Fjerne RevContent (aug 2018 opdatering)

RevContent fjernelsesguide

Hvad er RevContent?

Generel information om RevContent:

RevContent

RevContent er en browserudvidelse, der indsamler oplysninger om dine interesser fra din browserhistorik og leverer en lang række annoncer på din Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og andre browsere. Ifølge den officielle hjemmeside, giver den brugervenlige annoncer.

Men dette program anses stadig for at være en tvivlsom app og sikkerhedsleverandører anbefaler ikke brugerne at stole på Revcontent annoncer, så de kan bruges som redskaber til at fremme affiliate marketing. Plus, disse annoncer kan være ekstremt irriterende og forstyrrende. Desuden sinker dette program computerens ydeevne, fordi det bruger pc'ens ressourcer til at indlæse sine annoncer.

RevContent

Vær opmærksom, da adware programmer som Rev ofte har en tendens til at vise vildledende annoncer. Normalt indsamler sådanne programmer personligt ikke-identificerbare oplysninger som brugerens søgeforespørgsler, downloads, bogmærker, browserhistorik og andre oplysninger for at vide, hvilke emner der interesserer brugeren.

Derefter, baseret på denne information, vælger sådanne programmer bestemte annoncer fra deres servere og viser dem til brugeren. Imidlertid er det ikke meningen, at sådanne annoncer viser nyttige annoncer for brugeren – de formodes at se iøjenfaldende ud, så offeret klikker på dem og derefter bliver tvunget til, at besøge forudbestemte hjemmesider.

RevContent

Disse annoncer er beregnet til at forårsage omdirigeringer til hjemmesider, som udviklerne af adwaren ønsker at fremme. Sådanne omdirigeringer generere pay-per-klik eller pay-per-install indkomst, til at fremme af bestemte hjemmesider; dog kan nogle af de hjemmesoder der bliver fremmet være infektiøse eller endda skadelige.

Vi anbefaler at undgå blinkende “Ads by RevContent”, “by RevContent”, “RevContent ads”, eller “Powered by RevContent” annoncer. Vent ikke længere og lav en fuld scanning med en professionelt anti-spyware værktøj. En sådan software kan opdage og slette mistænkelige spyware og malware-programmer fra din computer.

RevContent

Hvordan kaprer RevContent computere?

Da RevContent arbejder til gavn for sine partnere, er dens formål at kommw ins på din computer lydløst og vise annoncer, der forårsager omdirigeringer. Du bør dog ikke klikke på disse annoncer.

Derfor, hvorfor skulle du holde sådanne ubrugelig software på din pc og spilde dits systems ressourcer på det? Naturligvis vil du sikkert gerne vide, hvordan dette program er endt på din computer, hvis du ikke har installeret det af din egen frie vilje. Du har sikkert downloadet et andet gratis program, der omfattede nogle vedhæftede filer. Vær opmærksom på alle tidspunkter, når du installerer gratis programmer på dit system, fordi sådanne programmer normalt foreslår at installere flere andre apps sammen med dem. Desværre ikke på en direkte måde.

For at se, om din valgte software fremmer nogle mistænkelig softwares, har du brug for at studere Brugsvilkårsdokumentet under installationen af softwaren. Desuden bør du benytte Avancerede eller Brugerdefinerede installationsindstillinger.

Disse indstillinger gør det muligt at gennemgå og nægte tilbud om at installere de “anbefalede programmer”, mens Standard installationsindstillinger skjuler disse udtalelser. Du skal bare finde disse erklæringer og fravælge dem – det er så let som ingenting.

Hvis du allerede har installeret denne annonce-understøttede software på din computer, anbefaler vi kraftigt at fjerne det. Ved du ikke, hvordan man gør det? Vi er her for at hjælpe dig.

RevContent

Hvordan afinstalleres det?

Potentielt uønskede programmer kan være meget irriterende. Mange pc-brugere installerer dem utilsigtet, og de leder altid efter en nem og sikker måde at fjerne disse programmer på. Selvfølgelig er den nemmeste måde at fjerne sådanne apps på, at slette dem automatisk.

Men nogle brugere ønsker ikke at bruge anti-spyware-programmer – de ønsker at fjerne spyware manuelt. Vi har givet en liste over anbefalede anti-spyware-programmer, hvis du ønsker at fjerne RevContent automatisk. For brugere, der ønsker at fjerne denne app manuelt, har vi givet en manuel fjernelsesguide. Det kan findes under artiklen.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Intego har en gratis begrænset scanner. Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med , prøv at gøre det med Malwarebytes i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel RevContent fjernelsesguide

Fjern RevContent fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér RevContent og relaterede programmer
  Se her efter RevContent eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern RevContent fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter RevContent eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern RevContent fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal RevContent fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern RevContent fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her RevContent og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut RevContent fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern RevContent fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her RevContent og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre RevContent fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern RevContent fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter RevContent eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre RevContent fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med RevContent spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog