sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjerne SnapMyScreen Toolbar (Opdateret) - opdateret Jun 2017

Af Gabriel E. Hall - - | Type: Systemværktøjer

Kan du drage fordel af SnapMyScreen værktøjslinjen?

Selvom nogle brugere straks bemærker noget mistænkeligt ved denne app og henviser til den som “SnapMyScreen værktøjslinjevirus”, tager andre den for givet, behandler den som en typisk værktøjslinje og bruger den til internetsøgninger og andre aktiviteter. Du kan dog ikke dømme nogen af ​​disse grupper. Snap My Screen er kompatibel med alle Windows-understøttede webbrowsere (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox osv.) Og præsenteres som et værdifuldt værktøj, der kan bruges til vise annoncer på pc'ens skærm, når det er nødvendigt, og kan opfylde nogle af sine lovede funktioner. Men efter at have testet dette program på vores computere er vi nået til den konklusion, at den let kan mærkes som en “PUP” , der kan forsøge at omdirigere dig til sine tilknyttede websteder og generere reklameindtægter for sine skabere. SnapMyScreen omdirigering udføres normalt ved at vise folk ændrede søgeresultater eller injicere forskellige kommercielle meddelelser på de besøgte hjemmesider, som kan blive ekstremt påtrængende, når du forsøger at finde almindelig information online. Selvfølgelig ser disse annoncer meget overbevisende ud og tilbyder gode tilbud, så det er ingen overraskelse, hvorfor der er så mange mennesker, der er blevet narret af SnapMyScreen-annoncer. Der er dog et positivt aspekt ved disse annoncer – du kan straks se, at din computer er blevet inficeret og tage skridtet mod SnapMyScreen-fjernelsen. Software som Reimage Reimage Cleaner Intego kan være praktisk, når du gennemfører elimineringen, men du kan også bruge en manuel fjernelsestutorial, som vi har leveret lige under artiklen.

SnapMyScreen værktøjslinje snapshotSnapMyScreen værktøjslinje er et værktøj, der balancerer på randen mellem at være et legitimt eller potentielt uønsket program.

Dog er annoncer fra SnapMyScreen ikke engang det største problem relateret til denne værktøjslinje. Før du downloader den til din computer, skal du være opmærksom på, at denne applikation er i stand til at spore folks søgninger . Dette kan bruges til at registrere deres søgeforespørgsler, de fleste besøgte hjemmesider, tid brugt på hvert af disse websteder, data, der er indtastet osv. Selvom de indsamlede data ikke er personligt identificerbare, bør du aldrig lade andre mennesker (ukendte tredjeparter) indsamle og opbevare nogen information om dig, fordi den kan bruges til mistænkelige aktiviteter. For at være sikker, skal du undgå omdirigeringer til mistænkelige websteder og holde dig væk fra tilfældige pop op-meddelelser. Hvis virussen allerede har påvirket dine webbrowsere, skal du ikke vente længere. Scan venligst din pc med en velrenommeret anti-spyware og fjern SnapMyScreen værktøjslinje med hvert af dens komponenter, fra din computer.

Hvordan kommer PUP'er ind på computere?

Ligesom enhver anden mistænkelig applikation distribueres SnapMyScreen ved brug af både ærlige og knapt så ærlige metoder. Hvis du vil forhindre uventet opdukken af PUP'er på din computer, bør du indse, at der er masser af gratis applikationer, der er involveret i distributionen af ​​sådanne programmer som adware og andre PUP'er. Så hvis du ikke overvåger deres installationsprocesser og ikke kontrollerer, hvilke valgfrie komponenter de indeholder, kan du let blive narret til at downloade sådanne programmer som SnapMyScreen. Du kan også lade dem ændre pc'ens parametre og indlede forskellige aktiviteter, som aldrig bør tillades. Heldigvis kan du gøre noget, når du forsøger at undgå sådanne infiltrationer. Først og fremmest kan du tjekke hvert gratis program før du downloader det til din computer. For at gøre dette skal du læse slutbrugerlicensaftalen, privatlivspolitik og lignende informationskilder. Hvis du finder noget mistænkeligt, skal du søge efter en anden gratis applikation. Sørg desuden for at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmetode. Dette vil hjælpe dig med at forstå, hvilke “valgfrie” komponenter dit gratis program har. Er der noget nævnt om browser-tilføjelser, plugins, udvidelser osv., skal du fravælge dem. Ellers kan du begynde at bemærke SnapMyScreen omdirigeringer under dine søgninger og lignende ulemper.

For nylig har udvikleren af dette program kontaktet os og bedt os om at fjerne dette indlæg fra UdenVirus.dk hjemmesiden. Vi mener, at vi ikke bør gøre dette, så længe de programmer, vi tilbyder til fjernelse af SnapMyScreen, kan registrere det og hjælpe brugere med at fjerne det fra systemet. Som det nævnes under hver downloadknap, så ER vi tilknyttet disse anti-malware-programmer, og mens nogle af dem er gratis, kan andre kun fjerne en virus, efter at man har købt dem. Disse nævnte programmer lever fuldt ud op til alle kravene fra FTC [Federal Trade Commision].

Ikke desto mindre har vi for nylig besluttet at foretage en revision af dette og andre indlæg, der er relateret til denne udvikler. Vi hævder, at alle er beskrevet korrekt.

Fjern SnapMyScreen værktøjslinjen fra systemet:

Hvis du har installeret SnapMyScreen værktøjslinjen på din computer frivilligt, er der intet dårligt ved det, og du kan beholde den. Du skal dog huske på, at den kan begynde at vise dig urimelige søgeresultater og føre dig til andre ulemper. Hvis den har vist sig på din pc uden din godkendelse, skal du følge disse trin:
Afinstallér programmer, der er relateret til SnapMyScreen fra din computer:

 1. Klik på Start → Kontrolpanel → Afinstallér et program.
 2. Når du i Tilføj/Fjern programmer/Afinstallér et program, skal du kigge efter SnapMyScreen og andre programmer, der er ukendte for dig.
 3. Klik på “Afinstallér” og derefter OK for at gemme ændringerne.
  Nulstil din webbrowser. Værktøjslinjen er lige nu aktiv i Mozilla Firefox og Google Chrome browserne. I vejledningen nedenfor vil vi forklare, hvordan du nulstiller dem korrekt.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af Reimage Reimage Cleaner Intego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel SnapMyScreen Toolbar fjernelsesguide:

Fjern SnapMyScreen Toolbar fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér SnapMyScreen Toolbar og relaterede programmer
  Se her efter SnapMyScreen Toolbar eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern SnapMyScreen Toolbar fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern SnapMyScreen Toolbar fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter SnapMyScreen Toolbar eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern SnapMyScreen Toolbar fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter SnapMyScreen Toolbar og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte SnapMyScreen Toolbar fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern SnapMyScreen Toolbar fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal SnapMyScreen Toolbar fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern SnapMyScreen Toolbar fra Mozilla Firefox (FF)

Mozilla Firefox er en af de browsere, der understøtter SnapMyScreen. Hvis du vil slippe af med dette uønskede program eller myway.com søgemaskinen, som den potentielt kan sætte som din standard startside, skal du nulstille din browser.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her SnapMyScreen Toolbar og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut SnapMyScreen Toolbar fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern SnapMyScreen Toolbar fra Google Chrome

For at fjerne SnapMyScreen helt fra din computer, skal du nulstille din browser. Men glem ikke også at slette mistænkelige tilføjelser og udvidelser fra Chrome!

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her SnapMyScreen Toolbar og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre SnapMyScreen Toolbar fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern SnapMyScreen Toolbar fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter SnapMyScreen Toolbar eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af SnapMyScreen Toolbar, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre SnapMyScreen Toolbar fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-snapmyscreen-toolbar.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående SnapMyScreen Toolbar