sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern PieSearch virus (Virus Fjernelsesinstruktioner)

Af Ugnius Kiguolis - - | Type: Browser addons

Hvad er iSearch virus og hvorfor er din browsers startside pludselig blevet ændret

Ifølge Udenvirus.coms researchers, er PieSearch virus en meget irriterende browser hijacker. Det vides, at denne tvivlsomme søgemaskine er relateret til Piesearch.com, som let kan overtage folks startside og standardsøgemaskine, på hver af deres webbrowsere. Hvis dette er et tilfælde, som du har med at gøre, bør du vide, at du er blevet kapret. Mens PieSearch virus teknisk set ikke betragtes som en alvorlig virus, mener vi, at den fortjener at blive afinstalleret. Her bør vi advare dig om, at den måske ikke forlader din computer, når du prøver at fjerne den på den traditionelle måde. Det er derfor, der er så mange forskellige kommentarer om “Piesearch entfernen”. Faktisk har vi opdaget, at de fleste computerbrugere søger instruktioner for PieSearch fjernelse fra Chrome, men vi er nødt til at sige, at denne browser-parasit også kan påvirke andre browsere. Dette indlæg er dedikeret til brugere, der kæmper med PieSearchs fjernelse, og du kan finde en detaljeret fjernelsesguide på næste side i dette indlæg. Hvis du har brug for en hurtig måde at slippe af med denne hijacker på, bør du tænke på en automatisk fjernelsesmetode.

Først og fremmest vil vi gerne informere dig om, hvad der er formålet med PieSearch browser hijacker. Det er klart, at den ikke er kommet ind i din computer uden grund. Dens eneste formål er at generere profit, ved at omdirigere computerbrugere til tredjepartswebsteder, der hører til partnere af PieSearch. Det er grunden til, at den sætter PieSearch.com som startside. Dette websted giver en websøgemaskine, der angiveligt samler og præsenterer de bedste søgeresultater fra de mest populære søgemaskiner, herunder Google, Bing, Yahoo, og Yandex. Men brugere, der har prøvet denne søgemaskine klager over, at den ikke giver pålidelige søgeresultater, fordi de, af en eller anden grund, bliver omdirigeret til ikke-tilsvarende websider. Desværre er denne søgemaskine ikke designet til at være egnet til computerbrugere.

PieSearch browser hijacker sets PieSearch.com as homepage

Som vi allerede har sagt, er den designet til at omdirigere brugeren til forudbestemte hjemmesider. Det er overflødigt at sige, at iSearch omdirigeringer er ekstremt generende, men det er ikke den eneste negative ting, vi har at sige om dem. Du bør stoppe med at bruge denne søgemaskine straks, da den kan få dig til at besøge farlige og endda ondsindede websteder. Desværre har denne browser hijacker nogle ekstra funktioner og komponenter, der bliver oprettet på din pc, for at stoppe dig fra at ændre startside-indstillinger. Derfor, for at ændre startsiden, er du nødt til at fjerne PieSearch omdirigeringsvirus fra din computer. Hvis du er på udkig efter et godt PieSearch fjernelsesværktøj, anbefaler vi at benytte ReimageIntego. Hvis du gerne vil afinstallere denne PUP fra dit system manuelt, skal du gå til side 2, for at finde en manuel fjernelsesguide.

Ved du, hvordan PieSearch har kapret din computer?

Vi er næsten 100% sikre på, at du ikke har installeret dette program af egen fri vilje. Spørgsmålet er, hvordan det har formået at komme ind på dit computersystem, uden din viden? Overraskende nok er svaret ganske simpelt. Dette generende program bruger en legitim software-fordelingsteknik, kendt som “software bundling”. Bundling tillader at fremme forskellige applikationer sammen med andre programmer, der som regel er kendte, populære og gratis programmer. Du skal vide, at mange gratis programmer foreslår at installere flere programmer, men de giver disse forslag på et helt urimelig og indirekte måde. Når du installerer et program, der fremmer valgfri software, kan du nemt springe de vigtige konfigureringsprocedurer over, og automatisk acceptere at installere disse yderligere komponenter, uden selv at være klar over det. Dette er præcis, hvorfor du aldrig bør stole på en Standard eller Hurtig installationsmetode. Vi anbefaler dig at vælge en Brugerdefinerede eller Avanceret metode, når du installerer software som disse. dette giver dig mulighed for at afsløre en liste over yderligere downloads, der kan installeres sammen med det primære program. Du bør vælge disse tilføjelser fra. Ellers kan du ende med flere PUPs på din computer.

Hvordan fjerner jeg iSearch hijacker fra min computer?

Der er flere PieSearch afinstallationsmuligheder, du kan vælge imellem:

 • Den automatiske fjernelsesmetode;
 • Den manuelle fjernelsesmetode.

Nu afhænger det hele af, hvor dygtig en pc bruger du er. Hvis du har erfaring med at fjerne PUPs, bør det at afinstallere iSearch virus manuelt ikke være en hård opgave for dig. Vi forstår dog, at mange computerbrugere ikke har en sådan erfaring, og det er derfor vi har givet detaljerede instruktioner til, hvordan du fjerner iSearch browser hijacker manuelt. Du kan finde disse instruktioner under dette indlæg. Uanset om du er en erfaren computerbruger eller ej, bør du beskytte din computer mod mere alvorlige computertrusler, og det er derfor vi anbefaler dig, at fjerne PieSearch malware og sikre din computer med anti-malware-software. Læs nedenfor for at finde ud af, hvilke anti-malware løsninger, vi anbefaler at vælge.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel PieSearch virus fjernelsesguide:

Fjern PieSearch fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér PieSearch og relaterede programmer
  Se her efter PieSearch eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern PieSearch fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern PieSearch fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter PieSearch eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern PieSearch fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter PieSearch og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte PieSearch fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern PieSearch virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal PieSearch fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern PieSearch fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her PieSearch og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut PieSearch fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern PieSearch fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her PieSearch og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre PieSearch fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern PieSearch fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter PieSearch eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af PieSearch, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre PieSearch fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-piesearch-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående PieSearch virus