sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

Fjern .vvv File Extension virus

123

Hvad er problemet med min computer? Jeg kan ikke åbne de dokumenter, som jeg arbejdede på i går. Alle filnavne er blevet ændret, og har nu en .vvv udvidelse i slutningen af filnavnet. Hvad betyder det? Please, svar mig!

.vvv Filudvidelsesvirus beskrivelsen:

.vvv Filudvidelsesvirus er en ondsindet ransomware, der er kendt for at være en opdateret version af Teslacrypt 2.0 ransomware. Denne computer virus kan komme ind på din computer som en trojansk hest (dette betyder, at denne virus foregiver at være en juridisk fil og at den hyppigst bevæger sig rundt som en vedhæftet fil e-mail). Hvis en ransomware inficerer en computer, benytter den AES-256-CBC krypteringsalgoritmer og krypterer alle personlige filer (herunder dem med disse udvidelser: .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif , .txt, .wps, .mp3.) der er gemt på den. Når filen er krypteret, ændrer denne malware filtypen til .vvv. Når ransomwaren krypterer filerne, lægger den en informations-meddelelse i HOW_RECOVER.HTML, HELP_RESTORE.HTML og HOW_RECOVER.TXT eller HELP_RESTORE.TXT filer. Disse filer vil blive gemt i hver mappe, der indeholder de krypterede filer. Begge disse filer indeholder oplysninger om, hvordan du dekrypterer dine filer. De anmoder om at du betaler en løsesum (normalt op til 500 $) via Bitcoin betalingssystemet, for at få en dekrypteringsnøgle. Derudover hævder den, at hvis du ikke betaler denne løsesum indenfor den anslåede tid, vil du aldrig få dine filer tilbage. Du skal ikke tro på sådanne trusler, og du skal ikke betale løsesummen, som iøvrigt ikke garanterer, at de cyberkriminelle, der har krypteret filerne, kommer til at hjælpe dig med at få dem tilbage.

Den primære ting du skal gøre, når du bemærker en meddelelse, der hævder at dine filer er blevet krypteret, er at fjerne .vvv Filudvidelsesvirus STRAKS. Dette kan hjælpe med at redde nogle af dine filer, fordi det at fjerne .vvv Filudvelsesesmalwaren stopper filkrypteringsprocessen. Vi anbefaler at benytte en professionel malware fjernelsessoftware (for eksempel SpyHunter) for at fjerne .vvv Filudvidelsesvirus fra din computer.

.vvv File Extension virus ransom payment method

Hvordan har .vvv Filudvidelsesvirus formået at komme ind i min computer og inficere den?

.vvv Filudvidelsesvirus spredes som en trojansk hest, hvilket betyder, at den kan downloades online eller sendes til dig via e-mail. Det er derfor vores researchgruppe anbefaler dig, ikke at downloade noget mistænkelig software online. Du bør altid kontrollere, om det websted, der tilbyder downloadlinks til gratis apps, er sikkert; desuden bør du holde dig væk fra websteder, der beder dig om at udfylde mistænkelige undersøgelser eller indtaste personlige oplysninger eller bankoplysninger, især hvis det er en uvant hjemmeside for dig! Du bør også installere nye programmer sikkert. For at sikre, at ingen mistænkelige vedhæftede filer trænger ind i din computer, skal du vælge en Brugerdefineret/Avanceret installationstilstand og gennemgå listen over anbefalede apps. Almindeligvis er enhver app, der er knyttet til freeware eller shareware, potentielt uønskede programmer eller ad-støttede programmer, så du kommer ikke til at miste noget, hvis du fravælger dem alle.

Imidlertid er den mest almindelige ransomware fordelingsmetode specielt skrevne e-mails. Du er nødt til at være meget forsigtig, hvis du modtager en e-mail fra en ukendt afsender – især hvis en sådan e-mail indeholder vedhæftede filer. Vær opmærksom på e-mail-adressen fra ophavsmanden – nogle gange forsøger cyberkriminelle at efterligne, at de sender dig et “CHECK.TXT,” “AWARD.TXT” eller “PENALTY.TXT” dokument fra et betroet websted. Du skal dog ikke falde for sådanne tricks og du bør ikke åbne sådanne vedhæftede filer. Hvis du ønsker at finde ud af, hvordan du fjerner .vvv Filudvidelsesmalware, skal du gå videre til næste side.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne .vvv Filudvidelsesvirus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere .vvv Filudvidelsesvirus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere .vvv Filudvidelsesvirus. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af .vvv Filudvidelsesvirus (2015-12-13)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af .vvv Filudvidelsesvirus (2015-12-13)

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook