Fjern Search.searchgstt.com virus - Fjernelsesinstruktioner

Search.searchgstt.com virus fjernelsesguide

Hvad er Search.searchgstt.com virus?

Bør du have tillid til search.searchgstt.com?

Search.searchgstt.com virus fungerer som en søgemaskine . Til at starte med synes alt godt og trygt, men efter et stykke tid kan du bemærke mærkelige begivenheder på din browser. Du kan muligvis bemærke omdirigeringer til andre domæner. Overdreven reklame kan også blive en af de generende funktioner.

Problemet er, at denne søgemaskine falder ind i kategorien browser hijacker og rejser rundt sammen med Get Speed Tester udvidelsen. At holde sådanne værktøjer i længere tid på computeren kan true din browser og pc'ens effektivitet generelt. Derfor anbefaler vi dig at fjerne search.searchgstt.com med det samme.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt dy skal beholde denne hijacker på pc'en, så lad os kort fremlægge nøgle-ulemper- og fordele ved dette værktøj. Mens du læser denne artikel, kan du begynde at scanne dit system med FortectIntego.

Skærmbilledet af search.searchgstt.comTro ikke på det vildledende dække af search.searchgstt.com!

Kigger vi tilbage på kategorien ​​browser hijacker, er denne søgemaskine ikke meget anderledes end Safer Browser-serien af ​​browser hijackere. Ligesom den førnævnte søger search.searchgstt.com at tillokke besøgende med yderligere tjenester. I tilfælde af Safer Browser-browseværktøjer præsenterer enhver hijacker en unik funktion, som fx Vejrudsigt-apps, indkøbslinks eller filkonverteringskoblinger.

Searchgstt er oprettet af Polarity Technologies Ltd. Mens det er prisværdigt at privatlivspolitikken på denne værktøjslinje giver en registreret adresse, anbefales det ikke at beholde den på systemet. Det centrale problem er search.searchgstt.com omdirigeringsfænomenet.

Mens du kan blive henvist til tredjepartswebsteder ved blot at klikke på linkene , er der risiko for, at en af disse hjemmesider muligvis bærer på ondsindede links og elementer. Hvis du kigger på dette søgeværktøjs privatlivspolitik, vil du finde ud af, at det indsamler visse oplysninger om dine browsingvaner. Endvidere kan det dele dette med tredjeparter til markedsføringsformål .

Ligeledes er der risikoen for at støde på spam e-mails, der indeholder en meget aggressiv “gave” i sig . Hvis du ikke nyder at modtage personlige tilbud til din indbakke, er det på høje tid, at du genovervejer at have denne browser-hijacker på din computer. Tøv ikke med at fortsætte med search.searchgstt.com fjernelsen.

Hvordan er denne søgemaskinen kommet ind i min browser?

Hvis du ikke kan huske, at du har installeret denne søgemaskine, så har du muligvis ved et uheld downloadet den sammen med et andet gratis værktøj, som f.eks. en medie-app. At skynde sig gennem indstillingerne gør, at du ikke bemærker yderligere tilføjelser. Næste gang du installerer et program, skal du vælge “Avancerede” indstillinger.

De vil afsløre valgfrie programmer, og du vil også kunne undgå eventuelle svindlende og unødvendige applikationer. Denne vane hjælper dig ikke bare med at undgå search.searchgstt.com kapring i fremtiden, men også andre tvivlsomme søgemaskiner. Derudover bør du udvikle en vane med at verificere udgiveren, inden du downloader et program. Software, der ikke angiver sin officielle udgiver, bør give anledning til mistanke.

Search.searchgstt.com elimineringstrin

Browser hijackere forårsager normalt ikke større elimineringsfejl. Du kan fjerne search.searchgstt.com virus ved blot at foretage en scanning med computerens sikkerhedsprogram. Det er en hurtigere løsning end den manuelle.

Den sædvanlige search.searchgstt.com-fjernelse kan dog være lige så effektiv som den tidligere, hvis du omhyggeligt går igennem hvert trin. Derudover kan du kombinere disse to metoder for at sikre, at hijackeren er helt fjernet. Næste gang, når du er ved at installere en ny app, skal du også kigge på privatlivspolitikken.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Search.searchgstt.com virus fjernelsesguide

Fjern Search.searchgstt.com fra Windows systemer

For at fjerne Search.searchgstt.com fra din computer, skal du finde alle poster, der tilhører Polarity Technologies Ltd. En af disse poster hedder Get Speed Tester, men du kan også finde Download Converter Now og andre. Sørg for at slippe af med hver af dem.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Search.searchgstt.com og relaterede programmer
  Se her efter Search.searchgstt.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Search.searchgstt.com fra Mac OS X systemet

Mac OS-brugere skal være forsigtige med denne browser hijacker, da den også retter sig mod dem. Hvis du har set search.searchgstt.com i din browser, skal du kontrollere systemet for alle Polarity Technologies-relaterede udvidelser, herunder Get Speed Tester, Download Converter Now osv. Deres fjernelse er nødvendig for at slippe helt af med browser hijackeren.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Search.searchgstt.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Search.searchgstt.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Search.searchgstt.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Search.searchgstt.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Search.searchgstt.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Search.searchgstt.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Search.searchgstt.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Search.searchgstt.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Search.searchgstt.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Search.searchgstt.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Search.searchgstt.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Search.searchgstt.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Search.searchgstt.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog