Fjern Aliexpress virus (Virus Fjernelsesguide)

Aliexpress virus fjernelsesguide

Hvad er Aliexpress virus?

Aliexpress virus kan vise falske annoncer og omdirigere til phishing-websteder

Eksempel på aliexpress virus

Aliexpress er en populær netbutik. Cyberkriminelle og svindlere udnytter dog ofte brugerne af den legitime tjeneste for at vise ondsindede annoncer, få følsomme data eller stjæle penge. Derfor indeholder udtrykket Aliexpress virus en række aktiviteter, der udføres under navnet på den legitime indkøbsplatform.

Kriminelle bruger normalt adware-programmer, som omdirigerer til en falsk Aliexpress.com-hjemmeside eller viser mistænkelige annoncer. Typisk spredes sådanne potentielt uønskede programmer (PUP'er) i softwarebundter og smutter ind i systemet ubemærket.

Sikkerhedsresearchere har opdaget et par versioner af Aliexpress adware – activities.aliexpress.com, superdeals.aliexpress.com og best.aliexpress.com. Annonce-understøttede applikationer kan dog også bruge andre domæner. Dog forbliver adware-operationer ens og kan forårsage disse problemer:

 • viser annoncer på hvert websted, du besøger
 • omdirigerer til phishing-websteder
 • laver tilfældig tekst til hyperlinks;
 • indsamler browsing-relaterede oplysninger
 • forsøge at stjæle personligt identificerbare oplysninger, såsom bankoplysninger, kreditkortoplysninger eller loginoplysninger;
 • kører forskellige processer i baggrunden, der gør systemet træg.

I de fleste tilfælde fungerer Aliexpress.com virus som et annonce-understøttet program. Det kan levere falske rabatkuponer, der omdirigerer til tvivlsomme websteder, der beder om at udfylde undersøgelser eller indtaste personlige oplysninger for at få fat i dem.

Det kan også give falske prissammenligninger eller omdirigere til phishing-websteder, der ligner netop Aliexpress. Således anbefales brugerne altid at kontrollere domænenavnet, før de logger ind eller køber varer fra shoppingwebstedet. Hvis det ikke er Aliexpress.com, så stol ikke på det!

Hvis din browser (Chrome, Firefox, Explorer, osv.) Ofte omdirigerer dig til et shoppingwebsted eller viser Aliexpress-annoncer, skal du scanne systemet med velrenommeret anti-malware. Disse omdirigeringsproblemer er det vigtigste symptom på, at din pc kan være inficeret med adware.

Vi foreslår at bruge FortectIntego til fjernelse af Aliexpress virus. Du kan dog vælge enhver anden sikkerhedssoftware. Men glem ikke at opdatere det først; Forældede værktøjer kan muligvis ikke identificere og eliminere denne cybertrussel.

Derudover kan du fjerne Aliexpress adware manuelt ved at følge vores forberedte instruktioner. Men husk at adware-relaterede komponenter måske er blevet installeret i systemet, såvel som på hver af browserne, der er installeret på din pc.

Versioner af Aliexpress.com virus

Activities.aliexpress.com. Dette domæne bruges i vid udstrækning af forskellige adware-programmer for at generere reklameindtægter. Det annonce-understøttede program kan udløse omdirigeringer til falske shoppingwebsteder, kommercielle websteder og oversvømme browseren med mistænkelige Aliexpress.com-annoncer.

Superdeals.aliexpress.com. Omdirigeringer til Superdeals.aliexpress.com advarer også om en adware infiltration. Ligesom den tidligere version af adwaren er denne også skabt til at vise aggressivt kommercielt indhold på brugerens browser. Derfor mindsker det browseroplevelsen og kan risikere brugerens sikkerhed.

Best.aliexpress.com. Den største forskel på denne variant af Aliexpress.com virus er omdirigeringer til et andet domæne. Dog forbliver andre egenskaber de samme. Denne PUP kan vise forskellige typer popup-vinduer eller annoncer, der synes at levere nyttige shoppingtilbud eller rabatter.

Billede af Aliexpress adwareAliexpress virus er en annonce-understøttet applikation, der kan omdirigere til falske Aliexpress.com websider og vise adskillige annoncer.

Annonce-understøttede applikationer spredes sammen med freeware eller shareware

Adware-programmer, der er ansvarlige for browser-omdirigeringer eller aggressive annoncer, tilføjes normalt i softwarebundter. Disse “pakker” kan være i enhver freeware eller shareware, som du kan downloade fra forskellige online kilder.

PUP'en sniger sig ind i systemet ubemærket, hvis brugerne vælger en Anbefalet eller Hurtig installationsprocedure, som ikke åbent viser informationer om yderligere tilføjelser. Derfor giver de tilladelse til at installere en komplet pakke, uden at man ved, hvad der skjules i den.

For at undgå denne frustrerende situation bør brugerne vænne sig til at installere nye programmer ved hjælp af en Brugerdefineret eller Avanceret opsætning. Det er dog vigtigt ikke at haste sig gennem installationen og sørge for, at du ikke efterlader nogen forudindstillede “ekstra downloads”. Sikkerhedsholdet fra uirusu.jp minder også om at vælge pålidelige kilder til download af software.

Afinstallér Aliexpress omdirigeringsvirus og fjern uønskede annoncer fra browseren

Så snart du har bemærket uønskede omdirigeringer og annoncer, skal du få en velrenommeret anti-malware til at fjerne Aliexpress.com virus fra computeren. Det er den hurtigste metode til at komme tilbage til de normale browsersessioner og undgå at lide under cyberforbrydelser.

Du kan dog også vælge den manuelle Aliexpress virus fjernelse. Ved at følge retningslinjerne i slutningen af artiklen bør du kunne afinstallere programmer og browserudvidelser, der kan være relateret til adware. Derudover skal du fjerne andre relaterede poster og nulstille berørte webbrowsere.
virus

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Aliexpress virus fjernelsesguide

Fjern Aliexpress fra Windows systemer

For at stoppe Aliexpress omdirigeringsvirusaktiviteter skal du afinstallere adwaren med alle dens komponenter fra Windows-computeren og nulstille hver af webbrowserne. Disse retningslinjer hjælper dig:

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Aliexpress og relaterede programmer
  Se her efter Aliexpress eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Aliexpress fra Mac OS X systemet

Hvis adwaren påvirker din Mac-enhed, vil disse instruktioner hjælpe dig med at løse problemet:

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Aliexpress eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Aliexpress virus fra Microsoft Edge

Efter infiltrering fra en PUP kan du overveje at nulstille Microsoft Edge:

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Aliexpress fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Aliexpress fra Mozilla Firefox (FF)

For at slippe af med Aliexpress.com omdirigeringsvirus, skal du tage dig af Mozilla Firefox: Afinstallér tvivlsomme add-ons og opdatere den.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Aliexpress og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Aliexpress fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Aliexpress fra Google Chrome

Aliexpress.com-annoncer vil stoppe med at genere dig, når du fjerner mistænkelige Chrome-udvidelser og nulstiller browseren:

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Aliexpress og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Aliexpress fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Aliexpress fra Safari

Følg disse instruktioner for at stoppe uønskede aktiviteter på Safari:

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Aliexpress eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Aliexpress fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Aliexpress spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog