Fjern .Aes_ni_0day virus (Virus Fjernelsesguide) - Gendannelsesinstruktioner Inkluderet

.Aes_ni_0day virus fjernelsesguide

Hvad er .Aes_ni_0day filudvidelsesvirus?

.Aes_ni_0day filudvidelsesvirus vises som en ny version af AES-NI ransomware

.Aes_ni_0day filudvidelsesvirus er en ny variant af AES-NI ransomware. Det er en “speciel” version af den virus, der hedder NSA EXPLOIT EDITION. Men den opfører sig på samme måde som den oprindelige virus. Formålet med ransomware er at kryptere databaser, dokumenter, lyd-, video-, billede-og andre filer, ved hjælp af en tilfældig AES-256 krypteringsnøgle, som er krypteret med en offentlig RSA-2048 nøgle. I løsesumsnoten kaldet “!!! READ THIS – IMPORTANT !!!. txt” informerer skaberne af ransomwaren om, hvordan ofre kan låse op for filer, der har .Aes_ni_0day filtypenavnet. Folk skal kontakte de cyberkriminelle via angivne email adresser og vente på instruktioner om, hvordan man får en privat RSA-nøgle til at genoprette sine data. Selvom scenariet er ret oplagt, vil de cyberkriminelle bede om at overføre bestemte mængder Bitcoins. Men i stedet for at betale løsesummen, skal ofre [2] holde fokus på .Aes_ni_0day fjernelsen. Cyberkriminelle vil muligvis ikke levere en sikker og fungerende dekrypteringsnøgle. Desuden kan de bede om flere penge og true med at slette alle filerne. Ransomware er et afpresningsprogram, der skal fjernes fra enheden ved hjælp af velrenommeret sikkerhedssoftware, Såsom FortectIntego.

Løsesumsnoten af .Aes_ni_0day filudvidelsesvirus

.Aes_ni_0day fil virus angriber computere ved hjælp af forskellige distributionsstrategier. Efter infiltration er skadelige filer og komponenter installeret i %System Drive%, %AppData% eller %Windows% -mapper. Derefter ændrer den Windows-registreringsdatabasen for at køre virussen ved systemstart, indsætter en ondsindet kode i den legitime Windows-proces svchost.exe, og sletter Shadow Volume Copies. Malwaren har dog en helt unik funktion. Så snart den kommer ind på enheden, kontrollerer den, om computeren tilhører brugere fra det tidligere Sovjetunionen, eller ej. I så fald sletter malwaren sig selv. Ellers, efter angrebet, skal folk fjerne .Aes_ni_0day malwaren selv. Ikke desto mindre giver ransomware-fjernelsen ikke adgang til de krypterede filer igen; Dette trin er dog afgørende for at beskytte din computer, data og personlige oplysninger mod andre cybertrusler. Når virussen er udslettet fra systemet, kan du gendanne dine filer fra sikkerhedskopier eller prøve alternative gendannelsesmetoder.

Distributionsmetoder for ransomwaren

.Aes_ni_0day filudvidelsesvirus kan infiltrere computere ved hjælp af ondsindede emails med vedhæftede filer, exploit kits, downloads og mange andre metoder. Men ligesom mange andre filkrypterende virusser distribueres denne også for det meste via e-mails. Svindlerne har udformet talrige e-mail eksempler, hvor de informerer om forskellige problemer og nødvendigheden af ​​at åbne en vedhæftet fil. Denne fil ser ud som et sikkert Microsoft Office- eller PDF-dokument; , men de kan være forvirrede VBS script, JavaScript eller eksekverbare filer. Således, når brugerne klikker på den ondsindede vedhæftede fil, kan .Aes_ni_0day ransomware snige sig ind i computeren og påbegynde sine skadelige opgaver. Desuden kan denne krypto-malware foregive at være en legitim software, vigtige opdateringer og ethvert andet vigtigt program eller en fil, som du kan downloade fra forskellige online kilder, såsom Torrents, P2P Networks eller fildelingsdomæner. Denne cyberinfektion kan også udnytte fejl i computerens sikkerhed og køre angrebet ved hjælp af et exploit kit. Der går i øjeblikket rygter om, at denne malware måske bruger Shadow Brokers exploits.

Billedet af .Aes_ni_0day filudvidelsesvirus.Aes_ni_0day filvirus er en ny version af AES-NI ransomwaren

Instruktioner for .Aes_ni_0day fjernelse

For at fjerne .Aes_ni_0_day filudvidelsesvirus fra enheden, skal du hente et velrenommeret program til fjernelse af malware. Som vi allerede har forklaret, spreder malware ondsindede koder i legitime systemprocesser og laver poster i registreringsdatabasen; Således er en manuel fjernelse næsten umulig, uden at beskadige systemet. Kun professionel sikkerhedssoftware kan slette malware sikkert fra enheden. Vi anbefaler at udføre denne opgave ved hjælp af FortectIntego, Malwarebytes eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Inden du installerer et af disse værktøjer, skal du muligvis genstarte din enhed til sikker tilstand med netværk. Desværre vil .Aes_ni_0day fjernelsen ikke gendanne de krypterede filer. Til dette formål har du brug for nogle ekstra værktøjer. Nedenfor finder du vores tips og tricks, der kan hjælpe med at gendanne i det mindste nogle af de krypterede poster.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel .Aes_ni_0day virus fjernelsesguide

Fjern .Aes_ni_0day ved hjælp af Safe Mode with Networking

For at kunne foretage en automatisk ransomware-fjernelse, skal du genstarte din enhed til sikker tilstand med netværk. Derefter skal du installerer, opdaterer og kører en komplet systemscanning med din foretrukne sikkerhedssoftware flere gange.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne .Aes_ni_0day

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør .Aes_ni_0day fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern .Aes_ni_0day ved hjælp af System Restore

Systemgendannelse hjælper også med at deaktivere .Aes_ni_0day filudvidelsesvirus, og påbegynd derefer en automatisk fjernelse med et malware fjernelsesprogram.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra .Aes_ni_0day. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at .Aes_ni_0day fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne .Aes_ni_0day fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Efter virusfjernelse kan du bruge data backups og genoprette dine filer fra dem. Hvis du ikke har sikkerhedskopier, bedes du prøve disse metoder. Vi kan ikke garantere, at dette vil være 100% effektivt; Men du har ikke noget at miste ved dette!

Hvis dine filer er krypteret af .Aes_ni_0day, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Data Recovery Pro kan muligvis hjælpe med at gendanne filer, der er krypteret af .Aes_ni_0day filudvidelsesvirus automatisk

Ved hjælp af Data Recovery Pro kan du gendanne i det mindste nogle af de krypterede filer. Følg trinene herunder.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af .Aes_ni_0day ransomware;
 • Gendan dem.

Funktionen Windows Previous Versions tillader adgang til tidligere gemte versioner af de krypterede filer

Hvis Systemgendannelsesmetoden er blevet aktiveret før .Aes_ni_0day filudvidelsesvirusangrebet, kan du rejse tilbage i computerens tid og kopiere de individuelle filer. Således er denne metode kun effektiv og nyttig, hvis du kun skal genoprette nogle få filer.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Decryptor til .Aes_ni_0day ransomware er ikke tilgængelig endnu.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra .Aes_ni_0day og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog