Fjern Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! virus (Simpel Fjernelsesguide) - Gendannelsesinstruktioner Inkluderet

Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! virus fjernelsesguide

Hvad er Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! Ransomware virus?

Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! Ransomware – hvad er det?

En anden version af CryptoLocker-virus er dukket op på nettet, og denne er kendt som Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! virus. På dansk betyder denne sætning “Din computer er blevet inficeret med CryptoLocker.” Ransomwaren synes imidlertid at være designet til italienske computerbrugere, da hele løsesumsnoten er skrevet på dette sprog. Løsesumsnotatet vises i form af en rød skærm, der ligner et program. Den indeholder oplysninger om kryptering og detaljer om dekryptering. Som enhver anden ransomware, ønsker Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! malwaren penge, så den pålægger offeret at købe Bitcoins til 130€ (det er prisen på løsesummen, som denne virus ønsker), og overføre disse Bitcoins til en bestemt Bitcoin-adresse. Når betalingen er færdig, skal offeret få decrypteringsnøglen og derefter begynde at redde filerne en efter en.

Men så længe der ikke er meget information om Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! Crypto-ransomware, anbefaler vi ikke at betale løsepengene – dekrypteringsværktøjet fungerer muligvis slet ikke. Selvfølgelig anbefaler vi ikke at betale løsepengene overhovedet, men vi forstår, at der er nogle grunde til, at nogle organisationer beslutter at gribe det an på denne måde. Men brugere, der er klar til at slå igen og ignorere viruskravene, bør installere en anti-malware-software (for eksempel FortectIntego) og fjerne Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! Ransomware med det samme. Fulde Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker fjernelsesinstruktioner er præsenteret i denne artikel.

Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! ransomware virus

Hvordan kommer denne virus ind i computersystemer?

Ofre for ransomware-angreb stiller sig ofte ét spørgsmål – hvorfor mig? Hvad gjorde jeg forkert? Der er ikke noget præcist svar på dette spørgsmål, men vi mener, at ofrene ikke har fulgt reglerne for sikker browsing og sandsynligvis slet ikke havde eller holdt en forældet anti-malware-software på deres pc'er. Ransomware er formentlig en af ​​de mest frygtelige computerinfektioner i dag, og deres udviklere bruger forskellige teknikker til at indsætte denne cyber-trussel på ofrenes computere. For at gøre dette bruger de trojan-teknikken – de skjuler ondsindede scripts i almindelige og sikre poster, som dokumenter eller arkiver. Hvem ville endda tro at malware kan gemmes i f.eks. en Word-fil? Faktisk er det nok den mest populære måde at sprede ransomware virusser på i dag. Hvis du nogensinde får en prompt, der beder dig om at aktivere makroer på et nyligt downloadet dokument, skal du ikke gøre dette. På denne måde ville du aktivere et ondsindet script, der kan kryptere alle dine filer. Derudover er der andre måder, hvorpå ransomware kan komme ind i din computer. Læs venligst om tilsvarende metoder for at forebygge ransomware her.

Hvordan fjerner jeg Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! ransomware?

For at fjerne Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker virus, skal du benytte en rigtig kraftfuld anti-malware software. Lad være med at stole på billigere og tvivlsomme anti-malware værktøjer – det er bedre at stole på velkendte programmer, der allerede har opnået popularitet blandt computerbrugere og allerede er betroet af mange mennesker. Derfor anbefaler vi dig at følge retningslinjerne for bortskaffelse af Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker nedenfor, for at afinstallere malware fra computeren. Hvis du ikke har data-backups, skal du kigge på disse datagendannelsesmuligheder:

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! virus fjernelsesguide

Fjern Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker!

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker!. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

I øjeblikket er der intet kendt Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! Dekrypteringsværktøj, der kan dekryptere filer gratis. Ikke desto mindre bør løsesummen ikke betales, fordi dette kun hjælper de cyberkriminelle med at køre deres beskidte forretning og udvide den. Vi præsenterer dog flere muligheder for datagenannelse til dig:

Hvis dine filer er krypteret af Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker!, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Prøv Data Recovery Pro – det kan hjælpe dig med at gendanne dine filer

Data Recovery Pro er et velkendt værktøj, der kan gendanne beskadigede, krypterede og ødelagte filer. Selvom det ikke kan afhjælpe alle slags skader, mener vi, at dette værktøj er et forsøg værd. Du kan finde enkle instruktioner om, hvordan du bruger det nedenfor:

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! ransomware;
 • Gendan dem.

Windows Previous Versions til gendannelse af dine data

Windows Previous Versions er en fantastisk funktion, der kan hjælpe med at gendanne filer, hvis de er blevet slettet, krypteret eller beskadiget. Du skal dog have aktiveret Systemgendannelse tidligere; Ellers kan denne datagendannelsesmetode være ubrugelig. Instruktioner til hvordan du gendanner krypterede arkiver kan findes nedenfor.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog