Fjerne OneSafe PC Cleaner (Fjernelsesinstruktioner) - opdateret mar 2019

OneSafe PC Cleaner fjernelsesguide

Hvad er OneSafe PC Cleaner?

OneSafe PC Cleaner giver flere problemer end fordele

Billedet viser OneSafe PC Cleaner-programmet

OneSafe PC Cleaner fungerer som softwareoptimeringsværktøj, der øger PC-ydeevnen. Alt kan virke fint og godt, bortset fra det faktum, at det er et såkaldt PC optimeringsværktøj. I løbet af årene er antallet af disse imidlertid røget i vejret, men kvantitet overstiger oftest kvalitet.

Blandt disse værktøjer kan der være nogle, der i det mindste giver en lille forbedring af systemet. Faktisk består absolut størstedelen af værktøjer, som alarmerer ofre om snesevis, hvis ikke hundredvis af falske problemer.

Med hensyn til løsningen tilbyder sådanne værktøjer at købe den fulde version for at løse de opdagede problemer. Når en bruger køber den fulde version, løser programmet dem på magisk vis. En sådan teknik har ført til, at hundredvis af brugere bliver fanget i et marketingtrick.

Mens størstedelen af sådanne optimeringsprogrammer tilfældigvis bare er ubrugelige programmer, der er oprettet med det formål at afpresse brugerel, kan nogle prøver endda forårsage cyberproblemer. Nogle af de sidstnævnte kan gøre operativsystemet mere sårbart overfor virtuelle trusler, mens andre, som f.eks. Windows Antivirus Helper, muligvis endog kan interferere med legitime systemapplikationer og anti-virusprogrammer og mindske deres effektivitet.

Selvom sådanne programmer har været online i flere år allerede, har Microsoft og andre cybersikkerhedsinstitutioner for nylig været mere opmærksomme på dette fastgroede fænomen.

Ligeledes er OneSafe PC Cleaner-værktøjet tilfældigvis et af sådanne falske værktøjer. Det har ikke sin egen hjemmeside, men fremmes i stedet på det berygtede Softonic-domæne, som har et dårligt ry på grund af det usikre indhold siden fremmer.

Efter installationen tager scanningen kun et par minutter, og den viser straks over tusind problemer. I stedet for at betale $19.99 for dette falske værktøj, skal du fortsætte til OneSafePC fjernelsen. Du kan gøre dette hurtigere ved at scanne systemet med FortectIntego eller Malwarebytes.

Billedet af OneSafe PC CleanerOneSafe PC Cleaner kan gøre dit system mere sårbart overfor malware-angreb.

PC optimisers distributionsnetværk

Dette værktøj er tilgængeligt på Softonic. Derudover vil det sandsynligvis blive fremmet som en add-on til freeware. Hvis du har tendens til at installere nye applikationer ved at hoppe gennem installationsfasen, så vil du sandsynligvis støde på dette værktøj. For at stoppe en OneSafe PC Cleaner-kapring til tiden, skal du vælge “Brugerdefinerede” indstillinger.

Fjern markeringen af alle tilføjelser senere. Det er sjældent nyttige apps, der fremmes dér. Bemærk, at nogle udviklere selv promoverer deres produkter via online tech support svindelsider. Hvis du er blevet omdirigeret til et websted, der hævder at din computer er stærkt inficeret med Zeus-virus eller anden malware, og beder om at ringe til et bestemt telefonnummer eller købe et værktøj, skal du lukke for det. Lad os nu gå videre til det sidste afsnit, der diskuterer, hvordan man fjerner OneSafe PC Cleaner-software.

Slip af med OneSafe PC Cleaner værktøjet

Dette program udgør ikke nogen elimineringsproblemer. Du bør kunne fjerne OneSafe PC Cleaner-virus via kontrolpanelet. Gå til Programmer og Funktioner eller Apps og Funktioner, find programmet og afinstallér det. Luk alle opgaver forbundet med OneSafe PC Cleaner v4.

Hvis OneSafe PC Cleaner-fjernelsesprocessen ikke går som planlagt, skal du genstarte systemet til Sikker Tilstand og gentage elimineringsproceduren. Scan systemet med et malware elimineringsværktøj. Ikke kun engelske, men også indbyggere i andre lande, som f.eks. Grækenland eller Holland bør være forsigtige med dette pc optimeringsværktøj.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel OneSafe PC Cleaner fjernelsesguide

Fjern OneSafe PC Cleaner fra Windows systemer

Når du har afinstalleret programmet, skal du åbne Registreringseditor (Windows-tast+R og skrive regedit). Gå til Rediger faneblad og vælg Find Next muligheden, angiv OneSafe PC Cleaner og sørg for, at der ikke er nogen relaterede elementer i registreringsdatabasen, der er forblevet der.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér OneSafe PC Cleaner og relaterede programmer
  Se her efter OneSafe PC Cleaner eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern OneSafe PC Cleaner fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter OneSafe PC Cleaner eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern OneSafe PC Cleaner fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal OneSafe PC Cleaner fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern OneSafe PC Cleaner fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her OneSafe PC Cleaner og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut OneSafe PC Cleaner fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern OneSafe PC Cleaner fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her OneSafe PC Cleaner og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre OneSafe PC Cleaner fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern OneSafe PC Cleaner fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter OneSafe PC Cleaner eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre OneSafe PC Cleaner fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med OneSafe PC Cleaner spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog