem omhyggeligt.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Wallet virus fjernelsesguide

Fjern Wallet ved hjælp af Safe Mode with Networking

Fjernelse af Wallet vil gå glattere, hvis du udfører den, mens din enhed er i fejlsikret tilstand. Nedenfor finder du instruktioner om, hvordan du starter din pc i denne særlige tilstand.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Wallet

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Wallet fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Wallet ved hjælp af System Restore

For at sikre en jævn ransomware-fjernelse, skal du være ekstra omhyggelig og dekontaminere denne virus, hvilket du gør ved at følge nedenstående trin. Du må bare ikke glemme at scanne din enhed automatisk bagefter!

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Wallet. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Wallet fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Wallet fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Wallet, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Dekryptér nemt filer, der er krypteret af Wallet, med Data Recovery Pro

Når du har fjernet Wallet fra din computer, skal du ikke glemme også at dekryptere dine data! Prøv Data Recovery Pro til automatisk genoprettelse af data.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Wallet ransomware;
 • Gendan dem.

Hvornår er funktionen Windows Previous Versions nyttig til at gendanne data?

Funktionen Windows Previous Versions er en bekvem og effektiv måde at gendanne krypterede data på. Ikke desto mindre vil denne funktion kun være nyttig, hvis du havde systemgendannelsesfunktionen aktiveret, før virussen angreb din pc.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

ShadowExplorer er et godt valg til genoprettelsen af filer, der er krypteret af Wallet

ShadowExplorer er en software, der bruger Volume Shadow Copies af krypterede filer, for at gendanne dem. Denne gendannelsesmetode fungerer kun, hvis Volume Shadow Copies ikke er beskadigede eller slettet af virussen.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Brug Dharma decrypter til at dekryptere filer, der er blevet krypteret af Wallet ransomware

Dharma dekrypteringsnøgler blev afsløret for flere måneder siden. Heldigvis har Kasperskys sikkerhedseksperter succesfuldt opdateret Rakhni decryptor med disse nøgler, så den kan også bruges til at gendanne krypterede Wallet-filer. Du kan downloade den herfra.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Wallet og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog