Fjerne Cerber Decryptor (Fjernelsesinstruktioner) - opdateret aug 2017

Cerber Decryptor fjernelsesguide

Hvad er Cerber Decryptor?

Kan Cerber Decryptor dekryptere dine filer?

Cerber Decryptor

Cerber er en ondsindet computervirus, der er endnu en variant af ransomwaretrusler, som korrumperer offerets filer, hvilket gør dem ubrugelige. Den virus angiver så løsesumsnoter, der forklarer, hvordan offeret kan dekryptere sine filer – de beordrer computerbrugeren til at installere en Tor browser og få adgang til et bestemt websted, for at se visse instruktioner.

Cerber Decryptor er en software, som udviklerne af Cerber virus foreslår deres ofre at bruge. Denne decryptor er annonceret som et værktøj, der kan dekryptere alle offerets filer, der er kodet med Cerber ransomware. Cyberkriminelle sælger denne lyssky dekrypteringsenhed til 2.480 BTC, der omtrent er lig med 1300 USD.

Det spørgsmål, som flertallet af CERBER ofre stiller sig selv er, om dette værktøj faktisk kan dekryptere de krypterede data, eller om det er nytteløst? Vi sætter stor tvivl om, hvorvidt svaret er positivt, så vi anbefaler dig at tænke dig om en ekstra gang, før du køber Cerber Decryptor.

Husk, at det primære formål for cyberkriminelle, er at samle så mange løsepenge som muligt. Den teknik, de bruger, er virkelig avanceret og, desværre, effektiv. Sagen er den, at mange computerbrugere gemmer værdifulde eller private oplysninger på deres computere, uanset om det er en hjemmecomputer eller en arbejdscomputer.

At miste alle filer kan være en katastrofe, ikke kun fordi virusser kan stjæle dine minder (familie billeder, videoer, musik), men også fordi de kan stjæle dokumenter, arkiver, præsentationer og andre vigtige filer, som computerbrugeren har btug for til arbejde eller studier.

Et uventet tab af sådanne oplysninger kan få computerbrugeren til at gå i panik, og det er præcis, hvad cyberkriminelle sigter efter. De ønsker at skræmme computerbrugeren og få ham/hende til at tro, at der ikke er nogen måde at gendanne filerne på, og at han/hun skal betale denne løsesum for at hente oplysningerne tilbage. Desværre er vi nødt til at advare dig om, at dette ikke nødvendigvis er den rigtige løsning på dette problem.

Cerber Decryptor

Tror du virkelig, at cyberkriminelle faktisk kommer til at dekryptere dine filer for dig? Hvis du tror det, er vi bange for, at du tager fejl. Der er ingen garanti for, at cyberkriminelle vil give dig en sådan dekrypteringssoftware. De har travlt med at udvikle virusser og sprede dem, så vi mener, ​​at de bare venter på, at ofrene overfører penge til dem, så de bliver i stand til at fortsætte med deres ondsindede aktiviteter.

Vi tvivler på, at cyberkriminelle faktisk giver dekrypteringssoftwaren efter ofrene betaler løsesummen, så hvis du ikke ønsker at miste dine penge, ligesom du har mistet dine filer, skal du ikke løbe risikoen for at overføre dine penge til den Bitcoin adresse, som cyberkriminelle angiver.

Desuden bør du overveje, om du ønsker at støtte cybersvindel – du bør virkelig ikke gøre dette. Hvis din computer er ramt af Cerber malware, anbefaler vi dig at fjerne det fra dit system så hurtigt som muligt. Den automatiske fjernelse af Cerber kan gøres ved hjælp af et anti-malware program som FortectIntego. Det kan opdage og fjerne alle filer, der hører til denne virus.

Hvordan får jeg Cerber Decryptor?

Når cyberkriminelle injicerer Cyber-virus i offerets computer, smider de løsesumsnoter på computersystemet, som regel på mærkbare steder, som på skrivebordet. Disse løsesumsnoter siger, at computerbrugeren skal downloade en Tor browser, for at få adgang til en hjemmeside, hvor offeret kan købe Cerber Decryptor.

Som vi allerede har nævnt, bør du IKKE gøre, hvad cyberkriminelle befaler dig at gøre. Husk på, at Cerbers betalingswebsted kan være fyldt med skadelige links, som kan føre dig til farefulde internetsider, fyldt med malware. Derfor, i stedet for at forsøge at købe dine filer fra sådan en utroværdig webkilde, bør du hellere overveje at fjerne Cerber malware fra din computer.

Hvordan fjerner jeg Cerber decryptor?

Hvis din pc allerede er inficeret med Cerber virus, skal du slette denne trussel med en anti-malware-software. Den eneste 100% sikre måde at gendanne dine filer på, er at importere dem fra en sikkerhedskopi. Fra tid til anden er du nødt til at gemme sikkerhedskopier på eksterne harddiske, så i tilfælde af, at denne eller en anden ransomware-virus kryber ind i din computer, vil du være i stand til at gendanne dem.

Hvis du har besluttet dig for at købe Cerber decryptor, fordi du ikke har en backup, og selv denne decryptor har dekrypteret dine filer, skal du ikke beholde det på din computer. Denne decryptor kan være inficeret med trojans, der kan downloade mere malware til din computer.

Hvis du interesserer dig for din computers sikkerhed, kan du installere en pålidelig anti-malware-software og fjerne Cerber decryptor fra den automatisk. Denne anti-malware-software vil også kontrollere, om decryptoren var virusfri.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Cerber Decryptor fjernelsesguide

Fjern Cerber Decryptor ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Cerber Decryptor

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Cerber Decryptor fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Cerber Decryptor ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Cerber Decryptor. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Cerber Decryptor fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Cerber Decryptor og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog