Fjern Cerber 3.0 virus

Cerber 3.0 virus fjernelsesguide

Hvad er Cerber 3.0 ransomware virus?

Cerber 3.0 virus rammer spotlightet

Cerber Virus udviklerne ser ud til at virke ganske ihærdigt, eftersom de har bombarderet onlineverden igen – Cerber 3.0 virus er nu udgivet. Den nuværende virus er en af ​​de mest udviklede og destruktive virtuelle fil-krypteringstrusler. Den har udviklet sig til en sådan form, der endda er i stand til at tale til sine ofre. Hackerne har ikke givet nogen mulighed for virusresearchere til at komme på forkant med den og kommer jævnligt ud med forbedrede versioner. Men hvis den nyeste version har besat din computer, er der ingen grund til at bekymre dig. Det er stadig muligt at fjerne Cerber 3.0. Først efter den er slettet permanent fra systemet, kan du overveje data-gendannelsesmulighederne. Den nye opdatering er bestemt værd at interessere sig for. Denne ransomware er hyldet som en af ​​de mest komplekse virusser. Trods dette er IT-fagfolk stadig i stand til at komme med dekrypteringsstrategier. Mens du måske venter på en gratis decrypter, kan du finde ud af mere om denne virusopdatering og hvor meget skade den udgør i sammenligning med de tidligere versioner. I slutningen af ​​artiklen finder du Cerber 3.0 fjernelsesinstruktioner. Mens du læser, så begynd at installere FortectIntego til at fremskynde afskaffelsesprocessen.

Hvis du ikke er bekendt med den berygtede historie om udviklingen af Cerber, så lad os kort haste igennem de vigtigste punkter. Cerber ransomware startede som en almindelig fil-krypteringsvirus. I begyndelsen var den kun målrettet visse regioner og krævede en genstart af systemet for at aktivere sig selv. Som tiden gik kom Cerber 2.0 på scenen. Efter infektionen blev virussen frigivet sammen med en .vma fil. Den pludselige kvindelig stemme erklærede, at filerne var blevet låst. Senere blev malwaren opdateret igen. Hvis ofrene nægtede at betale ransomwaren, risikerede de at deres computer blev forbundet til et ondsindet botnet – et netværk af computere, som udsender de inficerede filer.

Mens Cerber 2.0 stadig laver ravage på internettet, har rygterne om den kommende version allerede ligget og luret i et stykke. Den tidligere version var mest kendt for at kryptere filerne og vedhæfte .cerber2 forlængelsen. Apropos Cerber 2,0 malware, så føjer den .cerber3 forlængelsen til de påvirkede data. Således fik denne ransomware, inden for en kort stund, den alternative titel – .cerber3 udvidelsesvirus. Denne malware præsenterer nu ikke anvisningertil filgendannelse i #DECRYPT MY FILES #.txt, men i # HELP DECRYPT #.txt. Endvidere har denne virus nu skiftet til ICMP pakker. Kort sagt, så er de fejlmeddelelser. Du kan støde på en masse af dem, når Cerber 3.0 ransomware får fat i dit operativsystem.

Distributionsmetoderne for denne virus

Med hensyn til særegenheder indenfor transmission, så er der ingen ændringer. Truslen angriber hovedsageligt brugere via spam e-mails. Hackerne har manifesteret deres kundskaber ved at lave overbevisende svindel, såsom tilbagebetaling af skat, pakkeleveringsbedrag eller at involverer telekommunikationsfirmanavne. Du må ikke forhaste dig med at åbne en lignende e-mail, selvom den henvender direkte til dig. Ellers kan du, hvis du ikke er forsigtig nok, og klikker på en faktura-fil eller en .zip-fil, starte ondsindede filer fra Cerber. Pas på gamle programmer, som ikke er blevet opdateret i et stykke tid. Denne malware kan også skjule sig i dem. Endelig, så hold øje med distraherende og flimrende tilbud om at installere en sikkerhedsplug-in eller en computerscanner. Hvis de tilfældigvis er skabt af upålidelige brugere, så er der også en risiko for Cerber 3.0 hijack.

Hvordan kan jeg slette denne virus?

Der er ingen grund til panik, selvom virussen har krypteret alle dine filer. Vi vil gerne advare dig om, ikke at overføre pengene, da der ikke er nogen garanti for, at det vil højne dine chancer for at hente dine data tilbage. Først og fremmest skal du indlede Cerber 3.0’s fjernelse. Du kan udføre den ved hjælp af FortectIntego eller Malwarebytes. Når eliminationen er færdig, kan du prøve at dekryptere filerne. Nedenfor præsenterer vi flere forslag til, hvordan du kan dekryptere filerne. Hvis du formår at hente dine data, er det vigtigt at sikkerhedskopiere filerne regelmæssigt og gemme kopier i flere bærbare lager-domæner. Endelig, hvis du kæmper med at fjerne Cerber 3.0, fordi du ikke kan styre enheden, så tag et kig på anvisningerne for access-recovery. Husk på anbefalingerne vedrørende spam e-mails. Forsigtighed spiller også en vigtig rolle i at afværge sådanne virusser som Cerber 3.0 virus.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Cerber 3.0 virus fjernelsesguide

Fjern Cerber 3.0 ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Cerber 3.0

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Cerber 3.0 fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Cerber 3.0 ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Cerber 3.0. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Cerber 3.0 fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Cerber 3.0 fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Cerber 3.0, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Data Recovery Pro løsning

Dette værktøj fungerer ved at gendanne dine filer efter computeren er brud ned eller efter en lignende fejl, forårsaget af operativsystemet. Softwaren kan være praktisk med hensyn til ransomware. Det er vigtigt at bemærke, at applikationen kan dekryptere filerne, hvis ransomwaren benytter en svagere krypteringsteknik. I tilfælde af Cerber 3.0, vil programmet ikke nødvendigvis være i stand til at gendanne alle data. Derfor er du måske nødt til at vente på en officiel gratis Cerber 3.Decrypter.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Cerber 3.0 ransomware;
 • Gendan dem.

Shadow Explorer løsning

Brug af Shadow Explorer kan være nyttigt, hvis truslen ikke er målrettet shadow volume kopier. Ellers vil værktøjet ikke gendanne de ikke-eksisterende filer.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Cerber Decryptor løsning

Flere måneder er gået siden den oprindelige version af Cerber dukkede op, så IT-eksperter har skabt et værktøj specielt til at gendanne de filer, der er vlevet låst af denne virus. Ikke desto mindre, så er der stor sandsynlighed for, at denne Decrypter ikke vil virke på den helt nye Cerber 3.0, men indsatsen koster ikke noget!

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Cerber 3.0 og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog