Hvad er _HOWDO_text.bmp? Bør jeg fjerne den?

Hvad har du brug for at vide om _HOWDO_text.bmp filen?

_HOWDO_text.bmp er en billedfil, der er nært beslægtet med ODIN ransomware virus. Denne virus er kendt for at være en opdateret version af den berygtede Locky virus, en kraftfuld og destruktiv computerinfektion, der helt kan korrumpere dine personlige filer, ved at kryptere dem. Ligesom ved _HOWDO_text.html, efterlader _HOWDO_text.bmp en løsesumsnote på den inficerede maskine, der indeholder information om dekrypteringsmulighederne for dine data. Typisk gemmer virussen en billedfil på systemet og sætter den som baggrund på skrivebordet. Billedet indeholder oplysninger, som alle Lockys versioner giver – det hævder, at dine data er blevet krypteret med RSA-2048 og AES-128 kryptering, indeholder links til Wikipedias artikler om disse krypteringsalgoritmer, og siger derefter, at den eneste mulige måde at gendanne de krypterede data på, er at betale en løsesum via den unikke ODIN betalingsside. Sitet kan kun tilgås via Tor browseren, så løsesumsnoten beder offeret om at installere denne browser. Betalingssiden foreslår at købe Locky decryptor, som koster 3 BTC, eller cirka 1860 USD. Sådan en stor sum penge bliver afkrævet på grund af den berygtede Lockys omdømme – ifølge malwareresearchere, og der er næsten ingen måde at besejre denne virus og finde dekrypteringsnøglerne på, uden medvirken fra ​​dens ophavsmænd.

Hvis du har opdaget _HOWDO_text.bmp filen på din computer, er der stor risiko for, at din pc er blevet inficeret med ODIN ransomware virus. En sådan situation er på ingen måde misundelsesværdig, men vi anbefaler dig ikke at betale løsepengene, selvom det betyder, at du ikke vil være i stand til at få adgang til disse filer igen på nogen måde. Hvis du vælger at betale løsesummen, skal du forstå, at du på denne måde vil tilskynde kriminelle til at fortsætte med deres beskidte aktiviteter og sprede af virusser mere aktivt. Hvis din pc er blevet inficeret med denne ransomware, skal du fjerne _HOWDO_text.bmp sammen med andre ODIN filer, ved hjælp af et anti-malwareværktøj som FortectIntego og gendanne dine data fra en sikkerhedskopi. Hvis du ikke har sådan en, kan du benytte datagendannelsesteknikker, der er forklaret i dette indlæg.

Hvordan kom _HOWDO_text.bmp ind i din pc?

Malware der er relateret til _HOWDO_text.bmp spredes ved hjælp af typiske ransomware-distributionsmetoder. Sædvanligvis kommer den ind i systemer, når den downloades af trojans, exploit kits eller blot af brugeren selv. Den sidste mulighed lyder sandsynligvis mistænksom, men i betragtning af de taktikker som svindlere bruger til at distribuere malware, kan brugeren let blive bedraget og tvunget til at åbne en skadelig fil, som typisk når brugeren via e-mail. Cyberkriminelle har tendens til at skabe en ondsindet Word-fil og supplere den med ondsindede scripts, der bliver aktiveret med makro-funktionen. Derfor anbefaler vi dig at ignorere e-mails, der er sendt af ukendte mennesker, at du altid omhyggeligt læser afsenderens e-mail-adresse og konstaterer, om det er en falsk en eller ej. Desuden skal du opdatere alle computerprogrammer ofte eller blot slå automatiske opdateringer til, for at undgå infiltration fra skadelige programmer. Nogle gange udnytter de sikkerhedshuller i systemet til at installere sig selv lydløst. Derfor er det en selvfølge, at computeren skal være sikret med anti-malware-software for maksimal beskyttelse.

Hvordan fjerner jeg _HOWDO_text.bmp?

Selvom du bare kan slette hver _HOWDO_text.bmp fil separat, så anbefaler vi dig at fjerne _HOWDO_text.bmp sammen med ODIN ransomware ved hjælp af anti-malware-software, som FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Denne virus er en ondsindet fjende for dit computersystem, og den bør fjernes så hurtigt som muligt. Forsøg ikke at fjerne denne malware manuelt, da du kan efterlade ondsindede rester på systemet og sænke beskyttelsesniveauet betydeligt. For fuld _HOWDO_text.bmp fjernelsesvejledning, se dette indlæg.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign