Fjern CTB-Faker virus (Gratis Guide)

CTB-Faker virus fjernelsesguide

Hvad er CTB-Faker ransomware virus?

Hvilke farer ligger bag CTB-Faker virus?

Mens nogle hackere forsøger at skabe uovervindelige fil-krypteringsvirusser, forsøger andre, for eksempel skaberne af CTB-Faker virus, uden held at efterligne de geniale ransomwares. Det ser ud til, at skaberne er en flok amatørhackere, da det forlangte beløb er ganske lille – kun 50 $. Desuden bør det at afkode filerne ikke være en byrde. Hvis din computer også er blevet ramt af denne virus, bør du finde ud af, hvordan du udfører den korrekte CTB-Faker fjernelse. En af metoderne til at gøre dette er at installere SpyHunter 5.

Efter at have analyseret virussen ser det ud til, at de cyberkriminelle foretrækker den store ransomware – CTB Locker. Mens sidstnævnte er et værk af erfarne hackere, har den aktuelle virus stadig lang vej endnu. Det er en kendsgerning, at denne malware fungerer som en Winrar SFX fil. Efter aktivering putter den forskellige VBS filer og eksekverbare filer ind i C:\ProgramData mappen. Et af de vigtigste kendetegn for denne ransomware er, at den udløser flere falske systemfejlmeddelelser. Interessant nok indeholder denne virus en WinRar mappe med indikationener på flere filtypenavne. CTB Faker finder derefter matchende filformater, fx .doc, .png, .jpg de, og overfører dem derefter til mappen, som bliver låst med en bestemt adgangskode.

Når denne operation er færdig, vil den indlede genstart af operativsystemet. Derefter bliver ofrene forbavsede, når de ser løsesumsnoten. Den oplyser, at betalingen skal overføres inden for syv dage. Efter den angivne periode udløber, vil summen blive fordoblet. Hvad mere er, giver disse rogues en Bitcoin adresse – 1NgrUc748vG5HerFoK3Tkkb1bHjS7T2w5J. Når pengene er overført, forventes ofrene at kontakte hackerne via [email protected] for at modtage dekrypteringsnøglen. Derudover vil de inficerede brugere være nødt til at indtaste adgangskoden i vinduet CTB-Faker Decryptor. Hvis adgangskoden er korrekt, vil .zip-filen udvindes tilbage til din harddisk. Selvom $50 (ca. 330 DKK) ikke synes at vøre så mange penge, bør du ikke gennemføre transaktionen.

Hvornår inficerer virussen systemer?

Udover at tænke over, hvordan du inddriver dine filer, kan emnet om, hvordan denne virus spredes fra en computer til en anden computer være interessant. Mens de store ransomware virusser har tendens til at benytte udarbejdede overbevisende spam e-mails og svindel til at inficere brugere, foretrækker CTB-Faker malware at sprede sig via pornografiske websteder og andre domæner, der indeholder voksent indhold. Da disse hjemmesider har popularitet blandt en bred vifte af internetbrugere, er det ikke overraskende, at den største gruppe af inficerede brugere er den mandlige.

Konkret set rejser virussen via falske profiler, der besidder en adgangskode og fører til en password-beskyttet striptease video. Som et resultat, uden at have nogen ildevarslende følelser, klikker en bruger på linket og downloader en .zip-fil. Bagefter er det et spørgsmål om tid, før CTB-Faker ransomware afslutter sin truende mission. Under alle omstændigheder, er det bedste råd til at undslippe denne trussel, at undgå at besøge lignende domæner. Alternativt er det obligatorisk at have et pålideligt anti-spyware program, der registrerer lignende ondsindede filer, før de invaderer systemet. Endelig, så lad os komme videre CTB-Faker fjernelsesprocessen.

Kan jeg effektivt fjerne CTB-Faker?

Den tidligere nævnte malware fjernelsesmetode er ikke praktisk, når det kommer til at blokere malware, men den garanterer til gengæld, at ransomwaren er fjernet helt. For at eliminere truslen, skal du have den nyeste version af softwaren. Hvis du oplever problemer med at påbegynde eller afslutte CTB-Faker fjernelsen, fordi din anti-virus er blevet lukket ned eller lignende problemer, skal du benytte de gendannelsesinstruktioner, der er leveret nedenfor på denne side. Efter ransomwaren er fjernet, kan du koncentrere dig om gendannelsen af dine låste data. Heldigvis har IT-specialister allerede udgivet dekrypteringsnøglen. Endelig, så glem ikke, at forsigtighed også er en væsentlig dyd, der hjælper dig med at undslippe denne form for trusler.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel CTB-Faker virus fjernelsesguide

Fjern CTB-Faker ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne CTB-Faker

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør CTB-Faker fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern CTB-Faker ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra CTB-Faker. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at CTB-Faker fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra CTB-Faker og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog