Fjern Sage 2.2 virus (Fjernelsesguide) - aug 2017 opdatering

Sage 2.2 virus fjernelsesguide

Hvad er Sage 2.2 ransomware virus?

Sage fortsætter: Sage 2.2 ransomware er her

Sage 2.2 ransomware virus

Hvis du har hørt om Sage ransomware og Sage 2.0, så har vi dårlige nyheder – Sage 2.2 er for nylig blevet set i det virtuelle rum. Udviklerne af denne malware synes ikke at spilde tiden, da de har lavet en anden opdatering til den oprindelige virus. Metoden til at navngive senere udgaver som subversioner hentyder til Cerber.

Således foreslår det, at denne version ikke er mindre aggressiv og destruktiv end den tidligere version. Ifølge resultaterne er de tekniske specifikationer for malware blevet opdateret. Denne trojaniserede ransomware forsøger at bryde igennem cybersikkerhedsskjold under forskellige navne .

Hvis du ikke er stødt på denne cyber-trussel endnu, bør du ruste op med en ordentlig software og en masse viden. Ellers, hvis denne virtuelle ulykke allerede har ramt dig, skal du følge Sage 2.2-fjernelsestrinene. Start FortectIntego for at fremskynde processen.

De første tegn på Sage malware er blevet set i midten af januar i år. En af de særlige egenskaber ved denne malware var, at den leverede den ondsindede infektion i dobbel zip-mappen . Den selvsamme .zip-mappe indeholder enten en .doc eller .js-fil. Interessant nok, så indeholder spam-e-mailen ikke noget emne. Nogle e-mails giver endda ikke noget meddelelsesindhold.

Husk på, at nogle e-mails kan være forklædt som meddelelser sendt fra Central Security Treatment Organization. Malware fungerer på en grundlæggende model – det sender UDP (User Datagram Protocols) til tusindvis af IP-adresser.

Billedet af Sage 2.2 virus

Som det er almindeligt for denne type trusler, så alarmerer malwaren ofrene med, at de skal betale løsepenge inden for den angivne tid. Det er overflødigt at sige, at disse filer siges at blive slettet efter udløbsdaoen. Kort efter blev Sage 2.0 frigivet .

Denne udgave krævede over 2.000 USD til dekryptering af filerne. I ! Recovery_ [3_random_chars] .html instruktionerne skræmmer udviklerne brugere til at overholde kravene og understreger, at der ikke findes nogen anden løsning til at hente filerne. Nu er en ny version, Sage 2.2 ransomware blevet detekteret på nettet. Rapporter afslører, at svindlerne ikke har introduceret mange nye funktioner. Den kan komme i [tilfældige tal]_ACH20022017.zip eller en min1_201720103191.58778.zip mappe.

Efter udpakning af indholdet vil malwaren blive kørt via spam1.exe. Den kan også gemme sig i forklædning under startup.php. Senere downloader Sage 2.2 malware sin hovedlast til %Temp% mappen og kopierer sig selv til C:\Users\[loginname]\AppData\Roaming.

En sådan adfærd udløser UAC-meddelelserne. Heldigvis kan du forstyrre dens drift, ved at annullere denne kommando. UAC-meddelelsen er initieret af Sage 2.2-hijacker, der indeholder et usædvanligt langt og komplekst navn ved siden af “Publisher” -linjen. Så snart du bemærker nogen af disse symptomer, skal du fjerne Sage 2.2 med det samme.

Er der nogle vigtige ting, du bør vide om dens distribution?

Malware går efter nye ofre gennem spam beskeder. Husk at ransomware ofte er forfklædt under falske faktura og andre officielle dokumenter. Forsøg ikke at åbne vedhæftningerne, da du derefter bliver nødt til at håndtere fjernelsen af ​​en sådan trussel. Svindlerne tager sig også af yderligere transmissionsmetoder.

Sage 2.2 virus er blevet opdaget som en trojan: Win32.Trojan.WisdomEyes.16070401.9500.9973, Trojan/Win32.SageCrypt.C1798570, Trojan.Encoder.10307 og Win32/Trojan.Ransom.aac. Siden Cerbers distributører skiftede til at sprede Sage 2.2 malware, kan de bruge de gamle tricks til at øge infektionshastigheden. I slutningen af ​​2016 spredtes Cerber også ved hjælp af RIG exploit kit og beskadigede Adobe Flash Player vedhæftede filer .

Desuden genbrugte cyber-svindlerne den tidligere funktion fra Cerber: Sage er også i stand til at slette shadow volume copies. Det er blevet afsløret, at Sage 2.2 også kan forklæde sig som en Adobe Service Manager. Det er således af afgørende betydning, ikke kun at beskytte dit system med et anti-malware-program, men at være opmærksom, mens du surfer online.

Er der en måde at fjerne Sage 2.2 malware helt på?

Når det kommer til en filkrypterende malware, skal du ikke spilde tiden. Derfor skal du starte Sage 2.2-fjernelsen med det samme. Installér et anti-spyware program, som f.eks. FortectIntego eller Malwarebytes, og fjern malwaren fuldstændigt. Hvis du har problemer med at eliminere truslen på grund af en lammelse af systemet, skal du gå i Sikker tilstand med netværk.

Følgende instruktioner viser, hvordan du gør dete. Derefter vil du kunne fjerne Sage 2.2 virus. Husk, at softwaren ikke dekrypterer filerne. For at gøre dette, skal du søge alternative løsninger. Nogle er præsenteret nedenfor.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Sage 2.2 virus fjernelsesguide

Fjern Sage 2.2 ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Sage 2.2

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Sage 2.2 fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Sage 2.2 ved hjælp af System Restore

Hvis du stadig ikke kan fjerne Sage 2.2, skal du prøve at udføre en Systemgendannelse.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Sage 2.2. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Sage 2.2 fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Sage 2.2 fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Sage 2.2, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Hvad er Data Recovery Pro?

Denne app er praktisk, når du finder beskadigede filer. Selvom der ikke er 100% garanti for, at programmet vil gendanne alle filer, kan du stadig prøve.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Sage 2.2 ransomware;
 • Gendan dem.

Vælg funktionen Windows Previous Versions

Følg trinene for at hente den tidligere automatisk gemte kopi af din fil. Selvom denne metode tager tid, vil det måske lykkes for dig at genoprette nogle af filerne.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Sage 2.2 Decrypter

I øjeblikket er der ingen nyheder om dekrypteringsværktøjet. Mens IT-eksperter arbejder på det, skal du vælge alternative metoder.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Sage 2.2 og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog