Fjern Safesurfs.net virus (Fjernelsesinstruktioner) - sep 2017 opdatering

Safesurfs.net virus fjernelsesguide

Hvad er Safesurfs.net virus?

Safesurfs.net og hvorfor kan det at bruge den som din standard søgemaskine være risikabelt?

Safesurfs.net virus

Safesurfs.net virus lyder måske som et troværdigt klingende navn, men dette er en cyber-infektion, som du bør holde dig væk fra. SafeSurfs er kategoriseret som en browser hijacker, så bevidst at undgå den vil ikke nødvendigvis forhindre, at du ser den som din startside eller standard søgemaskine en dag.

Infektionen er i stand til at sprede sig sammen med anden software, så det bedste, du kan gøre, er at beskytte din computer med en pålidelig antivirus, så såsom FortectIntego og omhyggeligt vælge kilderne til dine downloads. Ud over at overtage din browser, kan denne virus også irritere dig med annoncer, omdirigere dig til ukendte domæner og registrere dine browsingvaner.

Hvilke farer disse aktiviteter kan bringe til din pc vil blive diskuteret senere i artiklen, men hvis du snubler over vores hjemmeside mens du specielt er på udkig efter Safesurfs.net fjernelsesanbefalinger, så kan du springe direkte til slutningen af artiklen, hvor du vil finde alle de nødvendige informationer.

En af de farligste aspekter af SafeSurfs kapring er, de ukontrollerbare og uforudsigelige reklamer. De sponsorerede annoncer og links injiceres direkte i søgeresultaterne og på tilfældige websider, hvilket får kvaliteten af søgninger og browsingoplevelse til at falde.

Selv hvis du er en fan af online tilbud og særlige tilbud, skal du huske på, at du ikke bør have tillid til noget som helst af det, som denne hijacker fremmer. Når du har klikket på en af de annoncerne, kan du straks blive omdirigeret til gambling sites og andre usikre domæner, så det er tilrådeligt at undgå enhver interaktion med dette websted.

Oven i det hele, så kan Safesurfs.net også udspionere dig. Det kan være de ikke-personlige oplysninger som der bliver holdt øje med, men når sådanne data indsamles, bliver de et redskab for virusskabere, der kan sælges eller deles med andre tredjeparter, og dette bør ikke tolereres. Derfor anbefaler vi, at du fjerner Safesurfs.net før du overhovedet trykker på søgeknappen.

Safesurfs.net virus

Kan du forsvare dit system fra denne virus?

Som du allerede har fundet ud af, er Safesurfs.net en lusket parasit og kan komme ind i systemet undercover. Da infektionen ikke udgør nogen direkte skade på computeren, tror de fleste brugere, at deres antivirus er beskyttelse nok til at afværge denne virus fra at komme ind.

I virkeligheden tager det mere end det. Et virus-bekæmpelsedværktøj kan slette virusser, når de er på computeren, men det vil ikke nødvendigvis stoppe den i at komme ind på den i første omgang. Fordi disse infektioner rejser i softwarepakker med anden software, er det nødvendigt at holde øje med, hvad du installerer på din computer.

Det er kun de Avancerede/Brugerdefinerede indstillinger i softwarens opsætning, der tillader en sådan overvågning, så vær sikker på at du vælger disse indstillinger, når du installerer ny software på din PC. Når du gør dette, så glem ikke at afslå installationen af potentielt farlige apps.

Hvordan sikrer jeg at Safesurfs.net fjernelsen virkelig er sikker?

Hvis du er ny indenfor viruseliminering, så fortvivl ikke. Safesurfs.nets fjernelse er ikke en hård nød at knække. Infektionen kan elimineres manuelt eller automatisk. Den sidstnævnte mulighed er dit bedste valg, hvis det at rode med virusser med dine bare hænder er det sidste, du forestiller dig selv at gøre.

Denne fremgangsmåde vil kræve, at du får en pålidelig antivirus-software og kører en scanning af dit system. Desuden er der altid en alternativ mulighed for at beskæftige sig med potentielt uønskede programmer. Du kan fjerne Safesurfs.net manuelt. Du vil finde den illustrerede vejledning om, hvordan man gør dette under artiklen.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Safesurfs.net virus fjernelsesguide

Fjern Safesurfs.net fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Safesurfs.net og relaterede programmer
  Se her efter Safesurfs.net eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Safesurfs.net fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Safesurfs.net eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Safesurfs.net virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Safesurfs.net fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Safesurfs.net fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Safesurfs.net og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Safesurfs.net fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Safesurfs.net fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Safesurfs.net og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Safesurfs.net fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Safesurfs.net fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Safesurfs.net eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Safesurfs.net fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Safesurfs.net spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog