Pc Optimizer Pro. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Jake Doevan - - | Type: Malware
12

Hvad er PC Optimizer Pro?

PC Optimizer Pro er en rogue System Optimizer, som vi har besluttet at klassificere som malware. Denne virus hævder, at være legitimt program, som er i stand til at øge systemets sikkerhed og kunne yde beskyttelse af computer. Alligevel bør du ikke tage disse ord for givet, fordi de er meget vildledende og endda kan føre dig til tab af dine penge. PC Optimizer Pro er relateret til et andet program, der kaldet Fake Antivirus. Disse produkter er FALSKE, og du bør aldrig købe dem. Ja, det er hvad de søger. Hvordan gør de det? I de fleste tilfælde, er de afhængige af vildledende taktikker, der søger at skræmme pc-brugere, for derefter at få dem til at købe deres fulde eller licenserede versioner. Det er derfor, dette program påbegynder en scanning af systemet, så snart det kommer ind på computeren. Efter at gøre dette, hævder PC Optimizer Pro virus, at nogle af de juridiske og essentielle Windows-filer er inficerede. For at få mulighed for at fjerne dem, beder dette program dig om, at købe dets licenserede version. Men det er ikke, hvad vi anbefaler, fordi det er en lige vej til tab af dine penge. Alle disse alarmer, advarsler og fundne infektioner er falske. Køb venlig ikke dette program. Her er nogle eksempler på PC Optimizer Pros advarsler:

Attention
Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.
Please start system files scanning for details.

Warning!
Name: taskmgr.exe
Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

PC Optimizer Pro

Hvordan kan PC Optimizer Pro inficere min computer?

Denne virus bliver, for det meste, distribueret gennem inficerede hjemmesider og gennem brug af trojanere eller huller i systemet, som det udnytter. Så for at undgå dette, er du nødt til at holde dig væk fra ulovlige hjemmesider og downloade en opdateret anti-spyware, som kan hjælpe dig med at registrere alle mistænkelige programmer, før de infiltrerer systemet. Endelig vil vi gerne anbefale dig, at undgå falske alarmer, der enten forsøger at kontrollere din computer gratis eller opfordrer dig til, at opdatere nogle af dine programmer. Når Pc Optimizer Pro kommer ind i computeren, kan den forsøge at blokere andre programmer på computeren, og fortælle, at de er smittede. Desuden kan dette program forsøge, at ændre browserindstillinger, tilslutte sig til internettet, opholde sig i baggrunden og blokere adgangen til legitim anti-virus og anti-spyware-programmer.

Desværre er fjernelsesprocessen for denne app en ganske vanskelig opgave, så hvis du ikke har nok viden om edb-systemer, er det bedre, at fjerne denne virus automatisk.

Hvordan kan jeg fjerne PC Optimizer Pro fra min computer?

Hvis du tror, at du er smittet, bør du køre en fuld systemscanning med Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller Malwarebytes Anti Malware. Disse programmer vil hjælpe dig med, at slippe af med alle de ondsindede filer, der kan findes på din computer. Selvfølgelig kan du også prøve at fjerne dette program manuelt, men det vil ikke garantere, at alle mistænkelige filer og farlige programmer vil forlade din computer. For en manuel fjernelse af PC Optimizer Pro, kan du benytte disse trin:

  1. Klik på ‘Start’ og vælg ‘Kontrolpanel’.
  2. Klik på ‘Fjern et program’ under ‘Programmer’.
  3. Vælg ‘PC Optimizer Pro’ og vælg ‘Fjern/rediger’ muligheden.
  4. Klik på ‘Ja’ og ‘OK’ for at gemme ændringerne.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Spørgsmål. Jeg har lige fundet PC Optimizer Pro på min computer, og jeg ved, at jeg aldrig har installeret det. Kunne det være, at PC Optimizer Pro er en virus, der har infiltreret min computer bag min ryg?

PC Optimizer Pro er en alvorligt vildledende applikation, som søger at franarre folk deres penge. Det er kendt, at den er blevet spredt på samme måde, som andre falske Optimizers, hvilket betyder, at det ikke er nogen overraskelse, at det dukkede op på din computer, uden at du har downloadet det. Typisk er sådanne programmer spredt ved brug af falske pop-up-reklamer, software bundter, trojanske heste og andre vildledende metoder. Hvis du lige har opdaget PC Optimizer Pro på din computer, skal du ikke spilde din tid og scanne din computer med opdateret anti-spyware, da den nemt kan forårsage yderligere problemer på din computer. Vi anbefaler at benytte en automatisk fjernelse af PC Optimizer Pro.

Spørgsmål. Så snart jeg tænder min computer, begynder PC Optimizer Pro scanner at tjekke min computer. Typisk finder den flere hundrede PC fejl og andre problemer. Dog kan jeg ikke løse dem, uden at købe dette program. Skal jeg gøre det?

Betal venligst ikke nogen penge til PC Optimizer Pro malware, fordi det er et falskt PC optimeringsværktøj! Hvis du virkelig ønsker, at tjekke din computer for problemer, bør du hente Reimage eller anden velrenommeret anti-spyware, fordi PC Optimizer Pro er en falsk optimizer, der søger én eneste ting – at franarre folk deres penge. For at beskytte din computer og de data, som du holder på den, bør du fjerne dette program fra din computer. Til dette kan du også benytte SpyHunter.

Spørgsmål. Hjælp mig! Jeg er inficeret med PC Optimizer Pro! Jeg googlede dets navn, og nu ved jeg, at det er et farligt program, men jeg ved ikke, hvordan man kan fjerne det. Kan I give mig en detaljeret vejledning til en komplet fjernelse af PC Optimizer Pro?

Ja, du er smittet med et alvorligt mistænkeligt program, som aldrig bør købes. Hvis du ønsker at slippe af med PC Optimizer Pro og hver af dets fil, skal du hente Reimage eller lignende velrenommeret anti-spyware. Sørg for at opdatere den, før du kører en fuld scanning, og så kan du fjerne hver af ondsindede filer, der er relateret til PC Optimizer Pro virus.

Spørgsmål. Jeg var i gang med at browse på internettet, da en kæmpe advarsel dukkede op. Den tilbød mig, at kontrollere min computer for fejl, og jeg klikkede på den. Nu lider jeg af PC Optimizer Pro advarsler, der tilbyder mig at købe dens licens. Det største problem er, at jeg ikke kan fjerne denne malware, fordi den ikke bliver vist i Programmer-listen.

Desværre er du blevet narret af hackere, der bruger sådanne vildledende teknikker til, at sprede deres virus. I dette tilfælde, bør du køre en fuld systemscanning med opdateret anti-spyware og fjerne ondsindede filer fra computeren. Hvis du vil være sikker på, at PC Optimizer Pro ikke gemmer sig i dit systems baggrund, skal du bruge Reimage.

Spørgsmål. Kan I hjælpe mig med at finde ud af, om PC Optimizer Pro er skadelig eller ej? Jeg ville købe dens licenserede version, for at forbedre min computers ydeevne.

Betal venligst ikke for PC Optimizer Pros licenserede version, da det er et falskt PC optimeringsværktøj! Ligegyldigt hvad der bliver lovet af dets udviklere, så fremmer de et ubrugeligt program, som endda kan bruges til at stjæle folks personlige oplysninger. Hvis du ønsker at beskytte dig selv, bør du fjerne PC Optimizer Pro virus fra din computer. Du kan gøre dette ved hjælp af Reimage.

Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Pc Optimizer Pro acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Reimage anbefales til, at afinstallere Pc Optimizer Pro. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Plumbytes Anti-Malware
Vi har testet Plumbytes Anti-Malware's effektivitet ved fjernelse af Pc Optimizer Pro (2015-08-23)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Pc Optimizer Pro (2015-08-23)
Hitman Pro
Vi har testet Hitman Pro's effektivitet ved fjernelse af Pc Optimizer Pro (2015-08-23)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Vi har testet Webroot SecureAnywhere AntiVirus's effektivitet ved fjernelse af Pc Optimizer Pro (2015-08-23)
Pc Optimizer Pro snapshot
Pc Optimizer Pro snapshot

Pc Optimizer Pro manuel fjernelse

Slet registret værdi:
HKLMSoftwareClasses*shellexContextMenuHandlersPCOptmizerProContextMenu
HKLMSoftwareClassesclsid{EB5A3A22-ECA7-4198-BEBF-2A3DE20513B7}
HKLMSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallPC Optimizer Pro


Slet filer:
%AppData%MicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPCOptimizerProSetup.exe->(nsis-6-PCOptimizerPro.exe)
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proUninstall.lnk
%ProgramFiles%pc optimizer propcophelpfile.chm
%ProgramFiles%PC Optimizer ProPCOptimizerPro.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptimizerPro.exe.manifest
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProCtxMenu.dll
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProTrays.exe
%ProgramFiles%pc optimizer prouninst.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proUpdatesDll.dll
%windir%TasksPC Optimizer Pro.job

Slet mapper:
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer pro
%ProgramFiles%pc optimizer pro

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kilde: http://www.2-spyware.com/remove-pc-optimizer-pro.html

Fjernelses guides i andre sprog