Fjern Didisearch.com virus (Gratis Guide)

Didisearch.com virus fjernelsesguide

Hvad er Didisearch.com virus?

Er Didisearch.com søgemaskinen sikker at bruge?

Didisearch.com er et potentielt uønsket program (PUP), og det er desuden kategoriseret som en browser hijacker. Dette kontroversielle program kan kapre din computer uden dit samtykke, og starte sine lyssky aktiviteter uden selv at bede om din tilladelse. Faktisk fungerer det ligesom yoursites123.com hijacker gør. Udviklerne af Didisearch software siger, at “Didisearch are firmly positioned as global leaders in search engine marketing and web traffic generation.“. Som du kan se, er dette programs funktion ikke at levere relevante søgeresultater, men at generere web trafik til særlige web-kilder. Lad os forklare, hvordan dette vage program opnår dette.

Som vi allerede har nævnt, kan Didisearch.com browser hijacker blive installeret på din pc uden din direkte tilladelse. Når det er kommet ind på dit system, tilføjer det nogle mistænkelige browser udvidelser til hver Internetbrowser, som du har installeret på din PC. Så erstatter denne mistænkelige software din startside og nye faner med Didisearch.com side og sætter også sig selv som standard søgemaskine. Vær forsigtig – mange computerbrugere undlader at erkende, at det er en beskadiget søgemaskine, fordi den ser meget ud som Google-søgemaskinen.

Selvom denne søgemaskine ser helt sikker ud ved første øjekast, og der stort set ikke er nogen tegn på, at der er noget galt med den, må vi advare dig – benyt den ikke til at søge med. Du bør hellere benytte en mere pålidelig søgemaskine; ellers kan du opleve Didisearch.com omdirigeringer til mistænkelige tredjeparts websider. Du skal huske, at udviklerne af denne lyssky software søger at fremme tredjepartswebsteder. Derfor giver denne omdiskuterede søgemaskine ændrede og vildledende søgeresultater, der, når du klikker på dem, kan forårsage Didisearch.com omdirigeringer til websteder, du ikke forventer at besøge. Vær meget forsigtig – Didisearch.com hijacker ønsker måske, at du besøger både harmløse og truende hjemmesider. Vi anbefaler ikke at gennemse sådanne hjemmesider, da de kan være fyldte med tvivlsomt indhold. Du bør aldrig acceptere at installere ukendte softwares, og især ikke softwareopdateringer fra mistænkelige websider, som du uventet er blevet tvunget til at besøge. For at sikre computerens sikkerhed, anbefaler vi sletning af Didisearch.com PUP fra dit system for bestandigt. Du kan også gøre dette med anti-spyware-software, som for eksempel, FortectIntego.

Hvordan har Didisearch.com kapret min pc?

Størstedelen af pc-brugere klager jævnligt over, at forskellige adware-programmer eller browser hijackers “har optrådt på deres computere ud af ingenting”. Faktisk er dette ikke sandt. Du kan kun ende med Didisearch.com hijacker på dit system, hvis du accepterer at installere det. Lige nu undrer du dig formentlig over, hvornår og hvordan dette er sket.

Didisearch.com hijacker kunne være blevet installeret sammen med freeware eller shareware-programmer. Hvis du har installeret nogle gratis programmer på det seneste, så prøv at huske, hvilke installationsindstillinger, som du valgte. Hvis du valgte den forhåndsvalgte “Default” eller “Standard” installationstilstand, bør du vide, at du har accepteret (uden selv at vide det) at installere valgfrie apps, der er blevet bundtet med dit valgte program. For at fravælge disse forslag om, at installere valgfri freeware, skal du vælge Avancerede eller Brugerdefinerede installationsindstillinger og derefter fjerne markeringen af de felter, der er placeret ved siden af forslag om at installere valgfri freeware.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan du fjerner Didisearch.com hijacker manuelt, kan du fortsætte med at læse på næste side.

Hvordan fjerner jeg Didisearch.com?

Didisearch.com virus kan elimineres automatisk. Du kan benytte enhver anti-spyware software, du kan lide. Det er dog ikke alle anti-spyware-programmer, der er avancerede nok til at afsløre de nyeste computer-trusler og slette dem. Det er derfor, vi anbefaler SpyHunter – det er en up-to-date software, som kan opdage talrige computer-trusler. En sådan software finder og sletter alle farlige programmer, som brugeren har installeret på hans/hendes PC.

Ikke desto mindre, hvis du ikke ønsker at afinstallere den angivne software automatisk, kan du benytte en fjernelsesguide til at fjerne Didisearch.com virus. Bare følg nedenstående retningslinjer:

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Didisearch.com virus fjernelsesguide

Fjern Didisearch.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Didisearch.com og relaterede programmer
  Se her efter Didisearch.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Didisearch.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Didisearch.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Didisearch.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Didisearch.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Didisearch.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Didisearch.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Didisearch.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Didisearch.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Didisearch.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Didisearch.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Didisearch.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Didisearch.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Didisearch.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Didisearch.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog