Fjern .odin virus (Gratis Instruktioner)

.odin virus fjernelsesguide

Hvad er .odin filudvidelsesvirus?

Hvad gør du, hvis dine filer har .odin filudvidelsen:

.odin filudvidelsen vises typisk efter filen bliver krypteret af .odin filudvidelsesvirus, der er bedre kendt som ODIN ransomware. Det er en destruktiv virus, der ændrer data på en bestemt måde, så ofret ikke kan få adgang til dem længere. Den sigter efter at fuppe penge fra offeret, så den beder om at der betales en løsesum for at få en særlig dekryptering software, der kan ordne alle .odin filerne. Hvis du er på udkig efter et ODIN dekrypteringsværktøj, så vil vi gerne fortælle dig med det samme, at et sådant redskab endnu ikke er skabt. Virusser af ransomware-typen er ekstremt farlige, fordi så snart de smider deres last, er der ingen vej tilbage. Selvfølgelig medmindre du har en data-backup. I så fald kan du gendanne dine filer gratis efter fjernelse af virussen. Hvis du ikke har en backup, så har vi nogle datagendannelsesforslag til dig; Men vi vil gerne advare dig om, at der ikke er nogen garanti for, at de vil hjælpe dig med at gendanne dine filer. Lad os nu starte fra begyndelsen og finde ud af hvem ODIN er, hvordan den fungerer, og hvorfor den har angrebet din computer.

Hvad er ODIN virus og hvad ønsker den af dig?

.odin filudvidelse ransomware virus er en computerinfektion, der ankommer i form af en krypteret DLL installatør, som derefter dekrypterer og kører via et Windows program kaldet Rundll32.exe. Kommandolinjen for ​​dette program er indstillet til at køre en kommando, der åbner den ondsindede DLL, der er placeret i %TEMP% mappn. Efter åbning begynder virussen at kryptere ofrets filer, der er gemte i forskellige edb-mapper – den går uden om flere systemmapper for ikke at korrumpere systemet og holde computeren kørende. Virussen identificerer målfiler efter deres filtypenavne, og ifølge vores research, kan den korrumper mere end 390 forskellige filtyper. .odin filudvidelsesvirus krypterer også data, der er gemt på ikke-arkiverede netværksdelinger, og den bruger en kombination af RSA-2048 og AES-128 krypteringsalgoritmer, som blot betyder, at der ikke er nogen måde at gendanne filerne på, uden en unik dekrypteringsnøgle, som det kun er skaberne af denne ransomware, der kender. De bruger forskellige krypterings-og dekrypteringsnøglesæt for hvert offer, så hvis du tænker på at købe deres dekrypteringssoftware og dele den med andre ofre, skal du ikke engang spilde din tid på dette. Skaberne af ODIN malware har tænkt over dette og har taget sig af denne sag.

Efter at have taget sig af ofrets data, skaber virussen løsesumsnoter og fylder dem med oplysninger om, hvordan du kan dekryptere filer med .odin filudvidelsen. Disse løsesumsnoter kan have titler som _[2 cifre]_HOWDO_text.html, _HOWDO_text.html eller _HOWDO_.bmp. Hvert offer får et unikt identifikationsnummer og et individuelt link til betalingssiden, hvor dekrypteringssoftware kan købes. Betalingssitet kan kun tilgås via Tor browseren. Når offeret kommer ind på denne hjemmeside, kommer sandheden frem – denne virus er bare en anden version af Locky virus, fordi betalingenshjemmesiden “præsenterer en speciel software – Locky Decryptor, som gør det muligt at dekryptere og give kontrollen over alle dine krypterede filer tilbage” Denne decryptor koster 0,7 BTC, som er mere eller mindre $450 (ca. 3.000 DKK). Vi anbefaler ikke, at du betaler denne løsesum, af indlysende årsager. Først og fremmest bør du ikke stole på cyberkriminelle. Der er ingen garanti for, at de vil give dig denne dekrypteringssoftware, og selv hvis de gør, kan den indeholde skadelige vedhæftede filer. Desuden er mennesker, der betaler løsepengene, bare brændstof for ransomwareforretningen og holder de cyberkriminelle igang. Derfor, hvis du er blevet angrebet af denne ransomware, skal du fjerne .odin filudvidelsesvirus så hurtigt som muligt. For fjernelse af .odin filudvidelsesvirus, kan du benytte FortectIntego eller en tilsvarende anti-malware-software.

Hvordan spredes denne virus?

Ofre for Locky (eller Odin) ransomware rapporterer, at virussen kom ind i form af en ondsindet e-mail med en vedhæftet fil. Det lader til, at denne malwares fordelingsteknik stadig er den mest populære og effektive metode til at injicere ransomware i ofrenes computere. Kriminelle sender e-mails, der indeholder falske rapporter, fakturaer, optagelser, fartbøder og andre smitsomme dokumenter, der indsætter malware i ofrets computer. Derfor foreslår vi, at du undgår at åbne e-mails, der kommer fra ukendte parter, fordi sådanne e-mails ofte bringer malware med sig. Selvom der er andre metoder, der anvendes til at distribuere ODIN, forbliver ondsindede vedhæftede filer den vigtigste metode til at inficere brugere af hjemmecomputere. Dog kan malware installeres efter download af falske softwareopdateringer eller klik på malware-ladede annoncer.

Fjern .odin filudvidelsesransomware

Hvis dine filer er blevet forsvarligt låst af .odin filudvidelsesvirus, behøver du ikke at være bekymret – fjern .odin filudvidelsesmalware så hurtigt som muligt, ved hjælp af en pålidelig anti-malware-software. Som vi har nævnt før, er FortectIntego den anbefalede metode til fjernelse af .odin filudvidelse; Men virussen vil sandsynligvis forsøge at blokere din sikkerhedssoftware. I så fald skal du læse følgende oplysninger:

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel .odin virus fjernelsesguide

Fjern .odin ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne .odin

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør .odin fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern .odin ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra .odin. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at .odin fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne .odin fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af .odin, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Dekrypter filer med Data Recovery Pro

Selvom Data Recovery Pro ikke er det officielle Odin dekrypteringsværktøj, kan det hjælpe dig med at gendanne mistede filer hurtigt. Selvom vi ikke kan garantere, at det kan dekryptere .odin filer, mener vi, at det er værd at prøve.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af .odin ransomware;
 • Gendan dem.

Locky Decryptor

Vi anbefaler IKKE at du køber værktøj fra kriminelle, da det kan ankomme i et bundt med flere andre ondsindede programmer. Betal venligst ikke løsesummen – Hvis du gør dette, vil du kun understøtte cyberkriminelle.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra .odin og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog