Fjern Ykcol virus (Fjernelsesguide) - Virus Fjernelsesinstruktioner

Ykcol virus fjernelsesguide

Hvad er Ykcol ransomware virus?

Locky distribueres i øjeblikket som Ykcol ransomware virus – beskyt din computer nu!

Ykcol ransomware virus

Ykcol ransomware er den seneste belastning fra den berygtede Locky ransomware. Den følger tidligere udgivet Lukitus og Diablo6 versioner og bruger en kombination af RSA-2048 og AES-128 cifre til at låse offerets filer. Virussen tilføjer .ykcol filudvidelsen til hver krypteret fil og smider ykcol.bmp og ykcol.htm filerne på skrivebordet.

Lockys udviklere valgte det nye navn til ransomwaren, ved blot at stave navnet på den oprindelige virus bagfra. Den ondsindede software bliver i øjeblikket fremmet via ondsindet spam , der leverer en kompromitteret vedhæftning, der indeholder et script, som overfører og kører Ykcol virussen på systemet.

Efter at have kapret systemet, smider den ondsindede virus de to ovennævnte filer, der fungerer som løsesumsnoter. BMP-filen vil blive indstillet som skrivebordets tapet, mens HTM-filen åbnes via webbrowseren og giver links, der fører til brugerens personlige betalingsside (kun tilgængelig via Tor-browseren). For at se indholdet på den personlige betalingsside, skal offeret downloade den ovennævnte browser og indtaste .onion hjemmesiden via denne.

Betalingssiden på Tor-netværket præsenterer “Locky decryptor”, som er dekrypteringsværktøjet, der tilbydes af ransomware-skaberne. Mens tidligere versioner af virussen plejede at kræve en halv bitcoin for at dekryptere alle filer gratis, beder Ykcol malware om 0,25 Bitcoin.

Men siden Bitcoins værdi er steget, er dette beløb nu næsten lig med mere end 1000 US-dollar, hvilket er en høj pris for datakryptering.

Cybersikkerhedseksperter anbefaler at ignorere forbrydernes krav og benytte tilgængelige datagendannelsesmetoder i stedet for at betale de cyberkriminelle. I øjeblikket er der ingen nyheder om vellykkede datagendannelsesforsøg, så i lige nu er den eneste effektive datagendannelsesmetode at benytte en backup.

Locky virus kalder nu sig selv YkcolYkcol virus er det nye navn på den berygtede Locky ransomware. Virussen bruger simpelthen sit navn stavet bagfra til at markere krypterede filer.

NoVirus.uk anbefaler dig stærkt at fjerne Ykcol virus fra din computer, så hurtigt som muligt. Gendannelsen efter et ransomware-angreb kræver tid, og for at kunne bruge din computer sikkert igen, skal du slippe af med malware, inden du gør noget andet. Brug et troværdigt program som FortectIntego eller Malwarebytes til at rense din pc. Derudover skal du genstarte din pc i fejlsikret tilstand med netværk, for at fjerne den nye Locky-version.

Start Ykcol-fjernelse ved at læse instruktionerne under artiklen. Når du har lært, hvordan du forbereder din pc til denne opgave, skal du gøre det med det samme. Når din pc er i sikker tilstand til fjernelse af malware, skal du køre anti-malware-software, for at finde de ondsindede filer og slette dem. Vi vil også gerne minde dig om at opdatere din sikkerhedssoftware, før du scanner din pc for malware.

De nuværende distributionsmetoder, der anvendes til at sprede Locky ransomware

Alle varianter af Locky distribueres typisk via email spam, og Ykcol virus er ikke anderledes. Den nyeste version af ransomwaren bliver fremmet via malspam-kampagnen, der leverer falske 7Zip-vedhæftede filer med en .vbs-fil inden for dem. De ondsindede e-mails er igen baseret på det falske faktura-tema. Emails med ondsindede vedhæftede filer vil bede offeret om at gennemgå en “vedhæftet faktura” og lade afsenderen vide om status på den.

Den kompromitterede vedhæftning er navngivet med et sæt tilfældige tegn og indeholder en VBS-fil, der, når den er åbnet, forbinder til en af fjernserverne og downloader Locky payload fra den. Efter en vellykket download af ransomware kører VBS-filen den. Som følge heraf mister offeret alle sine filer straks og står overfor løsesumsnoter, der er efterladt af cyberkriminelle.

Skaberne af dette virtuelle afpresningsværktøj har brugt en række forskellige malware distributionsteknikker, men det forekommer hidtil, at phishing og ondsindet spam er deres go-to combo, som de bruger til at bedrage ofre. Lockys udviklere ændrer sjældent distributionstaktikerne, da det indtil videre virker som om deres metoder virker ganske godt.

Fjern Ykcol virus lige nu

Hvis den nyeste Lockys version har angrebet din pc og kompromitteret dine filer, er det første, du skal gøre, at fjerne Ykcol virus fra systemet. Desværre kan den ondsindede software nægte at forlade din computer så let, så du bliver nødt til at bruge programmer, der er udviklet af it-eksperter til at identificere og dræbe den.

Ykcol-fjernelse kan være kompliceret, fordi denne ondsindede software sigter mod at undgå detektion ved hjælp af professionelle formørkelsesteknikker. Men hvis din sikkerhedssoftware ikke har held med at stoppe den fra at kryptere dine filer, skal du opdatere den og fjerne rester af Locky malware lige nu. Dette vil sikre og beskytte din computer mod ulovlige aktiviteter, som virussen måske forsøger at gennemføre.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Ykcol virus fjernelsesguide

Fjern Ykcol ved hjælp af Safe Mode with Networking

Når du er smittet med Locky, skal du handle hurtigt. Den første ting, du skal gøre for at fjerne Ykcol-filforlængelsesvirus fra din pc, er at forberede din pc til fjernelse af malware, og derefter slette ransomware-rester ved hjælp af professionel software til fjernelse af malware.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Ykcol

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Ykcol fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Ykcol ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Ykcol. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Ykcol fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Ykcol fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine data blev beskadiget af Ykcol ransomware, vil du se .ykcol filtypenavnet, som vedhæftes til deres navne. Disse filer kan ikke genoprettes uden sikkerhedskopiering, selvom cybersikkerhedseksperter altid anbefaler at prøve alternative datagendannelsesmetoder, som vi nævner nedenfor.

Hvis dine filer er krypteret af Ykcol, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Tilbagerul skaden ved hjælp af Data Recovery Pro

Du kan forsøge at tilbagerulle skaden, der er påført af Ykcol ransomware, ved hjælp af datagendannelsessoftware kaldet Data Recovery Pro. Vi har tilføjet enkle instruktioner om, hvordan du bruger dette værktøj til at forsøge at gendanne nogle krypterede filer. BEMÆRK. Desværre er der ingen garanti for, at denne software vil hjælpe dig med at genoprette alle dine filer. I betragtning af den sofistikerede ransomware, der har krypteret dine filer, kan denne datagendannelsessoftware være magtesløs.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Ykcol ransomware;
 • Gendan dem.

Locky dekrypteringsværktøj

Alle sikkerhedseksperter fraråder at betale løsepenge til de cyberkriminelle. Først og fremmest beder de om en enorm stor sum penge; Desuden er chancerne for genoprettelsen af filerne alligevel lave. Der er ingen garanti for, at svindlerne hjælper dig med at genoprette dine filer. Desuden mener vi, at det at betale løsepenge til pengeafpressere motiverer dem til at fortsætte deres aktiviteter, og det er derfor, vi anbefaler ikke at betale dem.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Ykcol og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog