Reimage gennemgå

Reimage er en legitim computerreparationssoftware, som er certificeret af Softpedia. Den er kompatibel med Windows, Mac OS X, og Android operativsystemerne. Den stærkeste del af Reimage er Windows Repair.

Programmet har allerede gjort sig bemærket som en unik vedligeholdelsesservice, der er i stand til at identificere næsten alle problemer på systemet. En funktion, der adskiller den mest fra andre, er Reimage Repairs evne til at reparere systemet ved at downloade de filer, der mangler, er slettet eller er korrupte, fra sin egen database.

På grund af denne funktion, er du ikke forpligtet til at geninstallere ødelagt software. Selvfølgelig skal vi ikke glemme sikkerheden. Selvom den anses som en PC reparationssoftware, kan du fjerne virusser med Reimage Repair, fordi softwaren har Avira AntiVir engine indbygget. Med tanke på, at Avira er et prisbelønnet produkt, der har hundredvis af forskellige fordele, er der ingen tvivl om, at Reimage er en løsning, der bør overvejes, når man beskæftiger sig med malware.

Hvis Windows ikke er det OS, du bruger, kan du vælge Reimage til Mac og Reimage Mobile Cleaner. Naturligvis er dens udviklers formål at skabe et redskab til ethvert operativsystem.

Reimage Download

Du kan downloade Reimage her. Den er kompatibel med Windows XP/Vista/7/8/10 OS. Når programmet starter scanningen af computeren, går det igennem tre faser: Hardware, sikkerhed og stabilitet. Når det er færdigt med Hardware tjekket, identificerer programmet størrelsen på din hukommelse, hastigheden på harddisken, CPU parametre, og tilsvarende oplysninger.

Windows fejl, OS problemer, blue screen of death (BSoD), korrupte DLL, computerfrysninger, og skadelige virusser kan også blive afsløret og ordnet ved hjælp af Reimage Automated PC Repair. Derefter starter programmet sin sikkerhedskontrol. I denne fase registrerer Reimage Repair alle former for virus, herunder adware, trojans, spyware, orme, rootkits og lignende malware.

På grund af Avira AntiVir engine, hjælper det dig med at finde og fjerne enhver malwaretrussel, spyware og lignende virusser. Endelig overvåger den systemets stabilitet og specificerer programmer, der crasher mest.

For at rette op på hvert af disse problemer, er du nødt til at have Reimage License Key, som du kan købe for € 69,95. Hvis du ikke er tilfreds med denne service, du har 60 dage til at få dine penge tilbage. Hvis du ikke kan ordne computeren med Reimage, kan du bruge dens gratis support, som er tilgængelig uanset hvilket land du bor i, og den tidszone, du er i.

Bemærk, at dette program ikke tilbyder real-time beskyttelse. Du kan fjerne malware med Reimage, men du kan ikke beskytte dit system med det, så du skal ikke bruge denne software som Reimage Protector. For at holde din computer beskyttet, anbefaler vi at bruge den som en supplerende løsning på en anti-spyware eller anti-virus software.

Reimage Express gennemgang:

Reimage Express er et gratis værktøj fra Reimage. Formålet er at hjælpe folk med grundlæggende Windows OS problemer, der kan påvises ved at udføre en hurtig scanning. Efter den scanner systemet, diagnosticerer den de vigtigste systemproblemer og afslører dem i en Reimage scanningsrapport.

Den løser dem med dens patenterede teknologi. Men Reimage Express tilbyder ikke en fuld reparationsservice. For at få mulighed for at fjerne malware, ordne virusskader, erstatte manglende filer med de nyeste versioner, skal du få fat i Reimage Activation key. Dette program er kompatibelt med Windows XP/Vista/7/8/10 OS.

Læs den fulde Reimage Express gennemgang

Reimage Plus gennemgang:

Reimageplus er den officielle side for Reimage Repair. Det er en helt legitim hjemmeside, som tilbyder Reimage free, Reimage PC Repair og lignende software. Nogle gange kan du opleve annoncer fra denne hjemmeside. I dette tilfælde skal du dobbelttjekke din computer med Reimage eller lignende anti-spyware/anti-virus.

Annoncerne kan være forårsaget af programmer af adware-typen (browser add-ons, udvidelser, plugins og værktøjslinjer), der spredes i et bundt med freeware og shareware. Du skal sørge for, at dit system er frit for mistænkelig browser add-ons, der forsøger at tjene penge, ved at vise tredjepartsannoncer. I de fleste tilfælde hjælper en nulstilling af browseren med at løse dette problem.

Få mere at vide om Reimage annoncefjernelse.

Reimage til Mac gennemgang:

Hvis du er på udkig efter den reparation software, som er kompatibel med Mac OS X, skal du overveje at downloade Reimage til Mac. Du kan installere den ved at klikke på dette link. Dette program er designet til at forbedre systemets ydeevne, ved at fjerne uønskede og ondsindede programmer, der er blevet installeret på computeren ved et uheld. Det er en fantastisk løsning, når du beskæftiger dig med potentielt uønskede programmer.

Reimage til Mac tilbyder også at rengøre browserdata, ordne fejl og hjælpe sine brugere med at slippe af med cached space. Den kan bruges til en daglig undersøgelse af hardware og opbevaring, fordi denne kontrol hjælper med at holde systemet hurtigt og gnidningsfrit. Men når du har Reimage på din iPad eller computer, bør du vide, at denne version ikke giver en sikkerhedstjeneste. For at holde dit Mac OS X beskyttet, bør du også tænke på at få anti-virus software.

Reimage til Android gennemgang:

Reimage til Android er nok det mest ventede værktøj på markedet i dag. Folk, der bruger dette operativsystem, har brugt måneder på at være på udkig efter et program, der er i stand til at hjælpe dem med deres Android-enheder. Du kan naturligvis ikke vide, hvilke apps der er de gode, og hvilke der bør undgås, så du kan ende med en total ravage på din enhed.

Det ser ud til, at disse bekymringer er væk nu, eftersom Reimage til Android nemt kan hjælpe dig med dette kaos. Når den er installeret, scanner denne app hurtigt enheden og identificerer problemer. Den har til formål at finde ting, der forbruger for meget hukommelse på telefoner og tablets, som ondsindede apps, opkald/tekst historie, cached hukommelse etc. Denne app er gratis, så du kan ordne din Android med Reimage, uden at du skal betale for denne service.

Er Reimage legitimt?

Der er masser af hjemmesider, der kalder det for “Reimage virus”, “Reimage adware” og lignende. I virkeligheden er det forkert at hævde, at det er et ondsindet program, fordi det ikke kan detekteres af nogen som helst anti-virus eller anti-spyware software.

Det er et virusfrit program, der er designet til at ordne computerfejl og forbedre dens funktionalitet, ved at geninstallere ødelagte filer. Desuden, efter det påbegyndte samarbejde med Avira AntiVir, registrerer Reimage Repair Tool malware og fjerner det fra systemet.

Hvis du er i tvivl om troværdigheden for din version, kan det være, at du har en Reimage Repair crack på din computer. Vær opmærksom på, at det er ulovligt at anvende sådanne versioner. Udover straffen fra statslige myndigheder, kan du også blive smittet.

Læs mere om Reimage troværdighed.

Reimage FAQ

Spørgsmål: Min gamle anti-spyware er for nylig udløbet, så jeg er i øjeblikket på udkig efter nogle nye virusbekæmpelsesværktøjer. Efter lidt browsing på nettet lykkedes mig at finde Reimage Repair, så jeg tænkte på, om denne software ville være nok til at beskytte min pc? Jeg har læst nogle meget forskellige vurderinger på denne applikation, og jeg er ikke sikker på hvilken en jeg skal have mest tillid til.

Svar: Der er forskellige meninger på nettet om næsten alle produkter, der eksisterer; Men dette betyder ikke, at enhver mening bør tages for givet. Faktisk, efter det nylige samarbejde med Avira Antivir, har Reimage nu forbedret sine virus detektioner og elimineringskapaciteter, og kan fuldt ud bruges som en troværdig beskyttelse mod virus.

Spørgsmål: Jeg har planer om at få Reimage, men jeg har bemærket, at der er et par versioner af denne software. Hvad er forskellen mellem Reimage Express og Reimage Repair? Jeg behøver ikke en meget kraftfuld antivirus, da jeg ikke er en meget hyppig pc-bruger, men jeg vil stadig gerne føle mig sikker på internettet. Jeg har brug for nogle råd om, hvilket af disse programmer jeg bør vælge.

Svar: Hvis du ikke er en almindelig computerbruger, og udfører nogle mindre opgaver, så bør Reimage Express fuldt ud opfylde dine behov. Den vil scanne dit system og rapportere tilbage om de enkle fejl, som den registrerer i dit system. Men hvis du bruger e-mail, surfer på internettet efter oplysninger eller downloader gratis software fra internettet, så har du måske brug for en langt mere sofistikeret beskyttelse.

Reimage Repair er en premium-version, der giver dig langt flere funktioner. Reimage Repair kan ordne skader forårsaget af virus, erstatte de beskadigede filer med nye, og oven i dette, vil du kunne få adgang til Reimages tekniske support via telefon eller e-mail 24/7. Hvis din sikkerhed på internettet er på din prioriteringsliste, bør du uden tøven vælge premium-versionen af Reimage.

Spørgsmål: Er det sikker at bruge Reimage? Hvad er denne applikations fortrolighedspolitik? Vil mine personlige data og mine filer være sikre?

Svar: Reimage er absolut sikkert at bruge. De eneste oplysninger, der indsamles på din pc, er de tekniske data, der kræves til reparation af virusskader.

Du kan være sikker på, at ingen af dine personlige oplysninger, som du skal give, når du køber dette produkt, vil blive delt med eller solgt til tredjeparter. Desiden vil vi ikke lave kopier af filerne på din computer eller gemme dem på nogle eksterne servere. Du kan trygt downloade dette program og være sikker på, at dine filer er beskyttede.

Spørgsmål: Er det gratis at downloade Reimage?

Svar: Reimage Repair er ikke et gratis virusbekæmpelsesværktøj. Den vil dog give dig de mest væsentlige funktioner, der er nødvendige til opdagelse af virus og fjernelse fra computeren. Hvis du ønsker et gratis værktøj, kan du downloade Reimage Express, som scanner systemet og informerer dig om dets status. Den kan også ordne grundlæggende fejl og problemer.

Tilbud
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Anmeldelser på andre sprog
Filer
Software
Sammenlign