Fjern WeChat virus (Fjernelsesguide) - Gratis Guide

WeChat virus fjernelsesguide

Hvad er WeChat virus?

Cyberkriminelle målretter WeChat-brugere i søgen efter deres penge og værdifulde personlige oplysninger

WeChat virus

WeChat virus er et generisk udtryk, der bruges til at beskrive forskellige malware-varianter via en legitim instant messaging software. Kriminelle forsøger ofte at sende ondsindede links til potentielle ofre via forskellige instant messaging-applikationer og lokke dem til kompromitterede sider eller phishing-websites, med det formål at svindle sig til penge eller personlige oplysninger.

WeChat af Tencent, Ltd. er en af de mest populære instant messaging applikationer. Den har mere end 889 millioner månedlige aktive brugere (baseret på ChinaChannel rapport) og dominerer i Kina . Den er også kendt som Weixin, og den blev først lanceret i 2011.

Virusser og svindel, der spredes gennem denne kommunikationsplatform, kan ikke forbindes med den officielle udvikler af den. WeChat/Weixin er, ligesom Facebook, Whatsapp, Viber, Gmail eller eBay, bare populære kommunikationsværktøjer, der gør det muligt for svindlere at jage efter potentielle ofre, bedrage dem og hacke deres konti eller overbevise dem om at installere farlige virusser.

Der er en bestemt “virus”, som vi gerne vil påpege. Tilbage i januar 2016 offentliggjorde Tencent en webside kaldet “The Story of Me and WeChat”, som tillod brugere at få et overblik over deres aktiviteter ved hjælp af appen, nogle statistikker og lignende oplysninger.

Imidlertid begyndte der kort tid efter at spredes rygter , idet de sagde, at hjemmesiden er kompromitteret, og at det at besøge den, får alle offerets penge på Alipays konto til at forsvinde. Tencent har bekræftet, at disse meddelelser var et fupnummer, og at hjemmesiden var helt sikke på at besøge.

Messaging-appen blev også kompromitteret af et alvorligt angreb mod App Store i september 2015. Angrebene skabte en falsk kopi af Xcode, et program, der bruges til at opbygge iOS-apps. Den forfalskede kopi blev kaldt XcodeGhost . Den tillod, at angribere bruger oprettede apps til at stjæle privat information om ofre og overføre dem til kriminelle servere. En af de inficerede applikationer var WeChat. Tencent afslørede, at kun version 6.2.5 var kompromitteret.

App Store har fjernet forfalsket software og sørget for, at app-udviklere bruger den rigtige version af Xcode.

WeChat virus eksemplerWeChat er et populært messaging-program, der undertiden bruges af cyberkriminelle til at distribuere vildledende meddelelser, der indeholder ondsindede links. Den øverste meddelelse viser WeChat-svindel - rygter om "The Story of Me og WeChat" -sidesvirus var falske.

Tips til, hvordan du holder din konto sikker:

 • For at holde svindlere væk og fortsætte med at bruge denne populære messaging-app uden bekymringer, skal du ikke tilføje fremmede;
 • Slut din konto til en troværdig e-mail eller mobil for at kunne gendanne din konto, hvis du mister din telefon, eller hvis den bliver stjålet;
 • Hvis nogen beder dig om penge via denne instant messaging-app, skal du ikke stole på dem. Selvom det er nogen du kender, skal du ringe til dem og spørger dem om, hvorvidt den pengespørgende meddelelse kom fra dem eller ej.
 • Giv aldrig personlige oplysninger via den sociale messaging platform, især ikke til fremmede;
 • Hold din Weixin adgangskode privat;
 • Klik aldrig på links, der er sendt af fremmede, selvom de lover dig enorme rabatter på populære web-butikker, freebies, kuponer eller gratis tjenester. Du kan blive lokket til ondsindede eller bedrageriske hjemmesider. Hvis du bruger WeChat på internettet, kan du endda inficere din computer med ransomware eller trojans!

Distribution af WeChat virus

WeChat-programmer er tilgængelige for brugere af Windows PC, Mac, iPhone og Android. Vi anbefaler kun at downloade softwaren fra den officielle udviklers websted, www.wechat.com. Tro ikke på andre websteder og acceptér aldrig at downloade softwaren fra dem, da de kan forsøge at pakke yderligere software med dit valgte program og tvinge dig til at installere dem.

At have en legitim app vil ikke beskytte dig mod svindlere, der forsøger at bedrage ofre ved at sende overbevisende meddelelser til dem. Men hvis du følger de tips, vi har givet, bør du kunne klare dig fint. Brug sikre adgangskoder, videregiv dem aldrig til nogen, tilføj ikke fremmede og åbn aldrig mistænkelige webadresser, der er sendt af fremmede eller endda af dine slægtninge.

Fjern WeChat virus

Hvis du har mistanke om, at din computer eller mobilenhed er blevet kompromitteret, er det et must at fjerne WeChat-malware med det samme. For at gøre dette anbefaler vi at bruge anti-spyware eller anti-malware apps som FortectIntego. Hvis du bruger Mac, bør du overveje at prøve Malwarebytes software.

Retningslinjerne under artiklen er designet til Windows-brugere, der ved et uheld har smittet deres computere med malware, da de brugte webversionen af chatprogrammet. Hvis din Android-enhed er blevet kompromitteret, anbefaler vi at kontrollere disse retningslinjer for fjernelse af Android-virus.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel WeChat virus fjernelsesguide

Fjern WeChat ved hjælp af Safe Mode with Networking

Vælg en troværdig software til fjernelse af malware for at slette Weixin-virus. Eliminer truslen efter opstart af systemet i Sikker Tilstand med Netværk.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne WeChat

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør WeChat fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern WeChat ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra WeChat. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at WeChat fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra WeChat og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog