Fjern WhatsApp virus (Fjernelsesinstruktioner) - maj 2019 opdatering

WhatsApp virus fjernelsesguide

Hvad er WhatsApp virus?

Mangfoldigheden af WhatsApp virusser og svindel

WhatsApp virus

WhatsApp-virus er en type software, der er oprettet for at udnytte WhatsApp-applikationsbrugeren. Den oprindelige app er IKKE en virus, men navnet eller dens platform kan bruges af ondsindede tredjeparter til at manipulere intetanende ofre til at downloade en trojan eller opgive deres fortrolige oplysninger.

Disse programmer installeres typisk som ekstra komponenter på den inficerede enhed; Derfor er det ikke nok blot at fjerne WhatsApp fra computeren for at løse problemet.

WhatsApp er et populært gratis besked-program, der er kompatibelt med “iPhone”, “Android”, “BlackBerry”, “Windows” og andre mobile operativsystemer. I øjeblikket når brugerdatabasen over 1,2 milliarder brugere , så det er ikke underligt, at svindlere og malware-skabere har opdaget måder at drage fordel af dette på.

Og sikkerhedsfejl i programmets kode hjælper ikke på situationen.

I begyndelsen af dette år har University of California forskeren Tobias Boalter opdaget en bagdør, der muliggjorde uautoriseret og uovervåget adgang til appen. Denne sårbarhed tillod dekryptering af den sikre ende-til-ende-meddelelseskryptering, hvilket gør det muligt for hackere at læse ofrenes samtaler .

Selvfølgelig blev fejlen hurtigt patched, men kan der være nogen garantier for, at sådanne ting ikke vil dukke op i fremtiden?

Selvom WhatsApp behandler sine sikkerhedsproblemer, er der mange andre måder at bruge appen til for ondsindede formål på.
I denne artikel vil vi introducere nogle af de aktuelt aktive trusler, forsøge at bestemme, hvordan de når enheder og endelig vil vi diskutere WhatsApp virusfjernelsesindstillinger. Hvis du er en bruger af Android, bør du også kunne finde nyttige oplysninger i Android-viruselimineringsvejledningen.

WhatsApp virusillustrationWhatsApp virus kommer i forskellige former og størrelser. På billedet ovenfor kan du se et par eksempler på virusversionerne.

WhatsApp-virusversioner

WhatsApp GhostCtrl virus

GhostCtrl er en trojan, der kan skjule sig selv som en række forskellige programmer, herunder WhatsApp. Når den falske WhatsApp app installeres, overtager den kontrollen af apparatet. Hackere kan så begynde at indsamle alle de oplysninger, de ønsker, det være sig opkaldslogge, sms’er, numre på din kontaktliste, telefonens GPS-placering eller webbrowsingshistorik.

Derudover har alle GhostCtrl mulighed for at aktivere/deaktivere telefonens mikrofon og kamera, hvilket betyder, at du kan blive udspioneret både online og i virkeligheden.

Den falske app ser ud som en almindelig WhatsApp-applikation. Den kan således være svært at opdage. Derfor skal du altid kun downloade apps fra de anerkendte kilder.

WhatsApp stemmebeskedstrojan virus

Hvis du har modtaget en stemmebesked fra WhatsApp i din email, er det meget sandsynligt, at du er blevet et mål for svindlere. Emnenavnet for sådanne spam-e-mails siger “Ubesvaret voicemail”, mens mailen selv indeholder falske oplysninger om, hvornår meddelelsen blev modtaget og et link til at afspille den.

Desværre vil det at klikke på “Play” knappen ikke føre dig nogen steder hen, udover et ondsindet websted, hvor kriminelle vil forsøge at narre dig til at installere ondsindede programmer, som Browser 6.5.

Sådanne programmer vil sandsynligvis blive inficeret med ransomware eller lignende virusser, så du bør være yderst forsigtig!

WhatsApp virus

WhatsApp Gold scam

Dette er endnu en svindelordning, der er designet til at narre lovlige brugere til at downloade skadelig software, der er forklædt som en ny WhatsApp funktion.

Svindlere har især spredt meddelelser, der opfordrer ofrene til at opgradere deres konti til WhatsApp Gold premium-versionen. Problemet er, at en sådan version ikke eksisterer.

Når brugerne klikker på linket, der er angivet i meddelelsen, der straks omdirigerer dem til malware-befængte websteder og udsætter brugerne for stor risiko for at få deres enheder inficeret.

WhatsApp trial service scam

I lighed med det tidligere omtalte svindelnummer, er WhatsApp-trial nummeret baseret på en opdukken af falske meddelelser, der hævder, at ofrenes etårige prøveperiode på WhatsApp er udløbet, og at brugeren skal abonnere, for at forlænge den.

For at få brugerne tilsluttet dette falske tilbud, opfordrer svindlere ofrene til at oprette forbindelse til en “kundeportal” og logge ind ved hjælp af deres WhatsApp loginoplysninger.

Derefter bliver ofrene bedt om at give deres bankoplysninger, for at købe et månedligt eller årligt abonnement på tjenesten.

Selvfølgelig lander de indsendte oplysninger i hænderne på hackere, der kan belaste dig ved at kræve enorme mængder penge for de tjenester, der ikke eksisterer.

WhatsApp virus

Smartphone virusdistribution

Der er mange forskellige måder at blive inficeret med WhatsApp virus på:

 • Du kan klikke på en infektiøs reklame eller et link, mens du surfer på internettet
 • Downloade ondsindede programmer fra kilder uden for de officielle app-butikker
 • Modtage et ondsindet link inde i selve WhatsApp-applikationen
 • Modtage en spam email, der indeholder et ondsindet link

For at være sikker skal du lære at være mere skeptisk overfor disse ting. Skynd dig ikke med at klikke på mistænkelige links, holde dig væk fra tvivlsomme annoncer, være opmærksom, når du åbner vedhæftede filer i emails, og husk, at WhatsApp aldrig ville kontakte dig uden for appen. Hvis de gør det, er det nok et svindelnummer.

WhatsApp virusfjernelse

Afhængigt af typen af virus kan du muligvis anvende forskellige teknikker til at fjerne WhatsApp virus fra din enhed.
I nogle tilfælde kan det være nok at fjerne parasitten ved hjælp af antivirusprogrammer som FortectIntego, mens du for at fjerne andre malwares skal være parat til at arbejde lidt hårdere. Du skal muligvis gendanne telefonens standardindstillinger eller geninstallere programmet for at fuldføre en fuld WhatsApp-virusfjernelse.

Se efter nyttige tips til, hvordan du fjerner virussen i Android-virusfjernelsesvejledningen på vores hjemmeside.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel WhatsApp virus fjernelsesguide

Fjern WhatsApp fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér WhatsApp og relaterede programmer
  Se her efter WhatsApp eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern WhatsApp fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter WhatsApp eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern WhatsApp virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal WhatsApp fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern WhatsApp fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her WhatsApp og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut WhatsApp fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern WhatsApp fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her WhatsApp og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre WhatsApp fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern WhatsApp fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter WhatsApp eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre WhatsApp fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med WhatsApp spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog