Fjerne Locky decrypter (Simpel Fjernelsesguide)

Locky decrypter fjernelsesguide

Hvad er Locky decrypter?

Bør du have tillid til Locky Decrypter?

Locky Decrypter er en dekrypteringssoftware, som du kan tænke på at få, hvis du er blevet offer for Locky virus. Locky virus er en ny ransomware, der i øjeblikket spreder panik i hele verden. Denne virus distribueres via inficerede vedhæftede filer, der angiveligt indeholder nogle fakturaoplysninger. Efter sigende kommer virussen i en ZIP-fil, der bærer det inficerede Word eller JavaScript-dokument. Når Locky kommer ind i offerets computer og aktiveres, begynder den at scanne systemet for en række forskellige filtypenavne og krypterer de filer den har lokaliseret, ved hjælp af RSA-2048 og AES-128 algoritmer. Efter denne virus krypterer filerne, tilføjer den et .text dokument med titlen _Locky_recover_instructions til hver mappe på computeren, der indeholder de inficerede filer. Notatet forklarer, at filerne på computeren nu er låste, og der er ingen måde at låse op for dem igen uden en dekrypteringsnøgle. “Heldigvis”, foreslår udviklerne af dette bedrageriske program en løsning. De tilbyder dig at købe Locky Decrypter software, som angiveligt vil hjælpe dig med at låse op for de krypterede dokumenter. Alt du skal gøre er at oprette forbindelse til et anonymt Tor netværk og købe Locky Decrypter på et angivet website. Desuden bliver offeret truet til at betale inden for en uges tid, ellers vil prisen på Decrypter blive fordoblet. Dette er ren afpresning.

Desværre falder en masse mennesker for et sådant foreslag ud af ren desperation, for at hente deres tabte filer. Men vi vil stærkt råde dig til ikke at foretage nogen transaktioner, da du har at gøre med cyberkriminelle, så der er ingen garanti for at du rent faktisk vil modtage dit købte produkt. Hvad mere er, selvom du modtager den lovede software, kan du ikke være sikker på, at den med succes vil dekryptere filerne. Hvis du er smittet med denne virus, er det bedre, at du fjerner den straks, snarere end at forsøge at købe dine filer tilbage. Ved at gøre dette, støtter du kun disse svindlere og deres ondsindede fremtidige kreationer. Vi anbefaler at benytte en velrenommeret antivirus, ligesom FortectIntego til at fjerne Locky ransomware fra din computer.

Hvordan bliver denne software distribueret?

Når du åbner løsesumsnoten, vil du bemærke flere links til hjemmesider, hvor du kan få Locky Decryptor. Denne decryptor kan kun downloades fra hjemmesider, der er tilgængelige via et anonymt Tor-netværket, som er begunstiget af en lang række online svindlere, hackere og andre tyve. Det er ekstremt farligt at interagere med nogen af disse links, fordi de kan omdirigere dig til nogle andre smitsomme hjemmesider og forurene systemet med trojans, virusser og orme. Derfor mener vi, at det er klogere at begynde at tænke på fjernelse af Locky, end at risikere at forårsage din computer yderligere problemer.

Hvordan kan jeg fjerne Locky Decrypter?

Funktionaliteten hos Locky Decrypter er yderst tvivlsom. Men selv hvis du allerede har købt programmet og formået at dekryptere dine filer, anbefaler vi dig at fjerne Locky Decrypter sammen med Locky virus fra dit system. For at gøre dette, kan du følge tre fundamentale trin. Først bør du få et velrenommeret antivirus-værktøj. Derefter skal du koble din pc fra netværket, fordi computeren kan være mere sårbar over for Locky processer, når den er online. Endelig skal du køre en grundig scanning af dit system med det førnævnte antivirusprogram, der vil finde og fjerne Locky virus og alle dens komponenter fra din maskine. Hvis du oplever nogen problemer, kan du også tjekke Locky fjernelsesguiden på vores hjemmeside.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Locky decrypter fjernelsesguide

Fjern Locky decrypter ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Locky decrypter

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Locky decrypter fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Locky decrypter ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Locky decrypter. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Locky decrypter fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Locky decrypter og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog