Fjern AES-NI virus (mar 2017 opdatering) - Bonus: Dekrypteringstrin

AES-NI virus fjernelsesguide

Hvad er AES-NI ransomware virus?

Hvor farlig er AES-NI ransomware?

AES-NI ransomware virus kommer fra samme familie som AES256 ransomware. I modsætning til andre nybegyndere, har disse ransomware virusser ikke haltet bagefter de komplekse virusser, der afpresser PC-brugere til at inficere deres venner, for at indhente personoplysninger . I dette tilfælde begrunder AES-NI ransomware sin titel. Ved at bruge AES-256-algoritme snuser den sig frem til .doc, .jpg, .mp4 og andre vigtige filer, koder dem, og derefter tilføjer .aes256 filtypenavnet . Selvom situationen kan synes alt for desperat, så er der en løsning. For det første skal du sørge for at fjerne AES-NI. Til dette kan du anvende FortectIntego. Det er et anti-spyware program, der er designet til at bekæmpe virtuelle infektioner.

Hvis du ikke specifikt kender krypteringstyper, er det nok til at vide, at det er AES symmetrisk kodningsteknik og RSA asymmetrisk metode. Førstnævnte kan anvende 128 eller 256-bit cyklus af ciphers til at kode filerne. Naturligvis inkluderer 256-bit algoritmen længere cyklusser og mere udførlige cyklusser af kryptering end 128-bit. Som et resultat heraf, genererer AES-NI virus en mere udsøgt krypteringsnøgle, som i princippet er næsten umulig at spore. Men det betyder ikke, at det er tid til at blive fortvivlet og sørge over de tabte filer. Du kan forsøge at kontakte svindlerne. Til det formål giver de følgende e-mail adresser: [email protected] og [email protected]. Selvom mængden af ​​løsesummen ikke synes at være høj for dig at betale, så husk på, at du har at gøre med cyberkriminelle. De er ikke forpligtet til at overføre dekrypteringsnøglen, selv efter at have modtaget det krævede beløb. En sådan antagelse er mere sandsynlig i betragtning af historien om CryptoWall . Derfor er det uklogt at håbe og stole på, at svindlere har en følelse af samvittighed. I stedet bør du gøre AES-NI fjernelsen til din førsteprioritet. Billedet af AES-NI ransomwareAES-NI ransomware dækker computerens baggrundsskærm med løsesumsnoten, der har titlen "YOUR FILES ARE ENCRYPTED". For at narre deres ofre til at betale, har udviklerne også anbefalet ikke at benytte sig af nogen "dekrypteringsværktøjer".

Distributionstendenser og forebyggelse

Virussen er kommet ind på den virtuelle scene for ganske nylig, og er mistænkt for at benytte populære distributionskanaler. Konkret kunne AES-NI malware vente på ofrene i spam-beskeder. Selvom bedrageriteknikker allerede er blevet diskuteret (specifikt hackere har tendens til at skjule programmer i falske skatterapporter eller fakturaer), så falder en række brugere stadig for dette nummer. Derudover bør du passe på AES-NI hijack, hvis du modtager den falske e-mail fra Office of Personnel Management (OPM). Selvom Locky ransomware foretrækker at gemme sig under navnet på denne institution, på grund af sidste års data brud, kan andre svindlere også benytte sig af dette. Generelt indeholder emails, der transporterer korrupte vedhæftede filer, et stort antal af skriftlige og grammatiske fejl. De er specielt synlige i de forfalskede e-mails fra officielle institutioner. Fraværet af specielle numre og PIN-koder kan også advare dig . Hertil kommer, at du skal passe på trojans, da de er et forvarsel for krypto-malware. Sikkerhedsapplikationer fungerer som et skjold mod disse.

At beskæftige sig med AES NI-virus

Når du opdager, at alle dine filer er krypterede, skal du ikke forsinke AES-NI fjernelsen. Brug FortectIntego eller Malwarebytes for at fjerne denne virtuelle trussel helt. Bemærk, at ingen malwarefjernelsessoftware dekrypterer filerne. Derfor skal du måske benytte et alternativt værktøj eller en sikkerhedskopi. De seneste Windows OS-versioner laver automatisk regelmæssigt sikkerhedskopierer af alle dine filer. Imidlertid skal den første sikkerhedskopiering oprettes manuelt. Generelt bør en sådan aktivitet være obligatorisk under hensyntagen til den seneste bølge af ransomwaretrusler . Selv hvis du ikke har ekstra kopier, kan vores yderligere anbefalinger være til nytte. Sørg for at fjerne AES-NI-virus og først derefter gå videre til de følgende trin.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel AES-NI virus fjernelsesguide

Fjern AES-NI ved hjælp af Safe Mode with Networking

Hvis du er villig til at fjerne AES-Ni ransomware fra din computer, kan du finde ud af, at det blokerer din sikkerhedssoftware. For at overvinde dette problem, kan du prøve at genstarte din computer til fejlsikret tilstand med netværk.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne AES-NI

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør AES-NI fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern AES-NI ved hjælp af System Restore

Hvis fejlsikret tilstand med netværk ikke hjælper, kan du prøve Systemgendannelse

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra AES-NI. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at AES-NI fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne AES-NI fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af AES-NI, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Data Recovery Pro løsningen i forsøg på at dekryptere filer, der er krypteret af AES-NI ransomware

Hvis du ikke har nogen sikkerhedskopier af dine krypterede filer, så prøv at benytte dette program til filgendannelse. Det er en praktisk applikation, når du ikke kan finde de manglende filer.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af AES-NI ransomware;
 • Gendan dem.

Brug Previous Windows Versions til at gendanne filer, der er krypteret af AES-NI ransomware

Hvis Systemgendannelse var aktiveret på computeren, før infiltration fra AES-NI, kan du prøve at benytte de følgende trin:

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Den officielle AES-NI ransomware Decrypter er ikke tilgængelig endnu

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra AES-NI og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog