Fjern Taboola annoncer (opdateret okt 2017) - Forbedrede Instruktioner

Taboola annonce fjernelsesguide

Hvad er Taboola annoncer?

Taboola er et adware program, som hævder at være en fordelagtig indtjeningsplatform

Taboola ads

Det hedder sig, at den kan bidrage til at fremme din hjemmeside ved at placere dit indhold på verdens bedste sider. Kort sagt hævder den at være i stand til at annoncere, hvad du ønsker på sine partneres hjemmesider.

Det er dog usandsynligt, at det er sandt, fordi Taboola er et potentielt uønsket program (PUP), som kan installeres på din computer uden din viden. Lad os forklare, hvordan denne adware software fungerer, og hvilke risikoer der er, ved at holde det på din pc.

Hvorfor bør jeg ikke have tillid til Taboola?

Selvom Taboola PUP synes at være pålidelig ved første øjekast, er det i virkeligheden et mistænkeligt program, som er designet til at fremme affiliate marketing. Det annoncerer for tredjepartswebsteder, og vær i den forbindelse forsigtig, da disse hjemmesider kan være farlige. Tag et kig på denne erklæring i Taboolas Betingelser for brug:

Our Sites and Services may contain links to third-party websites. Any access to and use of such linked websites is not governed by this Privacy Policy but instead is governed by the privacy policies of those third-party websites. We are not responsible for the information security nor privacy practices of such third-party websites.

Denne software er ikke ansvarlig for det indhold, dets partnere placerer på deres hjemmesider, og det er derfor, vi anbefaler at undgå Taboola annoncer. Du bør ikke klikke på dem, da de ikke nødvendigvis omdirigerer dig til de internet-kilder, som du ønskede at udforske, men til forudbestemte tredjepartshjemmesider. Sådanne omdirigeringer giver pay-per-click indtægter til udviklerne af denne adware.

Husk, at tredjepartswebsteder kan tilbyde dig at downloade forskellige gratis programmer, men du bør aldrig acceptere at installere nogett mistænkeligt indhold. Ellers kan du inficere din computer med en computer-parasit eller endda en ondsindet trussel. For at undgå disse risici, bør du have en anti-spyware-software på din computer. Mange computerbrugere har allerede prøvet FortectIntego og har fundet ud af, at det er et godt program, der kan opdage og fjerne mange computertrusler.

Taboola ads

Men har du nogensinde tænkt over, hvorfor annoncer fra Taboola ser så imponerende ud? Det skyldes, at dette luskede program indsamler oplysninger om dig og dine interesser. Det indsamler sådanne oplysninger som: din browserhistorik, dine seneste søgeforespørgsler, IP-adresse, edb geolocation og lignende data.

Baseret på disse oplysninger, henter det bestemte annoncer og leverer dem derefter til dig i en form af bannere og pop-up-reklamer. Uanset hvor attraktive disse annoncer ser ud, bør du ikke klikke på dem.

Hvordan har jeg installeret dette program?

Taboola adware spredes, ligesom alle andre PUPs, via software bundling. Det betyder, at udviklerne af den plejer at anbringe den i andre gratis programmer og præsentere den som et “anbefalet program”. Normalt bemærker brugerne ikke disse anbefalinger, fordi de har tendens til at vælge en Standard eller Hurtig installation.

Du bør ikke gøre dette; i stedet bør du vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installationstilstand. Derefter vil du blive forsynet med en liste over “anbefalede applikationer – for at undgå at installere disse apps, skal du fjerne fluebenet ved siden af forslag om at installere dem.

Men hvis du allerede har bemærket “Sponsorerede links efter Taboola” annoncer, bør du fjerne dette program fra din computer.

Hvordan afinstallerer jeg Taboola?

Det kunne se ud som om, at disse annoncer kommer fra de hjemmesider, du besøger, men i virkeligheden er de bragt af Taboola virus. For at fjerne disse annoncer en gang for alle, har du brug for at slippe af med denne adware-type applikation.

Som vi allerede har nævnt før, kan du fjerne den med en anti-spyware-software; men du kan også fjerne den manuelt. Vi har udarbejdet en Taboola fjernelsesguide til dig – bare følg vejledningen under artiklen:

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Taboola annonce fjernelsesguide

Fjern Taboola fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Taboola og relaterede programmer
  Se her efter Taboola eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Taboola fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Taboola eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Taboola annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Taboola fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Taboola fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Taboola og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Taboola fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Taboola fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Taboola og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Taboola fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Taboola fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Taboola eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Taboola fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Taboola spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog