Fjern .ccc File Extension virus (Tutorial)

.ccc File Extension virus fjernelsesguide

Hvad er .ccc Filudvidelsesvirus?

Hvad betyder .ccc Filudvidelsen i slutningen af filnavnene?

I slutningen af oktober er sikkerhedsleverandører begyndt at advare folk om en ny version af TeslaCrypt ransomware. Denne nyligt udgivne trussel skiller sig ud fra sin forfader, fordi den tilføjer en “.ccc filudvidelse” til personlige filer, der er gemt på din PC. Så hvis du ser at filer, herunder .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3., og mange andre har udvidelsen .ccc, betyder det, at du er blevet inficeret med en ransomware.

Hvordan kan .ccc Filudvidelse ransomware inficere min pc?

Ligesom den tidligere version, bliver .ccc Filudvidelsesvirus spredt ved hjælp af trojanske heste. Den kan være skjult under vedhæftede spamfiler, falske opdateringsprompter, ulovlige sider og lignende midler. Derfor er det vigtigt at fremme sikre webbrowsing vaner. Vi vil anbefale dig at:

 • Installere en pålidelig anti-spyware og holde den up-to-date;
 • IKKE åbne e-mails, som du ikke afventer. Uanset om titlen kan informere om forudbetalte indkøb, manglende betalinger, skatter og lignende vigtige emner, bør du først danne dig et overblik over grammatik og tastefejl. Hvis du bemærker nogle fejl, skal du straks rapportere e-mailen som spam, fordi officiel e-mails ikke kan sendes med eventuelle fejl!
 • Hvis du mener, at din pc mangler softwareopdateringer (Java, Flash Player, Media Player, etc.), kan du besøge de officielle sider og downloade dem direkte. Klik aldrig på softwareopdateringsprompter der tilfældigt popper op på skærmen, da de ofte misbruges af cyberkriminelle.

Hvilke tegn kan afsløre, at denne ransomware allerede lurer i systemet?

.ccc Filudvidelsesvirus hører til det højeste fareniveau, da den kan skade de vigtigste data, såsom billeder, videoer, dokumenter mv, der er gemt på dit PC system. Derfor kan det blive din værste oplevelse, hvis du ikke har nogen sikkerhedskopier. Når denne opdaterede TeslaCrypt 2.0 ransomware version kommer ind, bliver alle data, der indeholder filtypenavne, der er anført ovenfor, indlejret med .ccc Filudvidelsen. Desuden genererer den tilfældige noter, der typisk er navngivet som howto_recover_file_.txt og howto_recover_file_.html. Offeret bliver opkrævet at betale 2 Bitcoin eller omkring $500 USD, for at få en privat dekrypteringsnøgle. Sådanne noter vil være synlig i hver mappe, der indeholder krypterede filer. Sikkerhedseksperter advarer om, at det er praktisk taget umuligt at hente de beskadigede filer tilbage, da TeslaCpryt CCC Filudvidelsesversionen bruger en lusket krypteringskode AES-256-CBC og “kun gemmer en offentlig nøgle af SHA256 af genererede private nøgler til bitcoinaddresser.” Således ser det ud til, at den eneste måde at dekryptere dataene på, er at betale de penge der forlanges. Imidlertid har megen erfaring med håndtering af cybertrusler som .ccc Filudvidelsesvirus vist, at det at betale løsesummen intet giver, undtagen det, at miste en stor sum penge. Selvfølgelig kan løsesumsbetalingen ende med en privat nøgle i din e-mail-adresse og en vellykket restaurering af data. Men du kan aldrig vide om dette vil ske. Ved at afsløre dine kreditkortoplysninger, risikerer du også at opleve tyverier fra din bankkonto. Derfor anbefaler vi dig at fjerne .ccc Filudvidelsesvirus ved hjælp af FortectIntego, og derefter forsøge at hente mistede data ved hjælp af et filrestaureringsværktøj. Hvis du ønsker at finde ud af mere om .ccc Filudvidelsesvirusfjernelse, bør du gå til den næste side.

Hvordan kan jeg fjerne denne ondsindede ransomware infektion?

Hvis du allerede har fundet ud af, at alle data er krypteret med .ccc Filudvidelse ransomware, bør du fjerne infektionen med det samme. Selvfølgelig, hvis du ikke har nogen sikkerhedskopier af dine filer, men din pc var fuld af vigtige dokumenter, overvejer du sandsynligvis at betale løsesummen. Men som vi lige har nævnt, er dette ikke en garanti for, at du vil modtage en privat dekrypteringsnøgle og vil gendanne data med succes. For at ordne din pc og få data tilbage, anbefaler vi at benytte FortectIntego eller Malwarebytes anti-malware, der vil hjælpe med at fjerne ransomware. For at udføre dekryptering af filer, kan du stole på et af følgende programmer: Kaspersky virus-fighting utilities, PhotoRec, eller R-Studio

Desuden kan du også fjerne .ccc Filudvidelsesvirus ved hjælp af vejledningen, der er angivet nedenfor. Dog anbefales en manuel fjernelse IKKE i dette særlige tilfælde, da du kan beskadige andre vigtige pc-filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel .ccc File Extension virus fjernelsesguide

Fjern .ccc File Extension ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne .ccc File Extension

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør .ccc File Extension fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern .ccc File Extension ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra .ccc File Extension. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at .ccc File Extension fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra .ccc File Extension og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog