Fjern Piesearch.com virus (Forbedrede Instruktioner)

Piesearch.com virus fjernelsesguide

Hvad er Piesearch.com virus?

Hvad bør jeg huske om Piesearch.com?

Piesearch.com er en søgeside, der forsøger at konkurrere med andre velrenommerede søgemaskiner. Men selvom den ser ud som en almindelig søgeside, bør du foretage lidt research omkring den, og vi er temmeligt sikre på, at du vil finde masser af negative udsagn, der er relaterede til denne søgemaskine. Forskellige sikkerhedssleverandører har aftalt, at stemple denne søgeside som en “browser hijacker” og et “potentielt uønsket program” (PUP) af flere vigtige grunde.

Først og fremmest er det blevet bemærket, at det ikke er muligt at downloade/installere Piesearch.com hijacker på computern som en individuel applikation, da den altid spredes via softwarepakker. Det betyder, at lige efter at have downloadet en medieafspiller, PDF creator, download manager eller et andet gratis program, kan du finde ud af, at din webbrowsers standard startside og søgemaskine, er blevet erstattet med denne søgeside. Den første ting, du bør lægge mærke til, når du browser med denne søgeudbyder, er Piesearch.com omdirigeringsproblemet. Selvom det kan synes, at den giver Google-søgeresultater, bør du ikke har tillid til dem, der er blevet leveret af denne søgeside, da de er sponsoreret af tredjeparter, hvilket betyder, at de er fulde af sponsorerede links til affilierede hjemmesider. Dette kan tydeligt ses, hvis du prøver at søge på det samme emne ved direkte hjælp fra Google og bliver forsynet med Google søgeresultater af Piesearch.com virus. Vær meget forsigtig, da denne applikation, som sikkerhedseksperter hævder, kan vise links til upålidelige eller endda usikre tredjepartsdomæner. Derudover, er det risikabelt, at beholde denne hijacker, fordi den kan begynde at smide sporingscookies og kontinuerligt udspionere dig med en intention om, at finde ud af mere om dine browsing vaner, og oversvømme dig med tilpassede reklamer. Sidst, men ikke mindst, kan denne tvivlsomme søgemaskine kan formindske din web browsers ydeevne, og forårsage kontinuerlige nedbrud.

Ønsker du, at alt dette sker? Sikkert ikke. Så din opgave er, at fjerne Piesearch virus så hurtigt som muligt. Den bedste hjælp til dette er FortectIntego eller en anden velrenommeret anti-spyware.

Distributionsmetoder, der anvendes til at sprede browser hijackers:

Hvordan kan Piesearch.com hijacke din computer? Det er almindeligt kendt, at den kan komme ind med eller uden din godkendelse. Når den gør det, kan den slå sig ned på hver af dine webbrowsere (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari) og kan erstatte din standard søgemaskine, startsiden og den nye fane. Hvis du vil undgå denne tvivlsomme søgemaskine, skal du være opmærksom på disse distributions- teknikker:

 • Vildledende reklamer. Piesearch omdirigeringsproblemet, og lignende problemer, kan begynde at afbryde dig efter, at du er faldet for en vildledende hjemmeside, der hævder, at denne søgemaskine er meget pålidelig og professionel. I virkeligheden er der snesevis af forskellige steder, der fremmer mistænkelige søgemaskiner som nyttige værktøjer. Vær venligst forsigtig med dem.
  Bundling.
  Denne fordelingsmetode indebærer freeware og shareware, fyldt med tredjeparts add-ons, plug-ins, værktøjslinjer og udvidelser. Hvis du ikke overvåger installationen af freeware, kan du blive lokket til at installere denne browser hijakcer som din standardsøgemaskine eller standard startside. For at undgå dette, skal du vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installationsmetode, og omhyggeligt overvåge hele installationsprocessen.

Hvordan fjerner jeg Piesearch.com virus?

For at fjerne Piesearch.com fra systemet, skal du vælge mellem manuel fjernelsesmetode og automatisk fjernelsesmetode. Begge disse metoder anses for, at være pålidelige. Men hvis du ikke er en avanceret pc-bruger, bør du vælge en Automatisk fjernelse af denne browser hijakcer. Hvorfor anbefale vi denne fjernelsesmetode? Først og fremmest spredes browser hijackers rundt sammen med forskellige komponenter, der næppe kan findes manuelt. Desuden kan de forårsage omdirigeringer til usikre websteder, der er fyldte med mistænkeligt indhold. Den nemmeste måde at være sikker på, at din computer er helt sikker, er at scanne den med en pålidelig anti-spyware. Alle værktøjer, der kan benytts til dette, er præsenteret nedenfor:

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Piesearch.com virus fjernelsesguide

Fjern Piesearch.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Piesearch.com og relaterede programmer
  Se her efter Piesearch.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Piesearch.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Piesearch.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Piesearch.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Piesearch.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Piesearch.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Piesearch.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Piesearch.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Piesearch.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Piesearch.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Piesearch.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Piesearch.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Piesearch.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Piesearch.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Piesearch.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog