Fjern Cerber 4.1.0 virus (Fjernelsesguide)

Cerber 4.1.0 virus fjernelsesguide

Hvad er Cerber 4.1.0 ransomware virus?

Ingen ende på Cerber ransomware trilogien? Cerber 4.1.0 rammer scenen

Som du måske kan gætte, er Cerber 4.1.0 virus en anden fil-krypteringsvirus fra serien af den berygtede Cerber virus. De cyberkriminelle besluttede at overraske det virtuelle samfund med en dobbelt-angrebsteknik, eftersom 4.1.0 versionen straks blev efterfulgt af 4.1.1-opdateringen. Det ser ud til, at skaberne af denne cyber-pest ikke har til hensigt at løslade det virtuelle samfund fra deres faste greb indenfor en overskuelig fremtid. For en måned siden blev Cerber fornyet hvad angår vedhæftede udvidelser. Mens de første udgaver af ransomwaren tilknyttede henholdsvis .cerber2 og .cerber3, tilknytter den nyeste version en 4-cifret kode til hver ødelagt version. Hvis denne cyber-ulykke har ramt enheden og data allerede er låst, skal du få samling på dig selv og fjerne Cerber 4.1.0 fra pc’en. Du kan benytte FortectIntego til at fremskynde processen.

Den aktuelle virus er måske den hurtigst udviklende cybertrussel der er. Til sammenligning med andre trusler, såsom CryptoWall, som allerede er flere år gammel, så den første version af Cerber dagens lys i marts. I det øjeblik var det en ransomware, der kun var målrettet flere lande og det var nødvendigt at genstarte systemet for at hele infiltrationen kunne udføres. Men inden for et par måneder er truslen blevet forbedret med en sådan hastighed, at it-eksperter kun kan skynde sig til at holde trit med de nyeste udgaver. Sammen med den genopdukkede Locky, så menes Cerber at være på en tredjeplads efter CryptoWall og Locky i konkurrencen om at være den mest alvorlige computervirus. Den nuværende version tilføjer ikke nogen bestemt udvidelse, men kan markere data med en numerisk kode eller ikke tilføje nogen udvidelse overhovedet. Cerber benytter stadig README.hta filer til at informere ofrene om, at deres enheder er beskadigede. Beskeden lyder:

You documents, photos, databases and other important files have been encrypted!
To decrypt your files you need to buy the special software – “Cerber Decryptor”
All transactions should be performed via Bitcoin network only
Within 7 days you can purchase this product at a special price: B 1.24 ($524)
After 7 days the price of this product will increase up to B 2.48 ($1048)

Hvordan distribueres denne ransomware?

Heldigvis er det blevet afsløret, at Cerber 4.1.0 malware distribueres via pseudoDarkleech Rig exploit kit. For at denne malware kan træde i kraft, skal offeret klikke på et inficeret link eller en inficeret software. Senere lokaliserer det exploit kit, der er forbundet til linket, de mulige sårbarheder i softwaren på mål-enheden. Efter at have fundet dem, overtager den enheden og udtrækker dens indhold, hvilket ofte sker med ransomware. Heldigvis er Rig exploit kit (som er forbundet med fil-krypteringsmalwaren CrypMIC virus) mindre aktiv i sammenligning med det hurtigtspredende Neutrino exploit kit. Men der er ingen bruger, der er helt sikkert fra denne trussel. Desuden kan Cerber 4.1.0 hijack blive bemærket efter at være faldet for falske e-mails, der foregiver at være beskeder fra offentlige myndigheder, finansielle organisationer eller endda fra sociale netværk. Sørg for at dobbelttjekke hver e-mail, som du modtager fra folk, du ikke rigtig kender! Du bør altid kontrollere afsenderen og selve beskeden for at forstå, hvem du har at gøre med. Hvis du kan få øje på tastefejl eller grammaske fejl, er der en enorm risiko for, at du har at gøre med hackere. Den mest pålidelige måde at afværge vildledende beskeder og eventuel infiltration fra Cerber 4.1.0 ransomware på, er at installere et ordentligt sikkerhedsværktøj.

Eliminering af Cerber 4.1.0 ransomware

Når vi taler om fjernelse af denne virus, så er det ikke en kompliceret proces, hvis du overlader dette til et anti-spyware program, som f.eks. FortectIntego eller Malwarebytes. Det er afgørende at køre en systemscanning, når den er opdateret, for at programmet kan finde malware. Når du helt har fjernet Cerber 4.1.0 virus, kan du gå videre til datakrypteringsproceduren. Selvom nogle sikkerhedsfirmaer har udstedt den gratis Decrypter til den oprindelige version af Cerber, så virker den altså ikke på for de seneste udgaver af virussen. Men der er ingen grund til at give fortabt. Følg forslagene til dekryptering af data med andre værktøjer. Instruktionerne der er vist nedenfor vil hjælpe dig med at få adgang til din computer, hvis du støder på problemer med fjernelsen af Cerber 4.1.0.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Cerber 4.1.0 virus fjernelsesguide

Fjern Cerber 4.1.0 ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Cerber 4.1.0

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Cerber 4.1.0 fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Cerber 4.1.0 ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Cerber 4.1.0. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Cerber 4.1.0 fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Cerber 4.1.0 fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Cerber 4.1.0, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Data Recovery Pro løsningen

Skaberne af denne software har fornyet den, så den kan dekryptere de filer, der er ramt af ransomware. Selvom der ikke er nogen 100% garanti for, at du vil kunne gendanne alle dine filer, kan du give det en chance.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Cerber 4.1.0 ransomware;
 • Gendan dem.

Gendannelse af filer ved hjælp af Windows Previous Versions-funktionen

På grund af denne funktion kan du finde de versioner der kan gendannes af hver fil, som er påvirket af ransomware.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Fordelene ved ShadowExplorer

Dette program kan være et andet alternativ til at få dine filer tilbage igen. Det er stadig uvist, om den nyeste version af Cerber sletter shadow volume kopier. De er skabt af operativsystemet. Når de er ordentligt organiseret, kan du få de genskabte filer tilbage.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Cerber Decrypter

Du kan bruge denne dekrypteringssoftware til at forsøge at låse op for filerne.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Cerber 4.1.0 og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog