Fjerne Trojan.Cryptolocker

Trojan.Cryptolocker fjernelsesguide

Hvad er Trojan.Cryptolocker?

Hvad er Trojan.Cryptolocker?

Trojan.Cryptolocker er en ondsindet trojansk hest, som har været aktivt brugt til at sprede vira af ransomware-typen på internettet. Det blev opdaget, at denne trussel kan relateres til sådanne trusler som Cryptolocker, CTB Locker, Locker og mange andre ransomwares, der er i stand til at kryptere hver af offerets filer, når de når deres mål pc-system. Efter at have gjort det, begynder de at bede om, at betale en løsesum i bytte for en dekrypteringsnøgle, der normalt er behov for, når man forsøger at dekryptere krypterede filer og genoprette forbindelsen til dem. Hvis du lige er blevet påvirket, så er der ingen tvivl om, at du skal prøve at holde dig så langt væk fra Trojan.Cryptolocker og hver af de relaterede ransomwares, som muligt. Ellers kan de let føre dig til tab af dine dyrebare filer og penge.

Når Trojan.Cryptolocker er installeret på systemet, henter den en påkrævet virus og skjuler sig dybt inde i den. Hvorfor gør den det? I de fleste tilfælde, venter disse trojanere på yderligere kommandoer fra deres ejere. Hackere kan nemt bruge dem til at downloade andre ondsindede programmer til et inficeret pc-system, blokere visse websteder, indsamle personligt identificerbare oplysninger om offeret og så videre. Desuden kan sådanne trusler også forårsage slowdowns på systemet, omdirigeringer og lignende problemer, som aldrig bør ignoreres. I dette tilfælde bør du straks scanne din computer med en velrenommerede anti-spyware og fjerne ondsindede filer fra den. Til dette formål kan vi varmt anbefale, at bruge FortectIntego eller anden velrenommeret sikkerhedssoftware.

Hvordan kan Trojan.Cryptolocker inficere min computer?

Vær opmærksom på, at Trojan.Cryptolocker kan forsøge at infiltrere din computer som en “vigtig” vedhæftet fil i en email, der hævder, at være en advarsel fra politiet, Skat, en populær sælger og enhver anden velrenommeret afsender. Typisk skjuler den sig inde i e-mailens vedhæftede fil, hvor den, efter at være blevet downloadet til systemet, hjælper med at downloade flere af Trojan.Cryptolockers filer til den. Men nogle gange ankommer denne trojanske hest til sin mål-computer, når offeret bliver lokket til at klikke på vildledende links, der også kan inkorporeres i emailen. Så sørg for, at du også holder dig væk fra eventuelle mistænkelige links!

Hvordan fjerner jeg Trojan.Cryptolocker virus?

Hvis du tror, at din computer er blevet inficeret med denne trojan eller et andet farligt program, er den første og den vigtigste ting, du skal gøre, at foretage en fuld scanning med opdateret anti-spyware. Til dette skal du brenytte FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Hvis denne trussel allerede har påvirket din Mac OS X, så skal du bruge Webroot SecureAnywhere AntiVirus, der er kompatibel med både Windows og Mac OS X.

Endelig er vi nødt til at tilføje, at du skal tænke på, at lave ekstra kopier af dine vigtige filer, fordi Trojan.Cryptolocker, som vi allerede har advaret dig om, har været aktivt brugt til at sprede krypto-ransomwares. For at øge immunitet for dine filer, skal du bruge eksterne USB harddiske, cd’er, dvd’er, eller blot stole på en online backup, såsom Google Drive, Dropbox, Flickr og andre løsninger. Mere information om sikkerhedskopier kan findes i dette indlæg: Hvorfor har jeg brug for backup og hvilke muligheder har jeg for det?

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Trojan.Cryptolocker fjernelsesguide

Fjern Trojan.Cryptolocker ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Trojan.Cryptolocker

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Trojan.Cryptolocker fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Trojan.Cryptolocker ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Trojan.Cryptolocker. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Trojan.Cryptolocker fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Trojan.Cryptolocker og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog