Fjern Startpage.com virus (Fjernelsesguide) - opdateret aug 2017

Startpage.com virus fjernelsesguide

Hvad er Startpage.com virus?

Kort gennemgang af Startpage.com:

Startpage.com virus

Startpage.com virus er ikke en ondsindet trussel, men blot et program der er fokuseret på indtægter fra annoncer, og som foregiver at være en velrenommeret søgemaskine, for at narre brugere til at besøge ukendte og virkelig tvivlsomme hjemmesider. På grund af den aktive og indgribende indlejring af sponsorerede annoncer og ændring af de inficerede internetbrowseres indstillinger, er denne virus hurtigt blevet føjet til listen over browser hijackere.

I de sidste par år har disse potentielt uønskede programmer (eller PUPs) steget voldsomt i popularitet til et niveau, der aldrig før er set. Dette kan kun forklares ved den nemme indtjening disse programmer kan gøre. Måske er den vigtigste grund til det, at malwareskabere finder det nemt at narre brugerne til at benytte deres lyssky produkter, fordi de ofte lover en masse nyttige funktioner.

Ixquick, for eksempel, proklamerer sig selv som en “Privacy-venlig” service og sværger at beskytte sine brugeres personlige oplysninger, bevogte dem imod målrettet online annoncering og give en generelt forbedret søgeoplevelse. Udover de nævnte funktioner, tilbyder Ixquick søgemaskinen også ekstra e-mail-tjenester, og opfordrer brugerne til at tilmelde sig på StartMail.com.

Desværre, ligesom med så mange browser hijackers, formår denne søgeudbyder ikke at holde sit løfte. I stedet for at forbedre browsingoplevelsen, begynder dette site at generere annoncer, og forsøger at kontrollere dine browsingvaner, ved at omdirigere dig til tilfældige domæner eller indstille forudbestemte hjemmesider til at blive vist på din startside. Hvis du ikke ønsker, at dette sker for din browser, så gå direkte til fjernelsen af Startpage.com.

At ordne din computer kan være lettere, hvis du anvender automatisk virusfjernelsesteknologi og bruger software som FortectIntego anti-malware.

Selvom den kan ligne en typisk søgemaskine, så pas på, da den kan vise dig ændrede søgeresultater og bombardere dig med tonsvis af forskellige pop-up-reklamer. Denne teknik bruges til at fremme tredjepartswebsteder og hjælpe dem med at øge deres sideplacering eller salg. Men hvem kan garantere, at websteder, der fremmes ved hjælp af sådanne metoder, er sikre og ikke anvendes til at sprede malware?

Hvis du allerede har oplevet uventet Startpage.com omdirigeringer og irriterende pop-up annoncer, der hjemsøger dine søgesessioner, bør du ikke spilde tiden og scanne din computer med velrenommeret anti-spyware. Det vil hjælpe dig med at opdage alle hijackere og andre potentielt uønskede programmer, der kan skjule sig i dit pc-system. Det tydeligste tegn på, at din pc allerede er blevet påvirket, er fremkomsten af ​​denne søgemaskine i stedet for din startside og standardsøgemaskine.

I de fleste tilfælde bliver disse ændringer foretaget på hver af webbrowserne, der er installeret på systemet, herunder Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Ignorér venligst ikke disse ændringer! Du bør fjerne Startpage.com, så snart du kan, fordi den kan narre dig til at besøge mistænkelige hjemmesider eller kan få dig til at downloade mistænkelige programmer på din computer.

Startpage.com virus

Hvordan ændrer denne hijacker din startside?

Startpage.com er en af de søgemaskiner, der bliver fremmet ved at benytte virkelig tvivlsomme og endda vildledende metoder. I de fleste tilfælde bliver folk narret til at downloade den på deres pc-systemer, når den downloades sammen med freeware og shareware. Det gælder især for de brugere, der går gennem installationen uden at være særligt opmærksomme.

Ved at sige “uden at være særligt opmærksomme,” mener vi at klikke på “Næste” knappen uden at analysere oplysningerne for installationen på skærmen. Selvfølgelig bør du aldrig gøre dette, når du installerer gratis programmer på din computer. Ligegyldigt hvor meget tid du har, bør du altid vælge en “Brugerdefineret” eller “Avanceret” installationsmetode, der vil hjælpe dig med at kontrollere, hvilke komponenter der bliver spredt i et bundt med den pågældende software.

Hvis du bliver tilbudt ændringer af din standard søgemaskinens, bør du aldrig acceptere sådanne forslag. Sørg for at fjerne markeringen af en sådan mulighed eller blot stoppe installationen af ​​denne freeware. Hvis du allerede har sagt ja til at installere Startpage.com, bør du ikke spilde tiden, og springe direkte til en guide, der er angivet nedenfor. Den vil hjælpe dig med at slippe af med denne mistænkelige søgemaskine.

Husk, at det at efterlade Startpage virus på systemet kan ende med irriterende pop-up-reklamer, omdirigeringer til mistænkelige websteder og lignende ubehageligheder.

Hvordan fjernes Startpage.com virus?

Hvis Startpage.com virus allerede har kapret dine web-browsere og er begyndt at indlede uønskede og ikke-godkendte aktiviteter på din computer, bør du fjerne denne søgemaskine og fortsætte med at bruge den velkendte Google, Yahoo, Bing eller andre velrenommerede søgewebsteder.

For at gøre dette kan du følge en trin-for-trin Startpage.com fjernelsesguide, som er udarbejdet af vores eksperter og kan findes nedenfor. Hvis du vil være sikker på, at alle komponenter i denne hijacker er elimineret, skal du benytte automatiske fjernelsesværktøjer. Vi foreslår, at du tager dig tid og investere i et velrenommeret antivirusværktøj, som ikke vil lade dig i stikken og sikkert fjerne Startpage.com fra din computer. Et par værdige forslag er angivet nedenfor.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Startpage.com virus fjernelsesguide

Fjern Startpage.com fra Windows systemer

Generelt betragtes Startpage.com som en almindelig søgemaskine, men dens ondsindede modparter kan foregive at være den legitime service. Så den oprindelige Startpage.com hjemmeside bør let kunne fjernes fra browseren, ved at slette den fra listen over standard søgemaskiner. Men hvis hjemmesiden kommer tilbage til din browser, er du højst sandsynligt inficeret med en Ixquick virus og har brug for at følge instruktionerne nedenfor, for at fjerne den fra din computer.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Startpage.com og relaterede programmer
  Se her efter Startpage.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Startpage.com fra Mac OS X systemet

Det er usandsynligt, at Startpage.com Trojan eller softwarepakke vil ændre din Safari startside til ethvert forudbestemt domæne. Men hvis den gør dette, skal du følge instruktioner nedenfor, for at fjerne den.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Startpage.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Startpage.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Startpage.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Startpage.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Startpage.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Startpage.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Startpage.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Startpage.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Startpage.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Startpage.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Startpage.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Startpage.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Startpage.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog