Fjern Activities.aliexpress.com annoncer (Forbedrede Instruktioner)

Activities.aliexpress.com annonce fjernelsesguide

Hvad er Activities.aliexpress.com annoncer?

Mens nogle af sikkerhedsleverandørerne beskriver Activities.aliexpress.com URL som en browser hijacker, kan vi ikke være enige i dette. Denne URL kan næppe komme frem som en standard startside eller søgemaskine. Men den kan løbende give dig meddelelser om de nyeste tilbud og salg, der kan findes på Aliexpress online shopping hjemmesiden. På trods af, at denne butik er legitim, og at du kan købe ting der, hvis du har brug for det, kan fremkomsten af Activities.aliexpress.com adware begynde at forstyrre din browsing, så vi vil forsøge at forklare, hvorfor denne adware inficerer computere og hvordan man kan slippe af den.

Hvordan ser Activities.aliexpress.coms annoncer ud?

I de fleste tilfælde vises Activities.aliexpress.com popup-annoncer i en form for pop-ups og bannere. Ikke desto mindre, kan man, i nogle sjældne tilfælde, se in-text links eller helsidesannoncer. Som vi allerede har nævnt, er hovedformålet med disse reklamer at drive trafik til Aliexpress og dermed øge salget. Således vil du på hver af annoncen se et slogan for Aliexpress og listen over emner, der er på tilbud lige nu. Derfor vil det at klikke på sådanne annoncer naturligvis føre til Activities.aliexpress.com omdirigeringer til denne tredjeparts online shop, som kunne blive en irriterende oplevelse.

Der er dog et problem. Ifølge sikkerhedseksperter, kan Activities.aliexpress.com annoncer være fyldte med mere mistænkeligt indhold, end blot tilbud og rabatter fra Aliexpress. I bedste fald kan de indeholde links til affilierede sites, såsom Alibaba. Men desværre er der nogle sjældne tilfælde, hvor Activities.aliexpress.com omdirigerer til lumske websteder, der hører til søsterselskaber, der søger at sprede malware. Sådanne steder vil ikke ligne onlinebutikker eller noget i den stil. De kan indeholde falske softwareopdateringsinstallatører, der tilbyder at kontrollere systemet for virus, opfordrer til fjernkontrolleret teknisk support, og så videre. Sådanne og lignende forslag kan forårsage problemer som online svindel eller infiltration fra en anden freeware. Hvis din browser begynder at generere annoncer fra Activities.aliexpress.com anbefaler vi, at du kører FortectIntego og fjerner den adware, der forårsager dem, med det samme. Hvis du foretrækker at handle på Aliexpress, kan du altid få adgang til den direkte og finde nødvendige elementer der.

Hvorfor er Activities.aliexpress.com pop-ups så personlige?

Som en af brugerne har rapporteret, “Activities.aliexpress.com popups informerer mig altid om de tilbud, der er relaterede til de punkter jeg for nylig har kigget efter. Således tager jeg ofte mig selv i, at klikke på dem ubevidst. Kan I forklare, hvorfor dette sker?” Activities.aliexpress.com pop-up virus benytter cookies. Det betyder, at programmet er i stand til at se hvilke sider du surfer igennem, hvilke emner, du leder efter, hvad din IP-adresse er, din geolocation, og så videre. Således er det, efter at have din browserhistorik, nemt for tredjepartsannoncører at forberede iørefaldende annoncer.

Hvordan kan denne markedsføringsplatform kapre min computer?

Activities.aliexpress.com er en adware, der fremmes via softwarepakker. Derfor bør det ikke være nødvendigt at sige, at det er et must at kontrollere hver freeware/shareware, før du installerer dem. For at overvåge installationen korrekt, bør du benytte en Avanceret eller Brugerdefineret installation, og analysere de oplysninger, der gives om afkrydsningsfelterne. Hvis dit øje fanger nogle tilbud om at installere browser add-ons, værktøjslinjer, plug-ins eller andre programmer, som du ikke er bekendt med, skal du fjerne markeringen af de felter, der er markeret sammen med dem. Ellers kan Activities.aliexpress.com pop-up-reklamer begynde at komme op på din skærm igen og igen.

Hvordan bliver PUPs normalt fjernet fra systemet?

Potentielt uønskede programmer, i modsætning til vira, kan fjernes fra computere manuelt. Til dette formål er det et must at stoppe alle tvivlsomme processer via Joblisten, fjerne alle ukendte programmer fra Tilføj/Fjern programmer-listen og derefter deaktivere irrelevante udvidelser fra hver webbrowser separat. Men desværre er fjernelse af adware, i nogle af tilfældende, ikke helt så let, fordi de kan have yderligere komponenter eller hjælpegenstande, som ikke tillader brugerne at udføre fjernelsen. Heldigvis er der altid en bedre løsning. Det er brugen af anti-malware. Tænk fx på, at Aliexpress adware typisk er spredt i et bundt, hvilket betyder, at den kan have understøttende filer. Således vil vi, for at fjerne Activities.aliexpress.com virus én gang for alle, anbefale at køre en fuld scanning med anti-malware.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Activities.aliexpress.com annonce fjernelsesguide

Fjern Activities.aliexpress.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Activities.aliexpress.com og relaterede programmer
  Se her efter Activities.aliexpress.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Activities.aliexpress.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Activities.aliexpress.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Activities.aliexpress.com annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Activities.aliexpress.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Activities.aliexpress.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Activities.aliexpress.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Activities.aliexpress.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Activities.aliexpress.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Activities.aliexpress.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Activities.aliexpress.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Activities.aliexpress.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Activities.aliexpress.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Activities.aliexpress.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Activities.aliexpress.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog