Fjern Moatads virus (Fjernelsesguide) - jan 2018 opdatering

Moatads virus fjernelsesguide

Hvad er Moatads virus?

Find ud af, hvorfor disse irriterende Moatads-annoncer vises og omdirigeringer bliver ved med at genere dig

Moatads reklamer kan være virkelig irriterende

Moatads virus er en meget irriterende applikation, der leverer annoncer ved at åbne dem via brugerens standard browser, eller forårsager omdirigeringer til underdomæner som Z.moatads.com, px.moatads.com, v4.moatads.com og js.moatads.com. De beskrevne domæner kan på listig vis foreslå dig at installere tvivlsomme programmer eller give irriterende annoncer, uden at stoppe.

Sådanne aktiviteter af adware-type software er klart ubehagelige for computerbrugeren. Af denne grund anbefaler sikkerhedseksperter at slette Moatads adware fra systemet.

Ifølge UdenVirus.dk eksperter er den forbundet med grenen af klamrende computervirusser kaldet browser hijackers og potentielt uønskede programmer. Disse virusser infiltrerer computere på listig vis og begynder at ændre browserens indstillinger, uden brugernes viden eller tilladelse. Derfor skal vil det sandsynligvis ikke tage lang tid til at lægge mærke til infiltrationen fra denne PUP, fordi moatads.com-domænet hurtigt begynder at dukke op i din browsers webadresselinje.

Internet Explorer anses for at være den mest berørte web browser, men denne hijacker er også blevet set på Mozilla, Chrome og Safari. Det er også overraskende, at det mistænkelige program ikke kun er rettet mod Windows-brugere – folk klager allerede over Moatads Mac-versionen. Størstedelen af klager kommer til virusler.info.tr-eksperter, da problemet hovedsageligt er irriterende for tyrkisktalende computerbrugere.

Når du har denne hijacker på din computer, kan du begynde at lide af omdirigeringer til Z.moatads.com omgående. Den vises igen, når du åbner din browser og indtaster den webadresse, du foretrækker. Men dette er kun begyndelsen på problemerne, hvis computeren er inficeret.

Moatads malware kan også indeholde nogle funktioner fra et adware-type program og injicere påtrængende sponsorerede annoncer og links til dine besøgte hjemmesider. Vi anbefaler ikke at klikke på disse annoncer og links, fordi de kan sende sig over på meget mistænkelige websteder, der bruges til at fremme ondsindede programmer.

Derudover kan den spore din browsing ved hjælp af cookies eller Javascript. Når den samler den rigtige mængde data, sender den det til sine udviklere, der arbejder på at fylde dine søgninger med iøjnefaldende annoncer og links. For at undgå at alle disse tvivlsomme aktiviteter foregår på din enhed, anbefaler vi dig at fjerne Moatads virus så hurtigt som muligt. En hurtig fjernelse kan opnås med velrenommerede antivirusværktøjer, som f.eks. FortectIntego. Billedet af Moatads pop-upsInden for et stykke tid bliver Moatads et irriterende problem, der kan påvirke browserens ydeevne negativt.

Moatads kan infiltrere alle de populære browsere, så Internet Explorer, Mozilla Firefox og Chrome-brugere skal tænke sig om en ekstra gang, når de overvejer deres computerbeskyttelse. Men hvis du allerede er inficeret med denne virus, er der et par ting, du også bør huske på, hvis du ikke vil påføre yderligere skade på din computer.

 • Først og fremmest bør du ikke klikke på annoncer, du ser, der er mærket “[virus navn] Ads,” “Brought to you by [virus navn]” eller “Ads by [virus navn].” Disse annoncer er normalt knyttet til upålidelige websteder, så uanset hvor legitime de kan se ud, er det ikke sikkert at interagere med dem.
 • Hold dig væk fra annoncer, der leveres til dig af px.moatads eller andre underdomæner, der er knyttet til det beskrevne annonce-understøttede program. Derudover har nogle brugere delt deres erfaring i online fora, hvoraf det fremgår, at js.moatads.com virus begyndte at genere dem på det seneste. Glem ikke, at uønskede browseromdirigeringer og annoncer, der vises på skærmen, er advarselsskilte, der skal få dig til at overveje en øjeblikkelig computerscanning.
 • Det er ikke ualmindeligt, at denne virus genererer falske supporttjenesteannoncer, softwareopdateringsannoncer og lignende popup-underretninger, som bruger teknikker til social påvirkning, såsom skræmmetaktik, til at narre folk til at downloade eller købe unødvendige eller smitsomme programmer.
 • Det er overflødigt at sige, at Moatads fjernelse er afgørende for at holde computerens system stabilt og beskyttet.

Find ud af, hvordan adware når dit computersystem

Før vi introducerer dig for de metoder, som du kan anvende til at ordne omdirigeringer til sådanne domæner såsom: https://z.moatads.com/advertis…&zMoatDevice=1_device_category:56, vil vi gerne informere dig om de skridt, du kan tage, for at beskytte din computer mod sådanne virusser. Måske har du allerede læst om dem på nogle tech-relaterede hjemmesider, men vi må gentage dem for at redde din computer.

 • Først og fremmest bør du få et velrenommeret antivirussystem til at beskytte din computer mod potentielle cyberangreb. Glem ikke at opdatere dit antivirusprogram til den nyeste version og køre hyppige systemscanninger.
 • For det andet, hvis du kun har taget softwareinstallationsprocessen som en obligatorisk procedure, der er nødvendig, før du kan nyde dine nye programmer, skal du begynde at ændre din holdning. Du bør vide, at Moatads hijack kan påbegyndes ved hjælp af softwarepakkerne.
 • Typisk distribuerer upålidelige udviklere deres PUP'er i et bundt med andre populære applikationer. Størstedelen af sådanne softwarepakker er ikke tilstrækkeligt oplyst overfor brugeren.
 • Den eneste måde at håndtere disse valgfrie installationer på, er gennem avancerede installationsindstillinger, som indeholder alle de medfølgende programmer og giver dig mulighed for at annullere deres installation individuelt.
 • På denne måde kan du selv bestemme hvilke applikationer, der skal installeres, og hvilke af dem, der er bedre at holde sig fra.

Blokér Moatads annoncer med lethed

Du kan manuelt fjerne Moatads fra din computer ved at følge en detaljeret fjernelsesvejledning, der findes under denne artikel. Potentielt uønskede programmer kommer i meget forskellige former – nogle af dem er mindre farlige, mens infektion fra andre kan resultere i en fuldstændig ødelagt pc.

Derfor er det vigtigt at fjerne dem fra computeren uden forsinkelse. Retningslinjerne fra vores team vil lede dig gennem fjernelsesprocessen og hjælpe dig med at dræbe det uønskede annonce-understøttede program med lethed.

Men hvis det at slette virusser manuelt, lyder det skræmmende for dig, anbefaler vi at bruge automatiske værktøjer, såsom anti-malware eller antivirusprogrammer til at hjælpe dig med processen. Den største fordel ved sådanne programmer er, at de ikke kun tager sig af Moatads fjernelsen hurtigt og sikkert, men vil også beskytte dig mod lignende angreb i fremtiden.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Moatads virus fjernelsesguide

Fjern Moatads fra Windows systemer

Vi skal advare dig om, at manuel fjernelse af Moatads er en meget kompliceret opgave, da du skal finde og fjerne alle komponenter fra denne hijacker. Sørg for at fjerne Z.moatads.com, v4.moatads.com, js.moatads.com og lignende poster.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Moatads og relaterede programmer
  Se her efter Moatads eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Moatads fra Mac OS X systemet

For at rette Mac OS X efter, at Moatads hijacker, skal du sørge for at afinstallere alle poster, der kan relateres til denne hijacker. I dette tilfælde skal du finde: Z.moatads.com, v4.moatads.com, js.moatads.com, etc.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Moatads eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Moatads virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Moatads fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Moatads fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Moatads og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Moatads fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Moatads fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Moatads og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Moatads fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Moatads fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Moatads eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Moatads fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Moatads spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog