sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

Fjerne TeslaCrypt 2.0

123

Hvad betyder ransomware?

Ransomware er en ondsindet virus, der normalt kommer ind i ofrenes computere via smitsomme e-mails, herunder vedhæftede filer. Hvis brugeren åbner en sådan vedhæftning, bliver virussen sendt ud på ofrets computer og påvirker personlige filer, herunder lyd, video, billede og tekstfiler. Ransomware vira dekrypterer disse filer og beder om en løsesum for at få filerne tilbage. Desværre er løsesummen ikke nødvendigvis en garanti for, at brugeren kommer til at få de personlige filer tilbage.

TeslaCrypt udgiver en anden version

TeslaCrypt, der er kendt som en ondsindet computervirus og hører til i den frygtelige kategori ransomware, har udviklet en anden version af denne virus – TeslaCrypt 2,0 (den tidligere version er beskrevet på denne artikel – TeslaCrypt virus). Den nye version adskiller sig fra den ældre, fordi TeslaCrypt virus nu ændrer udvidelsen af de krypterede data til .VVV. Når filerne er krypteret, placerer TeslaCrypt en html-fil med instruktioner om, hvordan man kan hente mistede data. Teksten er kopieret fra CryptoWall virus advarselsmeddelelsen. Denne virus anmoder om, at du betaler løsepenge, som normalt når op på 500$ via Bitcoin betalingssystemet.

TeslaCrypt 2.0 virus

TeslaCrypt 2.0 krypterer filer ved hjælp af AES-256-CBC algoritmer. Denne virus benytter ECHD algoritmer til at generere en anden hovednøgle for hver inficeret computer. Desværre siger sikkerhedsleverandører, at det er meget svært eller næsten umuligt at hente de krypterede filer, uden at betale løsesummen. Men at betale løsesummen sikrer ikke, at du kommer til at få dine filer tilbage – du kan ikke have tillid til disse cyber-kriminelle, der har stjålet dine private data fra dig. Hvis du ser TeslaCrypt 2.0 advarselsmeddelelse, og hvis du ikke kan åbne dine personlige filer længere, bør du straks fjerne TeslaCrypt 2.0 malware, for at stoppe den fra at dekryptere dine filer. Du kan gøre dette med SpyHunter malware fjernelsesprogrammet.

Hvordan har TeslaCrypt 2.0 inficeret min computer?

Ransomware vira er mest kendte for at blive spredt som trojanske heste via ondsindede e-mail-breve. Desuden er denne nye version af TeslaCrypt kendt for at være målrettet mod gamere, så det er også kendt, at den spredes bundtet sammen med forskellige computerspil. Denne ondsindet virus kan ødelægge dine personlige filer permanent, så du skal være yderst opmærksom på dette program. Her er et par gode råd fra os om, hvordan du kan undgå at få en TeslaCrypt 2.0 infektion:

  • Du bør ikke browse mistænkelige hjemmesider. Sådanne websites er normalt fyldt med irriterende reklamer og forskellige pop-ups.
  • Du bør ikke hente tvivlsom software fra upålidelige web-domæner – der er gode chancer for, at sådanne downloads kan indeholde ondsindede eller smitsomme programmer eller endda virus.
  • Du bør ikke åbne e-mails og vedhæftede filer fra ukendte afsendere – sådanne vedhæftede filer kan indeholde malware.
  • Installere software på din computer omhyggeligt. Vær opmærksom på hvert angivet trin, læs Brugsvilkår og Privacy Policy dokumenter, og vælg en sikker installationstilstand. Sikre installationstilstande er de Brugerdefinerede og Avancerede. Disse muligheder giver en liste over mulige forslag til installion af yderligere programmer, så hvis du ser en liste med forslag om at installere ukendte programmer, bør du fravælge at installere dem.

Hvis du tror, at TeslaCrypt 2.0 malware allerede har inficeret din computer, og at det kryptere dine filer lige nu, skal du fortsætte til næste hjemmeside og finde fjernelsesinstruktioner for TeslaCrypt 2,0, og anbefalinger om, hvordan man dekryptere filerne.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne TeslaCrypt 2.0 acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Fjernelse af TeslaCrypt 2.0 Tilfredsheds
Garanti
Download
Fjernelse af TeslaCrypt 2.0
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter anbefales til, at afinstallere TeslaCrypt 2.0. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere TeslaCrypt 2.0. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af TeslaCrypt 2.0 (2015-12-16)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af TeslaCrypt 2.0 (2015-12-16)

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook