Fjern CryptoLockerEU virus (Fjernelsesguide) - Dekrypteringstrin Inkluderet

CryptoLockerEU virus fjernelsesguide

Hvad er CryptoLockerEU ransomware virus?

Endnu en kopi af den gamle CryptoLocker: CryptoLockerEU ransomware

CryptoLockerEU virus er blot endnu et eksempel på en ransomware virus, der bruger et modificeret navn fra en gammel og velkendt ransomware virus . Når den infiltrerer målsystemet, angriber den alle filer, som offeret har gemt på computeren. Hver fil som denne ransomware kommer i berøring med bliver krypteret og modtager også et ekstra filtypenavn, der ser sådan ud: .send 0.3 BTC crypt. Virussen efterlader en løsesumsnote på computersystemet, der informerer offeret om cyberangrebet og befaler ham/hende at betale en løsesum. Ifølge løsesumsnoten, som kaldes ĐŔŃŘČÔĐÎ ŔŇÜ ÔŔÉËŰ.txt (hvilket er en krypteringsfejl. Den rigtige løsesumsnotes navn bør være РАСШИФРОВАТЬ ФАЙЛЫ.txt), er virussens fulde navn CryptoLockerEU 2016 Rusia. Denne løsesumsnote sikrer, at filerne på ofrets computer er blevet fordrejet med RSA-2048bit krypteringen , som er kendt for at være en kompleks krypteringsalgoritme, der bruges til at sikre militær-klasseshemmeligheder. Denne virus kræver en løsesum på 0,3 BTC (som er ca $320) inden for syv dage; ellers vil datadekrypteringsnøglen blive slettet. Hvad der også er interessant, er, at virussen giver et virus-id, og endda fire e-mail adresser til at kontakte de cyberkriminelle efter at du har betalt løsesummen. De aktuelt kendte e-mail-adresser på cybersvindlere er disse:

Hvis din computer er blevet ramt af denne modbydelige malwarevariant, skal du ikke engang overveje at betale løsesummen. Vi forstår, at dine filer er vigtige, men du bør tænke på det store billede. Hver gang et offer betaler en løsesum, giver det de cyberkriminelle motivation til at fortsætte deres ulovlige aktiviteter . Husk på, at der ingen garanti er for, at de cyberkriminelle vil hjælpe dig med at gendanne dine filer, selvom du sender penge til dem. De kan bare tage dine penge og forsvinde. For at gendanne dine filer, skal du benytte data backups eller instruktioner for datagendannelse, der er præsenteret nedenfor. Husk på, at før du prøver at gendanne de ødelagte data, bør du fjerne CryptoLockerEU virus fra systemet ved hjælp af en stærk malwarefjerner, såsom FortectIntego. Vi giver ikke en manuel CryptoLockerEU fjernelsesguide, fordi det er meget svært at slette sådanne ondsindede programmer manuelt.

Hvordan er jeg blevet smittet med en ransomware-virus?

Ransomware virus distribueres via e-mail, beskadigede internetsider og andre virtuelle kanaler . En vigtig detalje at huske på er, at ondsindede virusser altid rejser i form af et sikkert udseende dokument, fil, arkiv, eller software opdatering. Derfor skal du tænke dig om en ekstra gang, før du klikker på noget på internettet. Vær meget forsigtig, når du åbner e-mail-beskeder fra ukendte folk – også selvom de hævder at levere vigtige beskeder til dig, bør du ikke have tillid til dem. For eksempel bliver en af de farligste computervirusser, kaldet Locky , i øjeblikket distribueret via falske vedhæftede filer kaldet “Document/Photo/Scan from office”, “Invoice” og så videre. Åbning af sådan vedhæftelser kan føre til tragiske konsekvenser og tab af data, så vær forsigtig! Den mest effektive måde at sikre dine filer på, er at skabe sikkerhedskopier og installere en pålidelig anti-malware beskyttelsessoftware. Desuden, så glem ikke at bruge din sunde fornuft, når du søger på internettet!

Hvordan kan jeg fjerne CryptoLockerEU ransomware fra computeren?

CryptoLockerEU virus er farlig, men du kan stadig rense din computer for den uden en computerteknikers hjælp. Du skal blot bruge dit anti-malware program til at slette denne ondsindede virus fra systemet. For at fjerne CryptoLockerEU ransomware, skal du bruge en antivirus eller et anti-malware/anti-spyware værktøj. Vi anbefaler stærkt at benytte FortectIntego til CryptoLockerEU fjernelsen, fordi den ikke kun kan slette virusser, men også spyware/malware infektioner og optimere din pc bagefter. Du kan finde en komplet ransomware fjernelsesguide nedenfor.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel CryptoLockerEU virus fjernelsesguide

Fjern CryptoLockerEU ved hjælp af Safe Mode with Networking

Hvis din computer er blevet angrebet, bør du følge medfølgende instruktioner og få denne virus ud af systemet, så snart du kan. Det anbefales stærkt at genstarte computeren i fejlsikret tilstand, før du prøver at fjerne dette ondsindede program med et anti-malware værktøj.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne CryptoLockerEU

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør CryptoLockerEU fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern CryptoLockerEU ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra CryptoLockerEU. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at CryptoLockerEU fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne CryptoLockerEU fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af CryptoLockerEU, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Prøve Data Recovery Pro

Der er mange datagendannelsesværktøjer, der lover at gendanne beskadigede filer, men vores hold siger, at Data Recovery Pro er det mest troværdige af dem. Husk på, at selv dette værktøj kan undlade at gendanne dine filer, fordi CryptoLockerEU ransomware virus krypterer dem ved hjælp af en ukendt dekrypteringskode. Du bør dog stadig give dette værktøj en chance – det kan genskabe nogle af dine mest værdifulde filer.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af CryptoLockerEU ransomware;
 • Gendan dem.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra CryptoLockerEU og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog