Fjern Crypt0L0cker virus (Fjernelsesinstruktioner) - 2017 opdatering

Crypt0L0cker virus fjernelsesguide

Hvad er Crypt0L0cker virus?

Hvad er Crypt0L0cker virus?

Crypt0L0cker virus er en farlig ransomware, der er indstillet til at kryptere folks vigtige filer, såsom musik-filer, dokumenter, fotos og lignende data. Du må tro os, når vi siger, at dette sker af en grund. Efter kryptering af disse filer, anmoder ransomwaren om at du betaler en løsesum i bytte for at afsløre en kode, der er nødvendig til dekryptering af de krypterede filer. Faktisk ville du ikke engang tænke på at gennemføre denne betaling, hvis du havde sikkerhedskopier af dine krypterede filer. Det kan dog give alvorlige problemer, hvis du ikke har sådan nogle, fordi denne krypteringskode er det eneste, der kan hjælpe dig med at gendanne forbindelsen til dine filer. Hvor meget er du så nødt til at betale, for at få denne kode? Hackere har tidligere bedt om at der betales fra $ 50 til $ 100 for at give denne kode til et offer, men nu bliver folk bedt om at betale fra $ 300 til $ 500. Desværre er der ingen garanti for, at du, efter at have foretaget denne betaling, vil få en reel kode, der vil hjælpe dig med at dekryptere dine filer. Desuden er det sådan hackere får mulighed for, at begynde at udvikle ​​andre ransomwares og virusser. Så vi vil anbefale dig, ikke at betale denne løsesum. I skrivende stund er det kendt, at denne trussel mest er spredt i Asien, Australien og Europa. Der er dog ingen tvivl om, at folk, der bor i andre dele af verden, også kan blive påvirket af den. Hvis du er interesseret i computere og deres sikkerhed, vil du bemærke, at Crypt0L0cker er meget lig en anden ransomware, Cryptolocker, der har O’er stedet for nuller i sit navn. Der er imidlertid ingen forskel, når vi taler om disse virusser. Hvis du lige er begyndt at se Crypt0L0cker advarslen på din computers skrivebord, skal du scanne din computer med opdateret anti-spyware og fjerne ondsindede filer fra den. Til dette kan du benytte FortectIntego. For at genoprette dine filer, bør du prøve R-Studio eller PhotoRec. Vi skal tilføje endnu en gang, at vi ikke anbefaler at gennemføre betalingen til udviklere af denne ransomware.

Crypt0L0cker virus

Hvordan kan Crypt0L0cker inficere min computer?

Som det er blevet rapporteret af vores besøgende og kunder, er denne ransomware mest spredes via vildledende e-mail kampagner, der præsenterer sig selv som meddelelser fra regeringen. De kan ligne advarsler for hastighedsovertrædelser og lignende meddelelser, så du bør altid dobbelttjekke hver af de e-mails, der kommer i din indbakke. Hvis en meddelelse er fuld af tastefejl eller grammatiske fejl, er der en stor sandsynlighed for, at den er falsk. Derudover skal du altid være opmærksom på afsenderen og, hvis du har nogen bekymringer og betænkeligheder, skrive ham/hende en e-mail, for at sikker på, at det er en legitim afsender. Desuden er det kendt, at sådanne virusser som ransomwares er blevet spredt ved hjælp falske alarmer. Hvis en meddelelse har optrådt på din computer ud af ingenting, og er fyldt med oplysninger, der er for gode til at være sande, bør du ignorere den, da det at klikke på den let kan føre dig til infiltration fra en sådan virus som denne. Selvfølgelig er det svært at overse det faktum, at denne trussel har infiltreret din computer, da den krypterer forudbestemte filer på få sekunder. Derefter viser den disse og lignende advarsler:

!!! WE HAVE ENCRYTPED YOUR FILES WITH Crypt0L0cker VIRUS !!!
What happened to my files? Your important files: photos, videos, document, etc. were encrypted with our Crypt0L0cker virus. This virus uses very strong encryption algorithm – RSA -2048. Breaking of RSA-2048 encryption algorithm is impossible without special decryption key. How can I get my files back? Your files are now unusable and unreadable, you can verify it by trying to open them. The only way to restore them to a normal condition is to use our special decryption software. You can buy this decryption software on our website.

WARNING we have encrypted your files with Crypt0L0cker virus. Your important files (including those on the network disks, USB, etc): photos, videos, documents, etc. were encrypted with our Crypt0L0cker virus. The only way to get your files back is to pay us. Otherwise, your files will be lost. Caution: Removing of Crypt0L0cker will not restore access to your encrypted files.

Hvis du ikke kan åbne dine billeder, musikfiler eller dine tekstdokumenter, der er en stor sandsynlighed for, at Crypt0L0cker har krypteret dem. I dette tilfælde skal du benytte denne vejledning:

Hvordan kan jeg fjerne Crypt0L0cker virus?

Hvis du vil gendanne forbindelsen til dine filer, bør du prøve at bruge deres backups eller forsøger at køre en af disse fil gendannelsesværktøjer, som R-Studio eller PhotoRec. Desuden har Kaspersky Lab også fremlagt et værktøj til dekryptering af krypterede filer, så du bør også prøve Kaspersky Ransomware Decryptor. Betal venligst IKKE løsesummen, da dette ikke garanterer, at du vil modtage den nøgle der kræves til dekryptering af dine filer. For at fjerne Crypt0L0cker fra systemet, så prøv med en af disse metoder:

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Crypt0L0cker virus fjernelsesguide

Fjern Crypt0L0cker ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Crypt0L0cker

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Crypt0L0cker fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Crypt0L0cker ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Crypt0L0cker. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Crypt0L0cker fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Crypt0L0cker og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog