Fjern .onion virus (Dekrypteringsmetoder Inkluderet) - Gratis Guide

.onion virus fjernelsesguide

Hvad er .onion filudvidelsesvirus?

Hvad vides der om .onion filudvidelsesvirus?

.onion file extension virus

.onion filudvidelsesvirus formodes at være en ny variant af Dharma ransomware. Denne familie af ransomware er blevet spottet i november 2016 og er blevet opdateret flere gange siden da. Malwareresearchere har for nylig set denne cyberinfektion og fundet forbindelser til denne ransomware-familie. Virussen er stadig ved at blive undersøgt; Du bør dog være opmærksom på en mulighed for at møde en anden farlig parasit snart.

Denne ransomware-familie er kendt for at ødelægge forskellige typer filer; Det er dog ikke alle forsøg på at tage data som gidsler, der er lykkedes. Nogle versioner af Dharma er dekrypterbare, , og brugerne kan frigive deres filer uden at betale løsepengene. Denne nye parasit er kendt for at tilføje .onion filtypenavnet til de beskadigede filer. Det er stadig ukendt, om ofrene kan gendanne de kodede data eller ej.

Nye versioner af ransomware er ofte forbedrede. Således kan skaberne have rettet nogle fejl og udviklet en stærkere virus. Men hvis du nogensinde støder på denne parasit, bør du ikke fokusere på datagendannelse som det første. Den vigtigste opgave er at fjerne .onion fra computeren, for at beskytte din enhed og dine personlige data. Til denne opgave anbefaler vi FortectIntego.

Formålet med alle filkrypteringsvirusser er det samme – at svindle masser af penge fra computerbrugere. Således anvendes .onion malware også som et afpresningsværktøj til at fortsætte sin forgængernes ulovlige arbejde. Svindlere er villige til at tage dine penge for muligheden for at bruge en dekrypteringssoftware og genoprette dine filer. Ligegyldigt hvor mange Bitcoins du er klar til at betale, kan denne aftale muligvis ikke ende som du planlagde.

De kan tage dine penge og forlade dig uden det lovede dekrypteringsværktøj, fordi de måske ikke har det, eller de kan ikke have nogen hensigt om at holde deres ord overhovedet. Således anbefaler vi .onion fjernelsen og herefter alternative datagendannelsesmetoder. Husk på, at tidligere versioner af Dharma kan dekrypteres, så chancerne for at få dine filer gratis tilbage er høje.

Billedet af .onion filudvidelsesvirusonion filudvidelsesvirus er en ny variant af Dharma ransomware virus.

Hvordan kan jeg blive smittet med ransomware?

Den nye variant af Dharma er mistænkt for at sprede sig som sine forgængere – via ondsindede e-mailvedhæftninger. Svindlerne kan ladesom om de er repræsentanter fra forskellige institutioner, organisationer eller virksomheder og finde mange grunde til at overbevise folk om at åbne det vedhæftede dokument.

Det kan være svært at genkende et svindeldokument ved første øjekast, fordi de kriminelle kan forfalske legitimationsoplysninger eller signaturer. Men hvis du pludselig modtager en e-mail, der beder om at tjekke detaljer i erklæringer eller et andet givent dokument, og straks sende det tilbage, skal du have mistanke om, at noget ikke er rigtigt her. Kig efter grammatikfejl, kontrollér afsenderens emailadresse, og vær kritisk – forventer du at få denne form for e-mail? Hvis ikke, skal du straks slette den fra din indbakke.

Hvis du klikker på de vedhæftede dokument, kan det forårsage .onion filudvidelsesvirus eller andre malwareangreb. Denne ransomwares distributionsteknik er populær og udbredt blandt hackere. Så hvis du vil beskytte dine data, bør du ikke tage hurtige beslutninger i din indbakke og sikkerhedskopiere dine filer regelmæssigt.

Hvordan fjerner du .onion filudvidelsesvirus fra pc'en?

At blive smittet med ransomware kræver hurtig handling. Overvej ikke at handle tvivlsomt for at få en dekrypteringssoftware fra de cyberkriminelle for et par Bitcoins. Du risikerer at det ikke ender godt, og du bliver måske bare en anden sponsor for deres cyberforbrydelser.

Således, uden at tænke for meget over det, skal du fjerne .onion filudvidelsesvirus ved hjælp af en velrenommeret software. Filkrypteringsvirusser er farlige og komplicerede; Derfor skal du stole på professionelle sikkerhedsværktøjer. Vi foreslår at benytte FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Disse programmer kan registrere skadelige enheder og slette dem fra systemet.

Det kan dog ske, at .onion fjernelsen ikke går lige let. Disse cyberinfektioner er ofte designet til at blokere antivirusprogrammer eller anti-malware-programmer. Du kan dog deaktivere virussen ved at genstarte pc'en til den sikre tilstand med netværk og derefter få adgang til den nødvendige software.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel .onion virus fjernelsesguide

Fjern .onion ved hjælp af Safe Mode with Networking

Hvis du ikke kan installere eller få adgang til dit antivirusprogram, skal du deaktivere virussen. Følg trinene herunder, og kør derefter dit foretrukne værktøj, for at fjerne virussen automatisk.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne .onion

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør .onion fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern .onion ved hjælp af System Restore

Hvis den tidligere metode ikke hjalp med give dig adgang til din sikkerhedssoftware, kan du prøve denne:

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra .onion. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at .onion fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne .onion fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af .onion, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Data Recovery Pro kan gendanne filer, der er krypteret af .onion filudvidelsesvirus

Dette professionelle værktøj hjælper med at gendanne beskadigede, slettede og krypterede filer. Det har allerede hjulpet mange ofre for ransomware, så du bør også prøve det.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af .onion ransomware;
 • Gendan dem.

Brug Windows Previous Versions til at kopiere enkelte filer

Hvis systemgendannelsesfunktionen er blevet aktiveret før ransomware-angrebet, skal du følge nedenstående trin og kopiere tidligere gemte versioner af de krypterede filer.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Prøv ShadowExplorer til at gendanne filer, der er krypteret af .onion filudvidelsesvirus

Hvis malwaren ikke har slettet Shadow Volume Copies af de ramte filer, kan denne gendannelsesmetode hjælpe dig. Følg trinene herunder:

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

.onion decryptor

Vi beklager, men den officielle dekrypteringssoftware er endnu ikke blevet udgivet.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra .onion og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog