Fjern CrySiS virus (opdateret jun 2016) - Virus Fjernelsesguide

CrySiS virus fjernelsesguide

Hvad er CrySiS ransomware virus?

Hvad er Crysis virus og hvilke farer kan den forårsage?

Crysis virus er endnu en ransomware, der er blevet introduceret af cyberkriminelle i begyndelsen af 2016. Ligesom alle andre virusser, der tilhører ransomware-kategorien, kan den kryptere dine filer og efterlade dig uden billeder, musikfiler, forretningsdokumenter og lignende data. For dem, der er klar til at gøre alt for at få deres filer tilbage igen, tilbyder cyberkriminelle et værktøj kaldet Crysis ransomware decryptor. Selvfølgelig er det et betalt program, som ikke giver dig nogen garanti for, at det vil hjælpe dig med at dekryptere dine blokerede filer. Desuden kan du aldrig være sikker på, at det ikke er fyldt med yderligere malware, så vi anbefaler ikke at købe det. Hvis du har at gøre med denne trussel lige nu, bør du vide, at du kan gendanne dine filer fra backups. Desuden kan du altid prøve R-studio, Recuva eller Photorec i stedet for Crysis ransomware dekryptor servicen. For at fjerne inficerede filer fra din computer, anbefaler vi at bruge professionel software, som FortectIntego.

Efter at være blevet præsenteret for næsten et halvt år siden, er Crysis blevet spredt hurtigt på tværs af computere over hele verden. Når den infiltrerer systemet og låser de data, der er gemt på harddisken, begynder den at kræve en betydelig mængde penge i betaling for en privat nøgle, som angiveligt er designet til at sætte computeren tilbage i orden. Desværre er ofrene normalt så desperate efter at få deres filer igen, at de beslutter sig for at betale løsesummen i bytte for denne nøgle. Som vi allerede har sagt, bør du hellere prioritere Crysis ransomware fjernelsen, i stedet for at beholde dette program på din computer, da det er den eneste måde at sikre, at du igen kan fortsætte med at bruge din computer sikkert.

Den løsesumsnote, der normalt vises af dette ekstremt farlige program, lyder nogenlunde sådan her:

Attention! Your computer was attacked by virus-encoder.
All your files are encrypted cryptographically strong, without the original key recover is impossible! To get the decoder and the original key, you need to write us at the email: [email protected] with subject “encryption” stating your id.
Write in the case, do not waste your and our time on empty threats.
Responses to letters only appropriate people are not adequate to ignore.
P.S. only in case you do not receive a response from the first email address within 48 hours please use this alternative email [email protected].

Hvor meget offeret skal betale for filerne er stadig uklart, hvilket betyder, at han/hun er tvunget til at kontakte de cyberkriminelle direkte. Hvis du ser sådan en besked på din computer, skal du ikke haste efter at følge deres krav. Tænk over, om du ønsker at støtte disse hackere i at skabe flere ondsindede programmer som Crysis? Hvis du er heldig at undslippe virussen denne gang, betyder det ikke, at dette også vil give dig immunitet overfor fremtidige trusler. Derfor er det tilrådeligt at fjerne Crysis fra den inficerede computer, uden at tænke nærmere over det.

Hvordan kan jeg beskytte min computer fra denne ransomware virus?

Ligesom de fleste af ransomware virusser, inficere Crysis virus systemer på en bedragerisk måde. Typisk infiltrerer den dem som en nyttig vedhæftelse i en e-mail eller software opdatering. Når virussen er i systemet, vil den straks begynde at scanne det for de forudbestemte filer, som derefter bliver krypteret med en RSA og AES-128 kryptering. Efter krypteringen er filerne nu blevet utilgængelige. Desværre bemærker ofrene som regel især denne virus på dette tidspunkt, hvor der ikke er meget, det kan gøres for at stoppe det. Crysis smider også Help_Decrypt_FILES.BMP, Help_Decrypt_FILES.HTM, Help_Decrypt_FILES.TXT dokumenter på computeren, hvor cyberkriminelle giver nogle detaljer om data gendannelsesprocessen.

Det er altid lettere at forhindre virusangreb, snarere end at beskæftige sig med dets konsekvenser, når den hærger på dit system. Sikkerhedseksperterne anbefaler en lag-inddeling af computerens sikkerhed, ved at kombinere flere antivirus-funktioner på systemet. Selvfølgelig er det for det første afgørende at opnå en pålidelig antivirus-software og at sikre, at den holder øje på alle tidspunkter. For det andet kan en kraftig firewall også være nyttig til at stoppe de cyberkriminelle fra at at komme ind i dit netværk. Desuden bør du ikke glemme at følge udgivelsen af nye systemopdateringer og sørge for, at de er installeret. Endelig bør du være sikkerhedsforsigtig selv. Undgå at besøge obskure og upålidelige hjemmesider og afstå fra at downloade ukendt software på din computer. Kontrollér desuden altid for softwareopdateringer på de officielle hjemmesider, i stedet for at downloade dem fra tilfældige websites.

Sikre Crysis ransomware fjernelsesforslag:

Uanset om du allerede har erfaring med at fjerne virusser eller ej, bør Crysis virus blive taget alvorligt. Ransomware-virusser er kendte for at blande sig med antivirusværktøjer, så hvis du planlægger en fjernelse af Crysis, skal du være forberedt på mulige funktionsfejl. Vores team af eksperter har udarbejdet instrukser, der bør hjælpe dig med at tæmme virussen og initierer en fuld systemscanning. Men før du kører scanningen, skal du sørge for, at din antivirus er opdateret til den seneste version. Ellers kan softwaren ikke detektere og fjerne Crysis fra dit system, således at denne virus vil fortsætte med at udgøre en trussel mod dine fremtidige filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel CrySiS virus fjernelsesguide

Fjern CrySiS ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne CrySiS

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør CrySiS fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern CrySiS ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra CrySiS. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at CrySiS fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra CrySiS og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog