Fjern QuickSearch virus (Forbedrede Instruktioner)

QuickSearch virus fjernelsesguide

Hvad er QuickSearch virus?

QuickSearch virus – hvordan opfører den sig?

QuickSearch er et irriterende potentielt uønsket program (PUP), der udviser e masse irriterende annoncer til de computerbrugere, som har installeret det. Disse annoncer er generelt markeret som “Sponsorerede annoncer”, så hvis du har bemærket disse reklamer, bør du ikke spilde din tid på at forsøge at undersøge det indhold, de udbyder, da disse annoncer sandsynligvis vil være vildledende. Annoncer fra QuickSearch vil præsentere dig for mange “fantastiske” pengebesparende tilbud på de produkter eller tjenester, du for nylig har søgt på online. Lad ikke dig selv blive snydt, da QuickSearch annoncer ikke er pålidelige. Lad os fortælle dig hvorfor.

Først og fremmest, har du så bemærket, hvor fængende disse annoncer ser ud? De bringer ofte tilbud på de emner, du for nylig har været på udkig efter, og dette er ikke en tilfældighed. QuickSearch indsamler oplysninger om brugerens browseraktivitet, søgeforespørgsler, og tilsvarende oplysninger for at forstå brugernes behov og interesser. Derefter, baseret på de indsamlede data, genererer QuickSearch målrettede annoncer. Som et resultat heraf, modtager brugeren iøjenfaldende annoncer, der giver pengebesparende tilbud på det emne, han/hun for nylig har været på udkig efter. Naturligvis kan brugere, der er uvidende om adwaretricks blive snydt og overbevist om, at klikke på sådanne annoncer, i et forsøg på at udforske denne handel. Desværre, i de fleste tilfælde, fører QuickSearch annoncer brugerne til forudbestemte tredjepartswebsteder, der ikke engang er relaterede til annoncens indhold. Med andre ord er disse annoncer skabt til at drive trafik til bestemte hjemmesider og gøre dem mere populære. Du bør dog ikke tro, at disse hjemmesider er sikre. Nogle af dem kan være fyldte med tvivlsomt indhold og kan fremme tvivlsom software (for eksempel andre adware-programmer, browser hijackers, eller endnu mere alvorlige computerparasitter). Selvfølgelig bliver utroværdige programmer på sådanne sider altid præsenteret som meget pålidelige og nyttige programmer, så lad dig ikke narre.

En anden ting, vi skal nævne er, at denne PUP kan ændre din browsers startside til QuickSearch.com søgemaskinen. Denne søgemaskine er upålidelig, fordi den fungerer på samme måde som QuickSearch annoncerne gør – den kan tvinge dig til at besøge tvivlsomme hjemmesider, hvis du klikker på de søgeresultater den giver. Hvis du ikke ønsker at opleve QuickSearch omdirigeringer og gerne vil undgå at besøge mistænkelige websider ufrivillig, bør du overveje at fjerne QuickSearch med en velrenommeret computersikkerhedssoftware. Du kan bruge FortectIntego til dette formål.

Hvordan spredes QuickSearch?

QuickSearch adware spredes sammen med andre gratis programmer. Hvis du planlægger at installere et program fra internettet, skal du sørge for at finde en pålidelig webkilde til at downloade softwaren fra. Ellers risikerer du at installere en softwarepakke, der er forklædt som et individuelt program. Men selv hvis du ender med en sådan softwarepakke, kan du undgå at installere yderligere uønskede komponenter ganske nemt. For at gøre dette, skal du følge disse trin:

 1. Efter du begynder softwareinstallationen, skal du ikke skynde dig. Du bør IKKE gå gennem installationsprocessen ved kontinuerligt at klikke på “Næste” knappen;
 2. Læs al den information, som installatøren giver, deriblandt Privatpolik og Brugsbetingelsesdokumenter.
 3. Den vigtigste ting at gøre, er at justere installatørens indstillinger korrekt. Sørg for at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmulighed. Disse muligheder giver et ekstra vindue, hvor du vil være i stand til at se alle softwarens komponenter og fravælge dem, du ikke ønsker at installere.

Hvordan afinstallerer jeg dette annonce-støttede program?

Heldigvis er QuickSearch virus ikke en ondsindet computertrussel, og du kan fjerne den på egen hånd, selvom du ikke er en erfaren computerbruger. For at gøre dette har du to muligheder: en manuel fjernelsesmetode og en automatisk fjernelsesmetode. Følg QuickSearch fjernelsesinstruktionerne under denne artikel, for at slippe af med dette irriterende program manuelt. Men sørg for at du udførerer hvert trin i den rigtige rækkefølge, for at få det bedste resultat! Hvis du af en eller anden grund ikke kan fjerne denne trussel manuelt, kan du kontakte vores supportteam for at få hjælp. Alternativt kan du installere et anti-spyware program og fjerne QuickSearch automatisk. I dette tilfælde bør du sikre dig, at din anti-spyware er opdateret til den seneste version.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel QuickSearch virus fjernelsesguide

Fjern QuickSearch fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér QuickSearch og relaterede programmer
  Se her efter QuickSearch eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern QuickSearch fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter QuickSearch eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern QuickSearch virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal QuickSearch fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern QuickSearch fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her QuickSearch og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut QuickSearch fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern QuickSearch fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her QuickSearch og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre QuickSearch fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern QuickSearch fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter QuickSearch eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre QuickSearch fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med QuickSearch spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog