Fjern Sage 2.0 virus (Opdateret Guide) - Gendannelsesinstruktioner Inkluderet

Sage 2.0 virus fjernelsesguide

Hvad er Sage 2.0 ransomware virus?

De farlige egenskaber ved Sage 2.0 ransomware:

Sage 2.0 virus er en efterkommer af Sage ransomware-virussen, som oprindeligt er udviklet fra CryLocker-virusfamilien. Som ved de fleste ransomwares er den værste af Sage malware-funktionaliteterne muligvis dens evne til at kryptere systemfiler. Det gør den umiddelbart efter at have infiltreret systemet systematisk. Til datakryptering bruger virussen en sofistikeret krypteringsalgoritme. Virussen er under analyse i øjeblikket, men det ser ud til, at den, i modsætning til størstedelen af ​​virusser, ikke bruger AES til krypteringsproceduren. Selvfølgelig finder eksperterne ofte måder at omgå selv den mest komplekse kryptering, så længe de klarer at finde nogle smutveje i programmets kildekode . Desværre er Sage i øjeblikket ikke krypterbar, og det kan tage lidt tid, før et dekrypteringsværktøj bliver opfundet. Virussen kan imidlertid ikke blot fortsætte med at bevæge sig rundt på computeren uden tilsyn, fordi den ondsindede kode kan kryptere de nyoprettede dokumenter eller inficere eksterne lagerenheder, som f.eks. drev og harddiske. Således anbefaler vi, at du ikke spilder mere tid på at vente på et mirakel, og begynder at tage skridtet mod Sage 2.0-fjernelse, så hurtigt som muligt. Du skal scanne din enhed med FortectIntego eller lignende anti-malware, for at opnå de bedste resultater.

Når det kommer til selve programmet, skal vi påpege, at dets funktioner ligner meget andet ransomware, der i øjeblikket oprettes af malware-udviklerne over hele verden. Sage 2.0 er dog ikke en typisk moderne krypto-parasit. Den bruger stadig Word makro script til at aktivere et virus-download. Den samme infiltrationsteknik er blevet brugt af Locky og Cerber virusserne, da ransomware stadig var på vej op til toppen af ​​malwareprævalensen i de foregående par år. Ikke desto mindre ser det ud til, at denne metode for systeminfiltrering stadig er effektiv, og mange brugere bliver narret til at downloade og åbne de inficerede Word-dokumenter på deres computere, uanset ekspertadvarslerne. Sage 2.0-malware spredes via mail-spam, der involverer ondsindede email-bilag kaldet EMAIL_[tilfældigt sæt tal]_recipient.zip. Alle disse spambeskeder er meget vigtige. Denne ondsindede .zip-vedhæftning indeholder almindeligvis enten en JavaScript-fil eller et Word-dokument, og begge har en farlig kode, der overfører ransomware fra en fjernserver ved hjælp af offerets internetforbindelse. Det skal nævnes, at ondsindede vedhæftninger ie-mails, der indeholder Word-filer, typisk beder offeret om at aktivere makroer – hold dig fra sådanne filer! Hvis du aktiverer denne funktion, aktiveres den ondsindede kode og virussen overføres derved til din pc.

Imidlertid bemærker offeret ikke noget mistænkeligt i starten. Denne ransomware starter ikke krypteringsproceduren med det samme Den forbliver stille i systemet, og efter et stykke tid kopierer den sig selv til en anden mappe – C:\Users\[brugernavn]\AppData\Roaming. Virussen gemmer kopien af Sage 2.0 under et navn med otte tilfældige tegn og udfører den, hvilket gør, at pop op-vinduet Brugerkontokontrol bliver vist. Hvis offeret tillader programmet at foretage ændringer på computeren, begynder det at scanne systemet for filer, der har udvidelser fra dets målliste og krypterer dem med succes.

Under denne proces tilføjer virussen .sage filudvidelser til de krypterede filer og smider også en løsladelsesnote kaldet ! Recovery_.html på skrivebordet og andre mapper, der indeholder krypterede filer, arkiver, billeder eller andre data. .html-dokumentet forklarer, at filer på computeren er blevet krypteret korrekt og giver et link til et personlig løsesumsbetalingswebsted. Betalingswebstedet afslører, hvordan offeret kan gendanne de krypterede data – men at han/hun skal betale $ 2000 i løbet af 7 dage til hackernes Bitcoin wallet-konto ; Ellers vil summen fordobles. Virussen sletter også Volume Shadow Copies på samme tid, hvilket gør denne datagendannelsesmetode utilgængelig. Uanset om sådanne krav er sande eller ej, er der altid en risiko for, at selvom du betaler den krævede løsesum i tide, vil hackerne muligvis ikke give dig softwaren til at dekryptere dine dokumenter med. De kan forsvinde med dine penge, efterlade din enhed med en ondsindet software og hundredvis af filer, der er mærket med .sage udvidelser. Lad ikke afpresseren drage fordel på sådan en ulovlig måde, og fjern Sage 2.0 fra din computer, uden at følge deres ordrer. Hvis du har problemer med at fjerne virussen manuelt, skal du se de manuelle elimineringsinstruktioner i slutningen af ​​artiklen.

Hvad gør ransomware infiltration muligt?

Strukturelt adskiller Sage 2.0 virus sig ikke fra de fleste ransomware virusser. Og dens skabere lader heller ikke til at lave nogen nye tilpasninger af dens distribution. Parasitten spredes via spam e-mails og deres ondsindede vedhæftede filer; Den kan lige så godt blive distribueret som en softwareopdatering og ankomme til din computer som en ompakket softwareinstallatør. Således kan vi generalisere, at det, der gør Sage 2.0-infiltreringen mulig, er den uforsigtige surfing, uforsigtig systeminstallation og utilstrækkelig systembeskyttelse. Hvis du ikke er inficeret med ransomware endnu, foreslår vi, at du tager lidt mere hånd om din computer, og er særlig opmærksom på dine egne vaner og gemmer sikkerhedskopier af dine filer på nogle sikre steder.

Hvordan skal du implementere Sage 2.0-fjernelsen?

Sage 2.0 virus udgør det samme problem som de fleste ransomware virusser gør – den kæmper for at forblive på de inficerede computere, så længe som muligt. For at gøre dette kan virussen blokere anti-virus-softwaren fra at køre systemscanninger, hvilket sikrer, at der ikke er nogen chance for at udføre Sage 2.0-fjernelsen. Heldigvis har vores eksperter, lige under denne artikel, givet nogle få tricks, der kan bidrage til at mindske virusfunktionaliteten og gøre det muligt for computeren at blive scannet. Når du har gennemgået de angivne trin, kan du derefter fjerne Sage 2.0 fra din pc uden problemer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Sage 2.0 virus fjernelsesguide

Fjern Sage 2.0 ved hjælp af Safe Mode with Networking

For at mindske Sage 2.0 indflydelsen på din computer, skal du følge instruktionerne nedenfor og køre en systemscanning.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Sage 2.0

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Sage 2.0 fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Sage 2.0 ved hjælp af System Restore

For at kunne køre din anti-virus korrekt, kan du prøve at udføre de trin, vores eksperter angiver her:

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Sage 2.0. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Sage 2.0 fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Sage 2.0 fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Sage 2.0, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Få dine filer tilbage med Data Recovery Pro

Følg den korte vejledning nedenfor, for at anvende Data Recovery Pro i din programgendannelse.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Sage 2.0 ransomware;
 • Gendan dem.

Gendan dine vigtige data ved hjælp af Windows Previous Versions-funktionen

Hvis du har haft systemgendannelse aktiveret før Sage 2.0-angrebet, er der en stor chance for, at du vil kunne genoprette dine filer, ved hjælp af Windows Previous Versions-funktionen.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Find sikkerhedskopier af dine filer med ShadowExplorer

ShadowExplorer vil finde Volume Shadow Copies af filerne og bruge dem til at gendanne dine data. Men forvent ikke bare, at programmet skal gendanne dit system til dets tidligere tilstand. Instruktioner nedenfor forklarer, hvordan man gør dette.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Sage 2.0 og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog