Fjern WebHelper virus (Fjernelsesguide) - opdateret maj 2019

WebHelper virus fjernelsesguide

Hvad er WebHelper virus?

Web Helper – annonceinjektionsvirus, der smider annoncer på populære websteder

WebHelper annoncer

WebHelper er et annonceunderstøttet program, der kan infiltrere systemet under udorrentie.exe og webhelper.dll processerne. Hvis du bruger uTorrent til at downloade filer og programmer, kan Web Helper åbne og afspille reklamer på computerens skrivebord. En sådan aktivitet er ikke ondsindet, men det er meget irriterende. Af denne grund forsøger mange mennesker at finde måder at fjerne WebHelper fra deres computere på.

Desværre kan sletning af filen, der er forbundet med Web Helper, næppe hjælpe dig med at slippe af med adware. Normalt er filen afhængig af browserhjælperobjekter, der geninstallerer den sammen med uTorrent. Derfor anbefaler vi stærkt at stole på pålidelig sikkerhedssoftware.

Hvis du har fundet WebHelper-processen på din computer, bør du vide, at den tjener sine annoncer baseret på brugerens browseraktiviteter og søgninger udført online. Derfor sporer den brugeren i nogen tid og indsamler oplysninger om hans eller hendes interesser, som for det meste vises via besøgte hjemmesider, oftest klikket annoncer mv.

Når den beskrevne adware indsamler den nødvendige mængde information, begynder den at afspille lydannoncer og forvirre brugere, fordi det er svært at se, hvilket program eller hvilken proces, der afspiller disse. Årsagen til lyden kan detekteres ved at åbne Windows Audio Mixer. Men hvis du troede, at deaktivering af lyd på WebHelper løser problemet, bliver vi nødt til at skuffe dig med, at det kun vil hjælpe i et begrænset tidsrum.

WebHelper virus

Lydannoncer, der leveres af Web Helper, er helt sikkert irriterende. Vi bør dog også advare dig om dens pop-ups og bannere, som du kan begynde at se under dine browsersessioner. Vær opmærksom på, at de kan indeholde links til sider, der muligvis er usikre.

Desuden bruger utorrentie.exe-processen lydløst din CPU-kraft til at kommunikere med affilierede websteder og indlæse deres annoncer på din computer. Det største problem relateret til en sådan aktivitet er regelmæssige computer slowdowns. Vi er sikre på, at du ikke ønsker at håndtere sådanne virtuelle irritationer, så vi anbefaler dig stærkt at fjerne WebHelper.

Hvis du ikke kan slette virussen ved hjælp af sædvanlige metoder til fjernelse af adware, kan du bruge retningslinjer for automatisk fjernelse, der gives i slutningen af dette indlæg. Dette vil afslutte WebHelper (32 bit), utorrentie.exe, webhelper.dll og lignende aktiviteter.

Når du har afsluttet en scanning med de anbefalede FortectIntego eller Malwarebytes, afinstallerer du WebHelper fra systemet. For at vide mere om distributionen skal du fortsætte med at læse.

WebHelper virusWebHelper er et program, der afspiller lydannoncer til uTorrent-brugere. Der er en måde at fjerne WebHelper permanent.

Måder at forhindre annoncestøttede tilføjelser på din computer

Selvom WebHelper er en del af uTorrent, kan du ved et uheld installere lignende annonce-understøttede programmer, så vi vil gerne give dig en vejledning om, hvordan du forhindrer sådanne ting i at ske.

 • Når du installerer gratis software skal du vælge Brugerdefinerede eller Avancerede installationsindstillinger. Disse vil give dig mulighed for at se alle ekstra elementer, der er tilføjet til dit download.
 • Hvis du ikke gør det og stoler på standard- eller basis installationsindstillinger, vil du simpelthen fylde din computer med potentielt uønskede programmer, fordi disse installationsmuligheder har tendens til at indeholde udsagn, der giver din tilladelse til at installere alle foreslåede tilføjelser.
 • Du skal blot vælge Brugerdefinerede eller Avancerede indstillinger og fravælge de ekstrafunktioner, du ikke vil have på din computer.

Fjern WebHelper-annoncer permanent

Der er en måde at fjerne WebHelper-virus permanent fra systemet. Husk, at det ikke er et kritisk computerprogram, og det udgør næppe en trussel mod din sikkerhed, men Zondervirus.nl-teamet siger, at dens aktiviteter er yderst irriterende, for at sige det mildt.

Du kan slette Web Helper ved hjælp af trinnene nedenfor. Du kan også tjekke systemet for almindelig adware/browser hijacking software med anti-malware software. Nogle af de programmer, vi anbefaler, er anført nedenfor.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel WebHelper virus fjernelsesguide

Fjern WebHelper fra Windows systemer

For at fjerne WebHelper (utorrentie.exe) fra Windows 10 eller lignende Windows OS, skal du oprette en falsk kopi af den eksekverbare fil. Her er hvad du skal gøre:

 1. Først skal du afslutte uTorrent-processen, der kører på din computer. Tryk blot på Ctrl + Alt + Del, vælg den og klik på Afslut opgave.
 2. Gå til C:\Brugere\[DIT_BRUGERNAVN]\AppData\Roaming\uTorrent\updates, og åbn derefter den mappe, der er opkaldt efter den uTorrent-version, du bruger. Inde i denne mappe finder du utorrentie.exe-filen. Gør ikke noget med den.
 3. Gå én mappe tilbage og højreklik et sted i den. Vælg Ny → Tekstdokument og navngiv den, som du vil, lad os her sige test.txt. Tryk et vilkårligt sted i mappen for at gemme navnet og derefter åbne den tekstfil, du lige har oprettet. Gå til Filer → Gem som….
 4. Vælg nu placeringen for at gemme den nye fil. Vælg den mappe, der indeholder utorrentie.exe-filen, og gem filen under utorrentie.exe-navnet her. Du skal vælge Alle filer i indstillingen Gem som type.
 5. Du bliver spurgt, om du vil overskrive den eksisterende fil. Klik på Ja.
 6. Du kan nu slette test.exe-filen fra opdateringsmappen. Gå til mappen med udorrentie.exe-filen. Højreklik på denne fil, og vælg Egenskaber.
 7. På fanen Generelt skal du kontrollere indstillingen Read-only i afsnittet Attributter. Klik på Anvend og OK.

TIP: Nogle computereksperter foreslår at deaktivere automatiske uTorrent-opdateringer for at løse problemet, men vi mener ikke, at sådan handlinger er sikre (vi taler om din computers sikkerhed).

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér WebHelper og relaterede programmer
  Se her efter WebHelper eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern WebHelper fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter WebHelper eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern WebHelper virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal WebHelper fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern WebHelper fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her WebHelper og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut WebHelper fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern WebHelper fra Google Chrome

Hvis din Chrome er hijacket af denne adware, skal du sørge for at nulstille den for at rette denne webbrowser permanent.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her WebHelper og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre WebHelper fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern WebHelper fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter WebHelper eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre WebHelper fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med WebHelper spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog