sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjerne Search Protection

12

Hvad er Search Protection?

Search Protection (kan også findes som Search Protect) er et program, der er blevet skabt og udviklet af det velkendte firma Spigot. Det er allerede kendt for sådanne tvivlsomme programmer som Spigot Toolbar, Conduit virus, Search Protect, Search.conduit.com virus, etc. Hvis dette program kommer ind i computeren, smider det sin egen post i registreringsdatabasen og påbegynder sit arbejde, så snart offeret genstarter hans / hendes computer. Derudover kan det påvirke alle dine webbrowsere og derefter begynde at afbryde hver af dine søgesessioner. Hvis du har bemærket Search Protection omdirigeringer, mistænkelige pop-up annoncer og endda slowdowns, hver gang du åbner din Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox browser, bør du være forsigtig. Det farligste, der kan ske, er, at du kan blive omdirigeret til et farligt websted, der kan være fyldt med mistænkeligt indhold eller endda malware. Sådanne tvivlsomme programmer er også blevet aktivt brugt til visning af ændrede søgeresultater, visning af forskellige pop-up-reklamer og lignende aktiviteter, der næppe kan ignoreres. Tilse venligst din computer med et velrenommeret anti-spyware program, hvis du har den mindste mistanke om, at Search Protection virus gemmer sig i din computer! Til dette anbefaler vi stærkt, at bruge SpyHunter, som virker perfekt, da den er blevet brugt til fjernelse af denne og lignende hijackers. Denne metode vil hjælpe dig med at sikre, at alle mistænkelige filer og mapper er væk, og at du aldrig vil se irriterende annoncer på din browser.

Hvordan kan Search Protection hijacke min computer?

Search Protection er spredt rundt ved hjælp af freeware og shareware. Den mest populære metode, der bruges til at sprede denne hijacker, er nært beslægtet med freeware og shareware, som normalt er fyldt med ekstra komponenter. Hvis du kan lide at vælge en Hurtig, Basic eller lignende installationsmetode, når du henter gratis programmer til din computer, kan du nemt komme til at downloade tvivlsomme browser add-ons, udvidelser, plugins, værktøjslinjer osv. Derfor bør du altid undgå disse “anbefalede” installationsmuligheder. Hvis du ønsker at beskytte dig mod Search Protection virus, så sørg for at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation, når du henter programmer som download managers, PDF creators og lignende programmer. Desuden bør du altid undgå at klikke på ‘Næste’ hele tiden, fordi du nemt kan springe det flueben over, der siger “Gør Search Protection til min standardsøgemaskine” eller “Gør Search Protection til min startside”. Hvis du tror, ​​at du allerede har tilladt en sådan infiltration, har du to muligheder. Du kan enten forsøge at ignorere Search Protection omdirigeringer, pop-up-reklamer og lignende ting, eller du kan fjerne denne hijacker fra systemet. Det er ikke så svært, som det ser ud til ved første øjekast, så vi anbefaler dig at gøre det så hurtigt som muligt. For at gøre dette, må du bruge et velrenommeret anti-spyware program, som vil hjælpe dig med at slippe af med alle tvivlsomme programmer. Selvfølgelig kan du også følge en vejledning nedenfor:

Hvordan fjerner jeg Search Protection virus?

For at fjerne Search Protection virus eller andre browser hijackers fra computeren, skal du benytte vejledningen som følger nedenfor. Vær venligst meget forsigtig, hvis du ønsker at følge de manuelle fjernelsestrin, da du kan fjerne nødvendige programmer.

Du kan fjerne Search Protection automatisk ved hjælp af et af disse programmer: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Vi anbefaler disse applikationer fordi de nemt kan slette potentielt uønskede programmer og virusser med alle deres filer og poster i registreringsdatabasen, der er relaterede til dem

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Search Protection acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Search Protection. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Search Protection. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Search Protection (2015-04-23)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Search Protection (2015-04-23)
Search Protection snapshot
Search Protection snapshot
Hurtig menu: Manuel Search Protection fjernelsesguide
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Search Protection fra Windows 7 / Vista / XP systemer

 • Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs).

Fjern Search Protection fra Windows 10 / Windows 8 systemer

 • Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program.
Afinstallér Search Protection og relaterede programmer
 • Se her efter Search Protection eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 • Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer
Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall' Fjern Search Protection fra Windows genveje
 • Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties.
Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 • Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus
Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Search Protection fra Mac OS X systemet

Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications.

Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.

Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Search Protection eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash.

Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Search Protection fra Internet Explorer (IE)

Fjern farlige tilføjelser
 • Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons.
Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 • Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Search Protection og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable.
Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable' Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 • Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne.
Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne Nulstil Internet Explorer
 • Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 • Vælg her Reset
 • Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Search Protection fjernelse.
Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Search Protection fra Mozilla Firefox (FF)

Fjern farlige udvidelser
 • Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions.
Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 • Vælg her Search Protection og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster
Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 • Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 • Klik på OK for at gemme disse ændringer.
Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne Nulstil Mozilla Firefox
 • Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information.
Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 • Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Search Protection fjernelse.
Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Search Protection fra Google Chrome

Slet ondsindede plugins
 • Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions.
Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 • Vælg her Search Protection og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster.
Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
 • Klik på menuen og vælg Settings.
 • Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages.
Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 • Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside.
Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 • Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen.
Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 • Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn.
Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs Nulstil Google Chrome
 • Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 • Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings.
Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 • Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Search Protection fjernelse.
Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Search Protection fra Safari

Fjern farlige udvidelser
 • Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences.
Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 • Vælg her Extensions og se efter Search Protection eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem.
Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 • Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Search Protection, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden.
Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn. Nulstil Safari
 • Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari....
Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 • Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Search Protection fjernelsesproces.
Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Fuldfør Search Protection fjernelse

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Search Protection spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook