Fjerne Apusx (Simpel Fjernelsesguide)

Apusx fjernelsesguide

Hvad er Apusx?

Apusx browser hijacker kan forårsage uønskede ændringer på webbrowsere

Eksempler på Apusx omdirigeringer

Apusx er en browser hijacker, der er i stand til at ændre browserens indstillinger, der er installeret på enhver Windows-computer. Dette potentielt uønskede program (PUP) kan infiltrere computeren ubemærket, ændre browserens indstillinger, ændre startsiden og vise aggressive eller tvivlsomme annoncer.

Når Apusx virus kommer ind i systemet (normalt ved hjælp af freeware installatører), ændrer den browserens indstillinger, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller andre browsere, der understøttes af Windows OS.

Typisk sætter hijackeren Apusx.com som browserens startside. Researchere har opdaget to versioner af denne hjemmeside. En af dem viser Windows Server webside, der leverer Internet Information Services. At klikke på “Velkommen” ikonet omdirigeringer til Microsoft IIS hjemmeside.

Den anden version af apusx.com er en mistænkelig søgemaskine, der kaldes en “Dreamer” og fremmes som en “ny måde at udforske verden på.” Sikkerhedseksperter anbefaler dog ikke, at du har tillid til og bruger denne Google-baserede søgemaskine, fordi den kan narre dig til at besøge potentielt farlige hjemmesider.

Apusx.com virus kan udløse uønskede omdirigeringer, når du klikker på et bestemt link på resultatsiden. I stedet for at omdirigere dig til det nødvendige websted, kan du ende på et kommercielt tredjepartswebsted. Men specialister fra bedynet.ru rapporterer om stærkt mistænkelige Apusx-omdirigeringstendenser, når brugerne omdirigeres til phishing-websteder, hvor de kan miste personlige oplysninger eller penge.

Derudover kan opdukken af denne browserhijacker øge risikoen for infiltrering fra en anden malware. Apusx kan også vise annoncer, der kan indeholde vildledende eller ondsindet indhold. Det anbefales derfor stærkt at holde sig væk fra dem og tage de nødvendige foranstaltninger for hijackerens fjernelse.

Alt i alt kan Apusx forårsage disse problemer på den berørte computer:

 • ændring af startside eller standard søgemaskine
 • installation af ukendte browsertilføjelser eller udvidelser uden at bede om brugerens tilladelser;
 • ændring af Windows-registreringsdatabasen og browserens indstillinger for at forhindre brugerne i at vende tilbage til de tidligere indstillinger;
 • mindsket browsing-oplevelse på grund af leveringen af annoncer og omdirigeringer;
 • generelt en langsommere computer på grund af ovennævnte aktiviteter eller datasporing.

For at fjerne Apusx og ændre din startside, skal du udføre en fuld systemscanning med en professionel og opdateret anti-malware-software. Værktøjer som FortectIntego kan nemt finde alle hijacker-relaterede poster og udrydde denne cyber-trussel inden for et par minutter.

Dog kan du også vælge den manuelle Apusx-fjernelse. Vi vil imidlertid advare om, at mange brugere har haft problemer med denne metode på grund af hijackerens kompleksitet. Dog kan vi ikke stoppe dig fra at forsøge at gøre dette. Således har vi udarbejdet detaljerede retningslinjer i slutningen af artiklen for at hjælpe dig.

Billede af Apusx virusApusx er en browser hijacker, der kan ændre browserens indstillinger og sætte en ny startside, uden at bede om brugerens tilladelse.

Software bundling – de store hijackeres distributionsmetode

Denne potentielt uønskede applikation spredes ved hjælp af mange programmer, der kan downloades gratis på forskellige websites eller P2P-netværk. De fleste brugere gør den største fejl ved installation af freeware, så de er mulige mål for Apusx kapringen eller installationen af andre uønskede apps.

Problemet er, at brugerne anvender “Anbefalede” eller “Hurtige” installationsindstillinger, der ikke beskriver tredjepartsprogrammer, der måtte være inkluderet i softwarepakkerne. Men ved hjælp af “Brugerdefinerede” eller “Avancerede” indstillinger får du hjælp med at undgå denne fejltagelse.

Når du bruger et “Avanceret” installationsprogram, skal du fjerne markeringen af alle forudvalgte programmer, der tilbydes at blive downloadet sammen med det primære program. Det er ligegyldigt, om de lover at forbedre dit browsertid eller optimere din pc, da det meste af dette ikke er sandt.

Fjern Apusx.com og få adgang til din webbrowser igen

I første del af artiklen har vi nævnt to mulige Apusx fjernelsesmetoder. En af dem er automatisk, hvilket kræver, at du kun scanner enheden med velrenommeret anti-malware-software. Vi anbefaler dog, at du også nulstiller browseren til at slette sporingscookies eller andre usynlige komponenter.

En anden måde at fjerne Apusx.com på, gør det muligt manuelt at kigge efter hijackerrelaterede komponenter. Vi har udarbejdet detaljerede instruktioner, der hjælper dig med at få succes med fjernelsen. Men hvis du fejler og hijackeren kommer tilbage, skal du skifte til den automatiske elimineringsmetode.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Apusx fjernelsesguide

Fjern Apusx fra Windows systemer

For at fjerne Apusx manuelt skal du følge disse trin omhyggeligt og indstille dine webbrowsere til standardstatus:

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Apusx og relaterede programmer
  Se her efter Apusx eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Apusx fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Apusx eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Apusx fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Apusx fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Apusx fra Mozilla Firefox (FF)

Afinstallér mistænkelige Firefox-udvidelser og nulstil dens indstillinger for at fjerne Apusx.com fra startsiden:

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Apusx og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Apusx fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Apusx fra Google Chrome

Følg disse trin for at gendanne Google Chrome efter virusangreb:

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Apusx og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Apusx fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Apusx fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Apusx eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Apusx fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Apusx spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog