Fjern View.contextualyield.com annoncer (Gratis Instruktioner)

View.contextualyield.com annonce fjernelsesguide

Hvad er View.contextualyield.com annoncer?

Jeg bruger Chrome browser i øjeblikket. Men jeg har bemærket, at når jeg forsøger at åbne en side, jeg besøger normalt (Facebook, Twitter eller bare Google), omdirigerer browseren mig til siden View.contextualyield.com. Faktisk irriterer denne aktivitet mig meget, men hvad der generer mig mere, er pålideligheden af det indhold, jeg se der. I de fleste tilfælde beder View.contextualyield.com mig om, at deltage i en undersøgelse eller gøre krav på en gevinst. Kan I fortælle mig, hvordan man kan stoppe disse webbrowser omdirigeringer?

Sikkerhedseksperter har udført research på View.contextualyield.com URL. Hvad blev der fundet?

UdenVIrus researchteamet har undersøgt dette domæne i et par uger, fordi masser af mennesker har rapporteret om vildledende webbrowser omadresseringer til View.contextualyield.com siden. Til at begynde med, kan det bemærkes, at dette domæne er relateret til Contextualyield, som vi allerede har talt om på vores blog. For at være mere præcis, er View.contextualyield.com en reklameplatform, der normalt indeholder:

 • Softwareopdateringsprompter (Java, Flash Player, VLC afspiller, webbrowser, etc.);
 • Online-undersøgelsesanmodninger;
 • Gevindstforæring;
 • Information om forskellige tilbud, rabatter, kuponer, mv eller
  ukendte software-installatører.

Desværre virker intet af indholdet i dette område til at være pålideligt. Det har vist sig, at View.contextualyield.com omdirigeringer skyldes adware, som er nært beslægtet med tvivlsomme parter og anvendes til affiliate marketing. Med andre ord kan dette domæne bruges til at sprede potentielt uønskede programmer, bedrageri mht. personligt identificerbare oplysninger (fulde navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, osv), fremme affilierede parter og deres sider, og så videre. Derfor, hvis du allerede har modtaget View.contextualyield.com pop-up-reklamer gennem Chrome, IE eller Mozilla Firefox, bør du undgå dem, uanset hvor iørefaldende de kan synes. Ellers kan du finde ud af, at din webbrowser er blevet kapret eller du kan begynde at modtage en stor mængde kommercielle/ikke-kommercielle reklamer, på grund af en infektion fra en anden adware.

Hvordan kan View.contextualyield.com kapre min computer?

Du har sikkert allerede forstået, at View.contextualyield.com annoncer ikke kan komme op på computerens skærm af sig selv. Denne URL er fremmet af et adware-program, som typisk spredes via softwarepakker i en form for webbrowser udvidelse. Den er kompatibel med alle browsere (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, etc.). Men de fleste af de pc-brugere, der er stødt på annoncerne fra View.contextualyield.com hævder, at de ikke har installeret noget software før. Men ud over ‘bundling’ (infiltration via andre gratis programmer), er der ingen anden vej for View.contextualyield.com-relateret adware at komme ind i systemet på. Derfor, hvis vildledende pop-up-advarsler er blevet din daglige hovedpine, bør du prøve at huske, hvad der var den sidste app, som du har installeret. Det kan være en torrent-fil, en download manager, zip-fil eller anden gratis software. Så snart du finder den, skal du slette den fra Tilføj/Fjern programmer listen. Det kan dog være, at dette ikke hjælper. Hvis du ønsker at finde ud af, hvordan du fjerner View.contextualyield.com virus permanent, skal du køre FortectIntego og udfører en scanning med den. For mere information om View.contextualyield.com fjernelse, gå til Side 2.

Endelig næste gang du installerer gratis software på dit pc system, skal du tage nogle forholdsregler, der vil hjælpe dig med at undgå installation af softwarepakker. Således før du udfører installation af et freeware, bør du:

 1. Vælge download kilde omhyggeligt;
 2. Læse alle tilgængelige oplysninger om freewaren (Privatpolitik, EULA, etc.);
 3. Vælge en Avanceret/Brugerdefineret installationsmetode;
 4. Læse alle vilkår, der er fastsat i afkrydsningsfelterne;
 5. Fjerne flueben i afkrydsningsfelter, der angiver din samtykke til at installere yderligere webbrowser add-ons, værktøjslinjer, plugins som standard.

Dette er de grundlæggende tips, der burde hjælpe dig med at undgå, at View.contextualyield.com malware forvolder dig problemer. Hvis du allerede har bemærket annoncer drevet af denne webadresse, bør du fortsætte med at læse dette indlæg.

Hvordan fjerner jeg vildledende pop-up annoncer?

View.contextualyield.com popups vil ikke forsvinde, så længe den adware, der forårsager dem, bliver ved med at gemme sig på systemet. Normalt kan programmer af adware-typen elimineres både manuelt og automatisk. Hvis du er fast besluttet på at fjerne View.contextualyield.com virus manuelt, så prøv vejledning der er angivet nedenfor. Men i dette tilfælde, ville vores anbefaling være at benytte en professionel anti-malware, da det ikke er klart, hvilket bestemt program, der forårsage annoncerne.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel View.contextualyield.com annonce fjernelsesguide

Fjern View.contextualyield.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér View.contextualyield.com og relaterede programmer
  Se her efter View.contextualyield.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern View.contextualyield.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter View.contextualyield.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern View.contextualyield.com annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal View.contextualyield.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern View.contextualyield.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her View.contextualyield.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut View.contextualyield.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern View.contextualyield.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her View.contextualyield.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre View.contextualyield.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern View.contextualyield.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter View.contextualyield.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre View.contextualyield.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med View.contextualyield.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog