Fjern .Cerber3 virus (opdateret okt 2016) - Gendannelsesinstruktioner Inkluderet

.Cerber3 virus fjernelsesguide

Hvad er .Cerber3 filudvidelsesvirus?

Cerber3 ransomware har til formål at samle endnu flere penge fra ofrene

Det ser ud til, at Cerber virus udviklere oprigtigt er dedikerede til deres arbejde, og de gør alt for at forbedre denne virus. I slutningen af ​​sommeren 2016, har de skabt den tredje variant af denne krypto-ransomwaretrussel, kaldet .cerber3 filudvidelsesvirus (også kendt som Cerber3 ransomware virus). Denne ransomware blev hurtigt opdateret fra Cerber 2,0-3,0 af forfatternene efter den gratis Cerber Decryptor blev frigivet. Efter en vellykket overtagelse af computersystemet, begynder Cerber3 malware at ødelægge den ene efter den anden af ofrets filer med en stærk krypteringsalgoritme. Den krypterer hver fil individuelt og tilføjer .cerber3 filforlængelsen til den. På denne måde kan brugeren identificere navnet på ransomwaren hurtigere. Virussen efterlader også # HELP DECRYPT # .txt løsesumsnoten, der giver oplysninger om de skader, der er blevet udført på ofrets filer, samt instruktioner til hvordan ofret kan vende situationen igen. Virussen anmoder om at betale løsesummen i Bitcoins via en betalingsside, som kun kan tilgås via Tor browseren. I øjeblikket er der ingen måde at dine dekryptere data med .cerber3 typenavnet på, men et sådant værktøj kan blive oprettet i fremtiden.

I stedet for at række ud efter dit kreditkort, så tænk over, om du ønsker at betale løsesummen. Vi forstår, at du har brug for dine personlige filer, og at de er meget vigtige for dig, men husk, at cyberkriminelle er mennesker, der ikke fortjener din tillid. Tror du, at de rent faktisk giver dig et dekrypteringsprogram, og at det vil være malware-frit? Desværre kan cyberkriminelle sende et ondsindet komponent ved siden af ​​dekrypteringssoftwaren, der gør din computer sårbar og udsætter den for risici. Desuden er en anden grund til ikke at betale, det faktum, at cyber-kriminelle fortsætter med deres ondsindede aktiviteter, kun fordi ofrene fortsætter med at betale dem. Kæmp venligst imod og lad være med at betale! I stedet skal du fjerne .Cerber3 filudvidelsesvirus fra systemet og gøre alt for at forhindre en gentagelse af en sådan situation. Malware-researchere kan være i stand til at oprette et gratis dekrypteringsværktøj snart, så vi vil absolut ikke anbefale dig at spilde dine penge på at betale disse skurke. For Cerber3 fjernelse, anbefaler vi at benytte en FortectIntego software.

.Cerber3 file extension virus' payment page

Hvem tillod denne virus til at komme ind på dit computersystem?

.Cerber3 filudvidelsesvirussen distribueres som en trojan, hvilket betyder, at den forsøger at narre brugere til at installere den uden at indse, at det er en farlig fil. Du kan inficere din pc med denne malware efter at have besøgt usikre, mistænkelige eller falske internetsider, åbnet tvivlsomme e-mails eller klikket på forfalskede links. Hvis du nogensinde er i tvivl om sikkerheden på det websted, du vil besøge, skal du bare ikke gå ind på den. Hvis du ikke kender den person, der har sendt dig en e-mail, skal du ikke åbne den, eller dens tilknytninger. Hold din computer beskyttet på alle tidspunkter. Cyberkriminelle bruger nu nye teknikker til at narre computerbrugere, og der skal tages flere forskellige forebyggende aktioner mod ransomware for at beskytte computersystemet fra denne virus. Her er nogle tips om, hvordan du kan beskytte din computer og dine filer mod at blive påvirket af ransomware virus:

  • Installér en god anti-malware-software. Det er det eneste, der kan identificere ransomware og forhindre det i at komme ind i edb-systemet uden din viden.
  • Hold alle dine programmer up-to-date. Det er ligegyldigt, hvilken slags programmer, du har på din pc. Du skal sørge for, at de alle er opdateret til deres nyeste versioner. Det er en god ide at slå automatiske opdateringer til – på denne måde vil disse programmer blive øjeblikkeligt opdateret, så snart deres udviklere frigiver en ny opdatering.

Hvordan fjernes Cerber 3 virus?

For at opsummere, vil vi sige, at brugerne skal træffe foranstaltninger, før en ransomware virus rammer deres computere. Selvfølgelig, i de fleste tilfælde, opdager brugerne sådanne virusser, efter de selv er blevet ofre for ransomware. Hvis du læser dette indlæg, og du aldrig har været påvirket af ransomware, så foreslår vi dig at lave data-backups og beskytte din computer, ved at installere en ordentlig sikkerhedssoftware. I tilfælde af at du allerede er blevet et offer for denne ransomware, skal du fjerne .Cerber3 virus, så snart du kan. Det anbefales stærkt ikke at gøre dette manuelt. Kun avancerede computerbrugere og it-eksperter er i stand til at gøre dette på en korrekt. Vores team råder dig til automatisk malwarefjernelse ved hjælp af software som FortectIntego for at fjerne virus på en rigtig måde. Instruktionerne nedenfor vil hjælpe dig med at fuldføre .Cerber3 fjernelsen.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel .Cerber3 virus fjernelsesguide

Fjern .Cerber3 ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne .Cerber3

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør .Cerber3 fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern .Cerber3 ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra .Cerber3. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at .Cerber3 fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne .Cerber3 fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af .Cerber3, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Data Recovery Pro metoden

Selvom dette ikke er det officielle dekrypteringsværktøj, kan denne software hjælpe dig med at gendanne dine krypterede registre. Instruktioner om, hvordan du bruger dette program er angivet nedenfor.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af .Cerber3 ransomware;
 • Gendan dem.

Windows Previous Versions metoden

Hvis Systemgendannelsesfunktionen er aktiveret på din pc, kan du have en chance for at få fat i dine filer ved hjælp af disse anvisninger:

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

ShadowExplorer metoden

Denne metode virker kun, hvis virusudviklerne glemmer at tilføje delete-shadow-copies funktionen til virussen. Dette virker måske ikke, men du kan stadig prøve:

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra .Cerber3 og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog