Fjern ZoomEx annoncer (Virus Fjernelsesinstruktioner)

ZoomEx annonce fjernelsesguide

Hvad er ZoomEx annoncer?

Du kan installere ZoomEx som en nyttig browser add-on til Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Men hvis du stadig ikke har dette program på din computer, bør du holde dig væk fra det. Hvis du ikke ønsker, at se løbende pop-up-reklamer, in-text links og bannere, bør du holde dig væk fra denne browserudvidelse. Selvom vi ikke kan hævde, at dette program ikke kan bruges til at zoome billeder, kan det også narre dig til, at besøge mistænkelige hjemmesider, der kun søger at øge deres popularitet. Ifølge sikkerhedseksperter hører Zoom EX ansøgning til kategorierne “adware” og “potentielt uønsket program”.

Hvad brugere er nødt til at vide, før de installerer ZoomEx på deres computere:

Når man taler om “adware”, er de vigtigste kriterier, der kategoriserer sådanne programmer, reklamer. Derfor, med tanke på, at ZoomEx virus er en adware, bør du forvente at se masser af irriterende tredjepartsreklamer, som kan være fyldte med tvivlsomt indhold. Når du har klikket på sådanne annoncer, omdirigerer denne browser plugin sine ofre til forudbestemte websteder. Dette faktum er det, der er så tricky, fordi ingen ved, hvilket websted, du kan blive udsat for. Du kan nemt blive omdirigeret af ZoomEx til usikre og meget mistænkelige hjemmesider.

Ud over at give dig det mest interessante kommercielle materiale, har udviklerne af denne app tendens til, at installere tracking cookies på systemet. Typisk set indsamler de oplysninger, som for eksempel sider, som brugerne ser, indhold, de har adgang til, annoncer, de klikker på, søgeforespørgsler, PC IP-adresse, e-mail-adresse og lignende markedsførings-relateret materiale. Hvis du ikke er opsat på, at blive sporet af tredjeparter og jaget af ‘skræddersyede’ reklamer, bør du tænke på, at fjerne ZoomEX fra din computer. Den bedste beslutning ville være, at hente FortectIntego eller anden pålidelig anti-spyware og fjerne denne adware automatisk.

Metoder, der anvendes til spredning af ZoomEx:

Der er to forskellige metoder, der har været anvendt til distribution af ZoomEx:

 • Den officielle hjemmeside og tredjepartswebsteder. ZoomEx add-on kan downloades fra den officielle hjemmeside. Her bliver den præsenteret som en browserudvidelse, udviklet til at forstørre fotos på Facebook. Det kan vise dig et forstørret billede, ved at holde musen den over det.
 • Bundling. Ligesom sine kloner, herunder Zoom Zoom, ZoomIt, ZoomApp, er dette program i stand til, at infiltrere computere som et valgfrit komponent. I virkeligheden er der masser af programmer af adware-typen, browser hijackers og andre PUPs, der har brugt denne metode til at komme ubemærket ind i computere. Typisk set bliver de tilføjet til freewares som valgfrie komponenter, der bør forebygges ved at overvåge programmets installation. Vær venligst forsigtig, når du henter download managers, PDF creators, video streaming software, videooptagelsessoftware og lignende apps. Når vi siger dette mener vi, at du skal vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmetode, og derefter gå igennem hele installationen. Du bør fjerne markeringen af alle pre-kontrollerede afkrydsningsfelter, der tillader installationen af “valgfrie downloads”.

Eliminering af potentielt uønskede programmer fra systemet:

Hvis du har testet ZoomEX på din computer, og kan nu se, at det ikke er så nyttigt som det hævder, kan du fjerne denne add-on fra din computer. Dette kan gøres ved hjælp af to forskellige metoder – en automatisk fjernelsesmetode og en manuel fjernelsesmetode:

 • Manuel fjernelsesmetode. Denne metode anbefales til erfarne computerbrugere, fordi det ikke er nok, at fjerne denne app via Tilføj/Fjern programmer som et fritstående program. Det har tendens til, at sprede sig i én pakke med forskellige understøttende komponenter, der også bør afinstalleres. Vær venligst forsigtig, når du benytter en manuel fjernelse og følg hvert skridt i den rigtige rækkefølge, da du ellers kan fjerne nyttige komponenter fra computeren.
 • Automatisk fjernelsesmetode. Denne fmetode betragtes som den nemmeste måde, at fjerne ZoomEx virus og relaterede komponenter på. Du bør dog sørge for, at du benytter den nyeste version af anti-spyware. For at gøre dette, skal du opdatere den til sin seneste version, lige efter du har downloadet den til din computer.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel ZoomEx annonce fjernelsesguide

Fjern ZoomEx fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér ZoomEx og relaterede programmer
  Se her efter ZoomEx eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern ZoomEx fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter ZoomEx eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern ZoomEx annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal ZoomEx fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern ZoomEx fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her ZoomEx og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut ZoomEx fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern ZoomEx fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her ZoomEx og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre ZoomEx fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern ZoomEx fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter ZoomEx eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre ZoomEx fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med ZoomEx spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog