Fjerne URL:Mal (Fjernelsesinstruktioner) - mar 2018 opdatering

URL:Mal fjernelsesguide

Hvad er URL:Mal?

URL:Mal advarsel – specifik alarm brugt af AVG, Avast og andre antivirusleverandører

URL: Mal adware billede

URL:Mal alarmen er en advarselsmeddelelse, der bruges af AVG, Avast og andre leverandører af antivirusprogrammer. Typisk vises den med en hensigt om at blokere brugere fra at komme ind på et ondsindet websted. Ifølge brugerne modtager de for det meste URL:Mal-beskeden, når de bruger Google Chrome.

URL:Mal advarsel er helt legitim og skal overholdes. Men for nylig er folk begyndt at rapportere, at hver side, de forsøger at besøge, er markeret som farlig. Ligeledes er der en mulighed for, at kriminelle har forklædt deres ondsindede programmer som denne sikkerhedsalarm.

Den ondsindede URL:Mal virus ser ud som den oprindelige advarselsmeddelelse. I de fleste tilfælde begynder den at dukke op, efter at brugeren falder for at installere en ondsindet tilføjelse, plugin eller udvidelse på hans/hendes computer. Den kan også blokere dig fra at komme ind på dine yndlingswebsteder, så der er stor risiko for, at du kan komme til at tro, at pop op-meddelelsen er ægte.

I de fleste tilfælde bliver den falske URL:Mal advarsel brugt til at franarre folk deres penge. Den kan dog også narre dig til at installere andre PUP’er, kan nemt omdirigere dig til andre mistænkelige websteder eller begynde at vise dig falske undersøgelser, der bruges til at svindle personlige brugerdata. Endelig kan den falske URL:Mal alarm lede dig til tilbud om opdateringer af det nuværende antivirusprogram eller installerer den nye version.

Hvis du er i tvivl om legitimiteten af URL:Mal advarselsmeddelelsen, skal du sørge for at ignorere forslag om at downloade/installere programmer eller deres opgraderinger, der tilbydes af den. Hvis du tror at du er inficeret med adware, kan du fjerne URL:Mal virus, ved at scanne computeren med FortectIntego. Det vil registrere alle potentielt uønskede programmer, der forårsager falske positive detektioner og eliminere adwaren fra din computer.

Illustrationen af URL: Mal adwareURL: Mal er en legitim registreringskode for de malware-ladede websider af Avast, AVG og andre antivirusser. Det kan dog også være en falsk advarsel skabt af hackere.

Derudover skal du færdiggøre URL:Mal fjernelsen hurtigst muligt, da disse typer af virusser kan infiltrere med andre infektioner med høj risiko på computeren, såsom trojans, spyware osv. Ifølge eksperterne fra Virusi.hr Du bør ikke forsøge at fjerne denne advarsel selv.

Måder adware distribueres på

Den mest almindelige måde, hvorpå dette potentielt uønskede program kommer ind i dit system, er via software-bundling. Normalt er folk uvidende om, at når de downloader et gratis program, kan det hemmeligt installere nogle ekstra programmer. Denne markedsføringsstrategi anvendes i vid udstrækning af udviklere af PUP’er.

Du kan dog nemt undgå adware-programmer, hvis du er opmærksom på download- og installationsproceduren. For det første skal du vælge avancerede eller brugerdefinerede indstillinger under processen. De vil afsløre de forudvalgte markeringer, som tillader installation af det potentielt uønskede program. Glem ikke at fravælge dem.

Vi anbefaler dig også at holde dig væk fra onlineannoncer. Når de først er klikket på, kan de endda hjælpe adware eller andre infektioner med høj risiko med at infiltrere computeren. Brug derfor en robust software til enhver spyware for at beskytte din computer og de værdifulde oplysninger, der er gemt på den.

Den nemmeste URL:Mal virus fjernelsesguide

Da det kan være svært at afgøre, om Avast URL:Mal advarslen er reel eller ej, bør du dobbelttjekke dit system ved hjælp af en professionel sikkerhedssoftware. Scan din computer og sørg for, at adwaren ikke er til stede på din pc. Hvis den udsætter din computer for en sikkerhedsrisiko, vil antivirusværktøjet eliminere den.

Desuden skal du huske på, at adware-programmer ikke rejser alene – deres komponenter kan også skade dit system. Derfor er det vigtigt ikke kun at fjerne URL:Mal, men også dets elementer. Til dette skal du bruge et af anti-malware-værktøjerne fra listen nedenfor.

Hvis du vil fuldføre URL:Mal fjernelsen manuelt, skal du sørge for at kontrollere instruktionerne nedenfor. De vil hjælpe dig med at opdage adware-relaterede komponenter og eliminere den skjulte fare.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel URL:Mal fjernelsesguide

Fjern URL:Mal fra Windows systemer

Hvis du løbende forsynes med URL:Mal pop-ups, skal du rense din Windows i henhold til den givne vejledning:

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér URL:Mal og relaterede programmer
  Se her efter URL:Mal eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern URL:Mal fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter URL:Mal eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern URL:Mal fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal URL:Mal fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern URL:Mal fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her URL:Mal og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut URL:Mal fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern URL:Mal fra Google Chrome

Befri Chrome for URL:Mal pop op ved at slette alle adware-relaterede komponenter.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her URL:Mal og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre URL:Mal fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern URL:Mal fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter URL:Mal eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre URL:Mal fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med URL:Mal spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog