Fjern FairWare virus (Forbedrede Instruktioner)

FairWare virus fjernelsesguide

Hvad er FairWare ransomware virus?

Advarsel til Linux OS ejere: FairWare virus er på vej

Mens størstedelen af ransomwaretrusler er rettet mod Windows OS-brugere, så har FairWare virus nu sat sig for at have Linux OS-brugere som mål. Den synes at afvige fra sine malware-kolleger med et par funktioner. Selvom truslen forsøger at blokere servere og bestemte hjemmesider, så er det stadig muligt at fjerne FairWare. Nogle spekulere over, om truslen specielt er glad for brugere indenfor virksomheder, da den forårsager mere betydelig skade. Ligeledes er der større chancer for at modtage betaling fra disse brugere. Under alle omstændigheder, så anbefaler vi ikke at udføre transaktionen, da der ikke er nogen garantier. I stedet skal du skifte til FairWare fjernelsen. Du kan benytte FortectIntego til at gøre dette.

Denne trussel er klassificeret som ransomware, men den mest interessante funktion er, at den ikke kan kryptere filerne. Faktisk tager den fat i filerne og overfører dem derefter til en ekstern server. Der har været tilfælde med tidligere ransomware, der blot slettede de personlige data, men det er usandsynligt i dette tilfælde. Ikke desto mindre så kræver FairWare malware 2 BTC hvilket svarer til $1,200 (ca. 8.000 DKK)

Tager vi et kig på READ_ME.txt, lader det til at hackerne har det sjovt, da den måde at taler på tydeligt mobber ofrene. Hvad mere er, så er den gennemsnitlige tidsfrist der gives til at hente data sat til at være to uger. De cyberkriminelle opfordrer til kun at kontakte [email protected] når brugerne har udført betalingen og har fået deres server og betalingsID kodet. Meddelelsen advarer brugere om ikke at spørge angiveligt tåbelige spørgsmål i forbindelse med data-gendannelsen. Desuden tilbyder den ikke at give noget software, som vil kontrollere om dine filer virkelig er i hackerens besiddelse.

Ved analyse af denne virus er det sandsynligt, at den nuværende version blot er et eksperiment. Linux OS-brugere har opdaget virussen efter at have indset, at nogle af deres hjemmesider er blevet lukket ned. Filen med instruktionerne bliver normalt placeret i /root/ mappen. Dette kan bare være starten på en større cyberkampagne, siden malwaren blokerer hjemmesider og servere.

Hvordan inficerer virussen computere?

Udover fjernelsen, kan et sådant spørgsmål også forårsage nysgerrighed. Det er sandsynligt, at FairWare ransomware hovedsageligt spredes via spam e-mails, der bærer ondsindede vedhæftede filer. Desværre har hackerne nået en vis grad af beherskelse, siden det at differentiere et bedrageri fra en officiel e-mail er blev noget af en udfordring. Brugerne er sidst blevet angrebet med falske e-mails fra telekommunikation, transport, told- eller skattemyndighedsinstitutioner. Sådanne e-mails er skabt på en ganske overbevisende måde. Efter at have set logo og legitimationsoplysninger fra en formodet specialist, vil få brugere forudse faren ved at åbne den skadelige vedhæftede fil. Desuden er det vigtigt, at du øger sikkerheden for dit operativsystem, ved at installere en ordentlig sikkerhedsapplikation. Senere kan ransomwaren benytte trojans eller exploit kits som transmissionsværktøjer. Således er det kun en opdateret anti-spyware, der er i stand til at opdage dem i tide, før de sniger sig ind i operativsystemet. Endelig, så vær på vagt når du besøger domænder for fildelingsprogrammer. Generelt kan forsigtighed reducere chancerne for FairWare hijack.

Effektiv fjernelse af ransomware

I øjeblikket er den eneste mulige måde at fjerne FairWare muligvis automatisk afslutning af programmet. Du kan benytte et anti-spyware program, selvom vi anbefaler FortectIntego eller Malwarebytes. At rode med truslen manuelt vil hæjst sandsynligt ikke bringe de ønskede resultater. Denne sikkerhedssoftware er specielt skabt til at konfrontere sådanne virusser. Programmet vil udføre FairWare fjernelsen inden for et par minutter. Senere skal du overveje, hvor og hvordan du vil opbevare filerne for at undgå en lignende ubehagelig situation i fremtiden. FairWare virus kan slette volume shadow copies, men du vil undgå de frustrerende konsekvenser, hvis du holder de private data på flere bærbare datalagringssteder.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel FairWare virus fjernelsesguide

Fjern FairWare ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne FairWare

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør FairWare fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern FairWare ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra FairWare. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at FairWare fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra FairWare og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog