Fjern Traffic Exchange annoncer (Fjernelsesguide) - dec 2017 opdatering

Traffic Exchange annonce fjernelsesguide

Hvad er Traffic Exchange annoncer?

Traffic Exchange-virus kan gøre browsing på nettet uudholdeligt ved at levere for store mængder annoncer

Billedet af Traffic Exchange-annoncer

Traffic Exchange er en onlineannonceringsplatform, der leverer annoncer til computerbrugere over hele verden og ruter trafik til forskellige websteder. Sikkerhedseksperter advarer imidlertid om, at det er et adware-program, der er tæt forbundet med andre tvivlsomme annonceunderstøttede apps traffic.io eller online.io. Dette potentielt uønskede program (PUP) kan oversvømme Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox eller andre webbrowsere med irriterende reklamer.

PUP'en spredes med forskellige gratis applikationer, som brugerne kan downloade fra torrents, P2P-netværk eller andre freeware download-kilder. Efter vellykket infiltrering opretter Traffic Exchange-adware en browserudvidelse og sporingscookies for at spionere på brugerens aktivitet online.

Det påvirker typisk hver webbrowser og indsamler brugerens søgeforespørgsler, klik og oplysninger, som f.eks. Hvilke websteder brugeren har besøgt, hvad geolokationen af den berørte computer er, og til og med IP-adressen. Sådanne informationer er nyttige for annoncenetværker, som Traffic Exchange. Baseret på dette genererer denne adware målrettede annoncer, der viser fængende tilbud og lokker brugeren til at klikke på dem.

Traffic Exchange annoncer forstyrrer brugerens fred ved at dukker op i nye faner på browseren eller vinduer eller som bannere på websteder, som brugeren besøger. Det er vigtigt at vide, at disse annoncer ikke stammer fra disse websteder, og at de kun vises på grund af dette adwareprogram. Det er absolut IKKE tilrådeligt at klikke på disse annoncer, fordi de kan skjule links, der fører til tredjepartswebsteder, som kan være farlige.

Nogle uværdige websteder giver beskadigede links eller malware-ladede annoncer, der kan skade computeren, så snart brugeren klikker på dem. Du bør ikke tolerere disse Traffic Exchange omdirigeringsproblemer, der kan ende med ransomware angreb, infiltration fra bank trojans eller tyveri af følsomme data.

Selvom Traffic Exchange-annoncer muligvis ikke er markeret med typiske de “powered by” eller “brought to you by” slogans, kan du registrere hvilket program der sender disse påtrængende annoncer til dig, ved at køre en systemscanning med en velrenommeret anti-spyware software som FortectIntego . Du skal køre en fuld systemscanning med anti-malware, så snart du opdager en øget mængde onlineannoncer, der dukker op på skærmen eller på dine yndlingswebsteder.

Du kan også slippe af med irriterende annoncer ved hjælp af vejledningen, der præsenteres under denne artikel. Hvis du har spørgsmål vedrørende fjernelse af Traffic Exchange, så tøv ikke med at sende dem til vores supportteam.

Illustration af Traffic Exchange adwareTraffic Exchange virus kan oversvømme browseren med irriterende og potentielt farlige annoncer.

Adware kan snige sig ind i computeren ved hjælp af freeware

Adware spredes legitimt og kan kun installeres med brugernes tilladelse. Folk, der får deres maskiner inficeret med dette annonce-understøttede program, er typisk chokerede over for at finde ud af det, fordi de ikke har nogen idé om, hvornår og hvordan sådan et program er kommet ind i deres computer. For at forhindre Traffic Exchange, og desuden stoppe andre PUP'er fra at påvirke din computer, skal du være mere opmærksom på de oplysninger, som installationsguiderne giver.

Installationsguiderne giver typisk brugeren mulighed for at vælge foretrukne installationsindstillinger, og vi anbefaler stærkt, at du vælger en Bruderdefineret eller Avanceret indstilling. Disse to muligheder afslører afslører alle yderligere applikationer, der er føjet til det primære program og giver brugeren mulighed for at afvise dem. Du vil ikke blive introduceret for de ekstra komponenter, hvis du beslutter dig for at benytte basis- eller standardindstillingerne – så glem det ikke!

Retningslinjer for fjernelse af Traffic Exchange

Hvis du leder efter den manuelle fjernbetjeningsvejledning til Traffic Exchange, kan du finde den i slutningen af artiklen. Men inden du går videre til den, vil vi gerne gøre opmærksom på tre hovedfaser i den manuelle eliminering:

 1. Afinstallér mistænkelige programmer, filer og andre komponenter fra systemet.
 2. Kontrollér browserudvidelser og fjern ukendte tilføjelser, udvidelser eller plugins.
 3. Nulstil hver af de browsere, der er installeret på din pc.

Hvis annoncerne kommer tilbage, eller du vil fremskynde virusfjernelsesprocessen, skal du få et anti-malware-værktøj og fjerne Traffic Exchange ved hjælp af det. Sikkerhedseksperter fra Ungarn minder om, at det at have installeret et sikkerhedsprogram, hjælper med at minimere risikoen for adwareangreb i fremtiden.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Traffic Exchange annonce fjernelsesguide

Fjern Traffic Exchange fra Windows systemer

Brug nedenstående vejledning og fjern alt relateret til Traffic Exchange og traffic.io eller online.io.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Traffic Exchange og relaterede programmer
  Se her efter Traffic Exchange eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Traffic Exchange fra Mac OS X systemet

Slet tvivlsomme programmer fra din Mac. Du skal søge efter alt relateret til traffic.io, online.io eller Traffic Exchange.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Traffic Exchange eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Traffic Exchange annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Traffic Exchange fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Traffic Exchange fra Mozilla Firefox (FF)

Se efter mistænkelige Firefox-udvidelser og afinstallér dem.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Traffic Exchange og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Traffic Exchange fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Traffic Exchange fra Google Chrome

Afinstallér mistænkelige tilføjelser og nulstil Google Chrome for at slippe af med Traffic Exchange-annoncer.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Traffic Exchange og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Traffic Exchange fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Traffic Exchange fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Traffic Exchange eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Traffic Exchange fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Traffic Exchange spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog