Fjern PopAds virus (Gratis Guide) - Simpel Fjernelsesguide

PopAds virus fjernelsesguide

Hvad er PopAds virus?

Hvad er der galt med PopAds-annoncer?

PopAds-virus kan begynde at genere dig pludseligt, især hvis du plejer at installere computerprogrammer i en fart. Det viser sig, at dette potentielt uønskede program (PUP) kun kan nå din computer med din tilladelse; Derfor kan det ikke kaldes for en ondsindet virus. Eksperter har tendens til at kalde dette for et adware-program, fordi det normalt giver mange pop-up-annoncer til brugeren. Oprindeligt kommer disse annoncer fra PopAds.net-serveren. PopAds selv er et navn på et annonceringsnetværk , og hvis du ser disse annoncer, betyder det, at din pc er blevet inficeret med et program, der tager disse annoncer fra annoncenetværket og viser dem til dig i håb om, at du vil klikke på dem. Annoncenetværket kan dog nøjagtigt overvåge alt det indhold, som tredjepartswebsteder giver, og vi må derfor råde dig til at være meget forsigtig, når du klikker på annoncer fra PopAds. Hvert eksternt websted, som du kan omdirigeres til, har sin egen privatlivspolitik og at læse dette er et must. Du kan aldrig vide, hvordan disse eksterne hjemmesider indsamler oplysninger om dig og hvordan de bruger dem, så pas på.

PopAds reklamerHvis du ser for mange PopAds reklamer, der dukker op på din skærm, er din PC måske inficeret med adware. For at opdage dette, kan du køre en systemscanning med en god anti-spyware software.

Hvis du ved et uheld har installeret et gratis, men annonceunderstøttet program, er det sandsynligt, at du vil se PopAds-annoncer overalt, hvor du end går hen på internettet. Disse annoncer vises muligvis automatisk i form af pop-up, pop-under, bannere, fuldskærms-eller in-text annoncer. Det er vigtigt at indse, at mens nogle af disse annoncer rent faktisk kan give dig nyttige tilbud, kan andre give dig upassende indhold. For eksempel giver dette annoncenetværk tilladelse til at fremme websteder med voksent-indhold, hvilket betyder, at en af ​​annoncerne fra denne platform kan smide dig, dine slægtninge eller dine børn hen på websteder med voksent indhold. På trods af det visuelle materiale, der udgives af dem, bør du tænke på alle de fare , der er relateret til links og annoncer fra disse hjemmesider. Sikkerhedsresehearchere ved, at annoncer, der betjenes af sådanne websteder, ofte er risikable på grund af hele malvertising-konceptet . Det er ikke en hemmelighed, at svindlere forsøger at inficere annoncenetværker, for kun at vise malware-ladede annoncer til brugere via populære internetsider. Hvis du er begyndt at modtage masser af annoncer fra det beskrevne annoncenetværk, kan det betyde, at du har installeret et program, der fremmer indhold fra dette. Hvis du vil deaktivere disse annoncer, skal du først fjerne PopAds-adware. Med FortectIntego kan du fuldføre denne opgave på få minutter, mens forsøg på at ordne dette på egen hånd kan tage meget længere tid. Derfor er det hovedårsagen til, at vi anbefaler at vælge en automatisk PopAds-fjernelse.

Hvordan beskytter jeg min pc mod adware-programmer?

Adware er et type af et gratis program, der viser annoncer til offeret under hans/hendes browsingsessioner. Normalt ender brugerne med at installere dem, når de beslutter at installere computerprogrammer ved hjælp af “Anbefalet” eller “Standard” installationsmuligheder . De fleste af de gratis programmer foreslår at installere ekstra programmer sammen med dem, for at tjene penge pr. Installering. Sådanne tilbud tjener normalt ikke slutbrugeren. De fleste brugere ender med at installere uønsket software på deres pc’er, fordi de ikke er tilstrækkeligt opmærksomme på indstillingerne for softwareopsætningen og tror, at de foreslåede installationsmuligheder er de bedste. Dette er ikke sandt – kun ved at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret indstilling kan du få mulighed for at justere komponenter i dit download og slippe af med dem, du ikke har brug for. Efter konfiguration af installationsindstillingerne kan du afslutte installationen på den sædvanlige måde.

Hvordan kan jeg fjerne PopAds én gang for alle?

Hvis de beskrevne annoncer vises på din skærm på en påtrængende måde, bør du ikke tolerere dette. Vi anbefaler stærkt, at du fjerner PopAds-virus automatisk, fordi det at finde den på din computer kan være en tidskrævende aktivitet, og du højst sandsynligt har noget bedre at bruge din tid på. For automatisk fjernelse af PopAds kan du benytte et af de anbefalede anti-spyware-eller anti-malware-programmer, som FortectIntego. Hvis du vil forsøge at fjerne PopAds-adware manuelt, før du prøver anti-malware-værktøjet, skal du følge instruktionerne i artiklen.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel PopAds virus fjernelsesguide

Fjern PopAds fra Windows systemer

Hvis du begyndte at lægge mærke til pop-ups og bannere med et “By PopAds”-mærke på dem, skal du gennemse listen over programmer, der for nylig er blevet installeret på din computer. Afinstallér dem i henhold til disse instruktioner.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér PopAds og relaterede programmer
  Se her efter PopAds eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern PopAds fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter PopAds eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern PopAds virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal PopAds fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern PopAds fra Mozilla Firefox (FF)

Rens Firefox ved at fjerne alle mistænkelige udvidelser, der muligvis viser PopAds-annoncer til dig. Hvis du ikke kan finde en udvidelse kaldet PopAds, skal du kigge efter andre mistænkelige udvidelser og slette dem.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her PopAds og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut PopAds fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern PopAds fra Google Chrome

I Chrome finder du et panel kaldet Udvidelser. Du skal åbne dette og gennemse listen over programmer, der er installeret på browseren. Slet dernæst de af dem, der synes at være mistænkelige. Hvis du kan finde en udvidelse kaldet PopAds, skal du slippe af med den så hurtigt som muligt.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her PopAds og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre PopAds fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern PopAds fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter PopAds eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre PopAds fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med PopAds spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog